Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salih dursun 66 umut gündoğan ise 90 numaralı formayı giyecek
ekJE3W.png

Bursa taraftari fena sovuyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarık ile sözleşme uzatıyor Es-Es,ama Veysel'i alacağız sanırım.

fazla mı abartıyorlar gerçekten böyle mi bu adam.:eek:

Sait Karafırtınalar söylemiş:

- Umut Gündoğan, önce Selçuk İnan’a benzetildi. Daha sonra kendisi, “Benin kendi tarzım var” dedi. Siz neler söylersiniz. Umut’un en iyi olduğu mevki neresi?

“Umut, enteresan bir oyuncu. 10 numara pozisyonunda oynayabilir, sağ iç, sol içte de oynayabilir, iki ön liberodan biri de oynayabilir. Orta sahada rakibe göre nasıl isterseniz oynatabilirsiniz. Rakibin hiç istemeyeceği, ters gelen bir oyuncu. Benim onunla ilgili bir benzetmem var. Telefon kulübesinde bile adama çalım atar. Geçemeyeceği hiç bir adam yok. O fiziğine rağmen çok güçlü, çok çabuk bir oyuncu. Kaleye yakın noktalarda, ceza alanı içinde dokunulmazlığı olan bir oyuncu. Bunu samimi söylüyorum; bana göre ceza alanı çevresinde Wesley Sneijder’den daha etkili çünkü Sneijder’den daha seri ve daha seri çalım atıyor. Antalyaspor – Galatasaray maçında mücadeleyi yorumlayan Levent Tüzemen, “Melo’yu defanstan dribling yapan bir oyuncu olsun diye orada oynatıyor” dedi. Eğer orta sahadan dribling yapacak bir adam aranıyorsa Umut’tan daha iyi bir adam bulamaz. Emre Çolak’ın da var öyle bir özelliği ama Emre’ye göre Umut daha çok dikine gidiyor. “

Mete duren denen serefsiz 2 yuzlu adama bakin hele.. Yonetimin cikip bunlara catir catir saydirmasi gerekiyor! Yonetimin bu pasif yanini hic sevmiyorum! BJK fink'in sozlesmesini dondurmus zamaninda..

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Eğer oyuncu direnişi bıraktıysa sözleşmesini uzatabilir. Benim aldığım bilgiye göre 2 oyuncu da direniyor.

Tarık icin zaten duyuyorduk uzatma istegi oldugunu,sanırım 2 tarafta cark etmis,uzatma konusunda anlasmak üzereyiz diyor,ama Veysel'i alalım en azından,bence alırız Veysel'i.

fazla mı abartıyorlar gerçekten böyle mi bu adam.:eek:

Sait Karafırtınalar söylemiş:

- Umut Gündoğan, önce Selçuk İnan’a benzetildi. Daha sonra kendisi, “Benin kendi tarzım var” dedi. Siz neler söylersiniz. Umut’un en iyi olduğu mevki neresi?

“Umut, enteresan bir oyuncu. 10 numara pozisyonunda oynayabilir, sağ iç, sol içte de oynayabilir, iki ön liberodan biri de oynayabilir. Orta sahada rakibe göre nasıl isterseniz oynatabilirsiniz. Rakibin hiç istemeyeceği, ters gelen bir oyuncu. Benim onunla ilgili bir benzetmem var. Telefon kulübesinde bile adama çalım atar. Geçemeyeceği hiç bir adam yok. O fiziğine rağmen çok güçlü, çok çabuk bir oyuncu. Kaleye yakın noktalarda, ceza alanı içinde dokunulmazlığı olan bir oyuncu. Bunu samimi söylüyorum; bana göre ceza alanı çevresinde Wesley Sneijder’den daha etkili çünkü Sneijder’den daha seri ve daha seri çalım atıyor. Antalyaspor – Galatasaray maçında mücadeleyi yorumlayan Levent Tüzemen, “Melo’yu defanstan dribling yapan bir oyuncu olsun diye orada oynatıyor” dedi. Eğer orta sahadan dribling yapacak bir adam aranıyorsa Umut’tan daha iyi bir adam bulamaz. Emre Çolak’ın da var öyle bir özelliği ama Emre’ye göre Umut daha çok dikine gidiyor. “

SÜPER bı çocuk bu işin ucunda rezıl olmakta olsa bıle ordakı futbolunu buraya yansıtırsa ılah olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt