Mehmet Yalcin
Parçalı Üye
- 5 Aralık 2008
- 4.265
- 2
- 1.308
Lescott'ı biz niye düşünmüyoruz.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chedjou kötü bi adam değil bence daha geleli 6 ay oldu tam randıman veremedi danyle bir tutmayın bence
Bence biz sol ayaklı stoper arıyoruz...
Geldiğinde ben de aynı şeyi düşünüyordum ama iyiye gideceğine gerileme var performansında.
Bize nokta atışı bir yabancı stoper şart Chedjou'nun yerine.
Duyum meraklisi degilim ama yinede sagol
+rep
Yabanci stoper hakkinda bilgi sahibiysen ve paylasirsan sevinirim ama.
yabancı çöplüğü olduk şahsen türk defans olsa daha mantıklı olurdu olmuyosa da rhodolfo iyi bence uzun boylu stoper her zaman iyidir
Stoper konusunu söylemiştim dün. Yine söyleyeyin. İtalya ve Brezilya'da görüşülen adaylar var. Stoperimiz büyük ihtimal İtalyan olacak, görünen o.
Rhodolfo alınsa niye alındı demem Mancini izletmiştir ama sanki Avrupa tecrübesi olan, defansı organize edebilecek bir lider stoper daha iyi olur gibi...
Çok kritik bir bölge çünkü hem oynayacak hem de yanındakileri oynatacak Ujfa gibi bir adam lazım.
Arkadaşlar bir bilgi daha paylaşayım. Transfer dönemi bitmeden takım içindeki bazı işe yaramaz yerliler ile yollar ayrılabilir. Yani yarısı sezon ortası, yarısı sezon sonu şeklinde.
Gaston Ramirez ne ayak?
Söylenenlere göre Baskan transfer dönemi baslamadan Ramirez ile anlasmis, bunu da Levent Tüzemen´e söylemis. O da kösesinde bunu belirtmis zaten. Sonra ne olduysa (nedenini cok merak ediyorum) Hajrovic´i almislar![]()
Stoper konusunu söylemiştim dün. Yine söyleyeyin. İtalya ve Brezilya'da görüşülen adaylar var. Stoperimiz büyük ihtimal İtalyan olacak, görünen o.
İtalya'dan aday Astori dışında kim ki? Burdisso gibi kart manyağı yaşı geçmiş adamı almazlar herhalde...
İtalya'dan aday Astori dışında kim ki? Burdisso gibi kart manyağı yaşı geçmiş adamı almazlar herhalde...
Söylenenlere göre Baskan transfer dönemi baslamadan Ramirez ile anlasmis, bunu da Levent Tüzemen´e söylemis. O da kösesinde bunu belirtmis zaten. Sonra ne olduysa (nedenini cok merak ediyorum) Hajrovic´i almislar![]()