Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 saat önce söylemiştim. Koray Gunter transferi belki de en kolayı. İstesek 1 gün içinde imza attırırız. Ama Manchini pek olumlu bakmıyor kendisine. Ha eğer alırsak direk 11 oyuncusu olarak almayız. Rotasyon amaçlı olur.

O yasta büyük tecrübe edinmis oyuncu cok nadir var .. Varane , marquinhos fln baskada fazla yok .. Almanyanin son senelerdir en cok yetenek cikaran takimda oynuyor . Bence 2 seneye semihden iyi olur . Ama kafamdaki soru isareti türkce bilmiyor galiba .

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Kamara ne gol kaçırdı ibretlik

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar @Mirza Osmanoğlu bey kaynağını yönetimimize bildirmiştir bu yüzden sık sık kaynak ne tarzı sorular sormayalım sonuçta kaynağını burada paylaşması hem kendisi hem kaynağı açısından büyük sıkıntı lütfen bunun bilincinde olarak destek olmaya çalışalım.

1-2 saat önce söylemiştim. Koray Gunter transferi belki de en kolayı. İstesek 1 gün içinde imza attırırız. Ama Manchini pek olumlu bakmıyor kendisine. Ha eğer alırsak direk 11 oyuncusu olarak almayız. Rotasyon amaçlı olur.

eger maliyeti fazla olmayacaksa, rotasyon icinde olsa alinmali bence, yerli ve genc. chedjudan danyden daha yararli olacagina inaniyorum sahsen. istesek 1 gunde bitiririz dedigine gore temasimiz olmus olarak algiliyorum. maliyeti hakkinda her hangi bir bilgin varmi? tabi ben sadece merak ettim cevap verip vermemek sana kalmis canin sagolsun :)

Arkadaşlar @Mirza Osmanoğlu bey kaynağını yönetimimize bildirmiştir bu yüzden sık sık kaynak ne tarzı sorular sormayalım sonuçta kaynağını burada paylaşması hem kendisi hem kaynağı açısından büyük sıkıntı lütfen bunun bilincinde olarak destek olmaya çalışalım.

demekki kabul edilebilir bir kaynak güvenebilriz bizde rahatlıkla ?

eger maliyeti fazla olmayacaksa, rotasyon icinde olsa alinmali bence, yerli ve genc. chedjudan danyden daha yararli olacagina inaniyorum sahsen. istesek 1 gunde bitiririz dedigine gore temasimiz olmus olarak algiliyorum. maliyeti hakkinda her hangi bir bilgin varmi? tabi ben sadece merak ettim cevap verip vermemek sana kalmis canin sagolsun :)

O yasta türkiye ligine alismasi en az 1 sene sürer .. Simao nedemisti ispanyada 1 senede aldigim darbeleri burda bir macta aldim

Ben Koray a kefilim alınsın. Bundan 3sene önce Ömer Toprak a kefil olduğum gibi kefilim.

demekki kabul edilebilir bir kaynak güvenebilriz bizde rahatlıkla ?

Sonuçta transfer işleri karışık kendisi de kesinlikle alacağız diye duyum paylaşmıyor sadece istenen beklenen şeyleri kesinlik kullanmadan paylaşıyor güvenmekte sakınca görmüyorum tabi ki her dediğinin kesinlikle olur diye de bir şey yok bununda farkında olmamız lazım.

Devre arası ve sezon sonu için listemizde genç gurbetçi oyuncular var mı?

Temasımız tabiki var. Bonservisi yaklaşık 2-2.5 milyon arası bir şey olur. Belki daha az bonservisle alırız. Malum bizim yönetim bu pazarlık işini iyi biliyor:smile:

O yasta türkiye ligine alismasi en az 1 sene sürer .. Simao nedemisti ispanyada 1 senede aldigim darbeleri burda bir macta aldim

Mirza Osmanoğlununda yazdigi gibi direk 11'e zaten dusunulmuyormus bir seneden fazla olsun varsin alismasi. ama gelecek vaad etmesi onemli. biz yerli turkleri avrupada pisdikden sonra zaten alamiyozki. bari simdiden alip gelecek icin monte edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt