Ercüment Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2013
- 2.532
- 0
- 726
salih dursun 66 umut gündoğan ise 90 numaralı formayı giyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi ile zaten sözleşme yaptık. Rahat olun.
salih dursun 66 umut gündoğan ise 90 numaralı formayı giyecek![]()
Tarık ile sözleşme uzatıyor Es-Es,ama Veysel'i alacağız sanırım.
Bu arada Koray Gunter'i sormuş arkadaşımın biri. Koray transferi şu dönemde belki de en kolay transfer olur. İstenilse 1 gün içinde imza attırırlar. Duyduğum kadarı ile Manchini pek olumlu bakmıyor Koray'a.
Tarık'ın sözleşme uzatacağını kim söylüyor?
Ertugrul Saglam.
Kaan Ayhan'a nasıl bakıyor
Ertugrul Saglam.
Kaçmamış,son durakta yetişmiş.
Eğer oyuncu direnişi bıraktıysa sözleşmesini uzatabilir. Benim aldığım bilgiye göre 2 oyuncu da direniyor.
Eğer oyuncu direnişi bıraktıysa sözleşmesini uzatabilir. Benim aldığım bilgiye göre 2 oyuncu da direniyor.
Duragı falan kalmadı o işin
fazla mı abartıyorlar gerçekten böyle mi bu adam.
Sait Karafırtınalar söylemiş:
- Umut Gündoğan, önce Selçuk İnan’a benzetildi. Daha sonra kendisi, “Benin kendi tarzım var” dedi. Siz neler söylersiniz. Umut’un en iyi olduğu mevki neresi?
“Umut, enteresan bir oyuncu. 10 numara pozisyonunda oynayabilir, sağ iç, sol içte de oynayabilir, iki ön liberodan biri de oynayabilir. Orta sahada rakibe göre nasıl isterseniz oynatabilirsiniz. Rakibin hiç istemeyeceği, ters gelen bir oyuncu. Benim onunla ilgili bir benzetmem var. Telefon kulübesinde bile adama çalım atar. Geçemeyeceği hiç bir adam yok. O fiziğine rağmen çok güçlü, çok çabuk bir oyuncu. Kaleye yakın noktalarda, ceza alanı içinde dokunulmazlığı olan bir oyuncu. Bunu samimi söylüyorum; bana göre ceza alanı çevresinde Wesley Sneijder’den daha etkili çünkü Sneijder’den daha seri ve daha seri çalım atıyor. Antalyaspor – Galatasaray maçında mücadeleyi yorumlayan Levent Tüzemen, “Melo’yu defanstan dribling yapan bir oyuncu olsun diye orada oynatıyor” dedi. Eğer orta sahadan dribling yapacak bir adam aranıyorsa Umut’tan daha iyi bir adam bulamaz. Emre Çolak’ın da var öyle bir özelliği ama Emre’ye göre Umut daha çok dikine gidiyor. “