Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamit-Aydın-Bruma sağ kanat iflas etti..

Acil Veysel-Tarık gelmeli birisi alınacaksa acil yarın Tarık alınmalı artık.

Salih hic hosuma gitmedi su 20 dakikada .. 1,88m adami sag bek oynatmak cok sacma

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Umut iyi , salih kötü .. Giden yine 3 million oldu demedi demeyin ...

salih ileri uçta oynamaz bu çok beli ldu bu maçta.

ama bence chedjou kadar sağ stoper de oynayabilir.

çk dengesiz faul yapıyor bu arada.

Salihi oynat stoperde baska yere yaramaz .. Bek icin fazla yavas ve büyük , ön libero icin oyun okuma yetenegi yok gibi ..

son trasnferlerden en umutlu olduğum kişi umut tu.sağolsun oda yanıltmadı beni.şu riera niye oynuyor hala anlayan varmı ciddi ciddi.amrabat bu riera dan 10 kat daha iyi sol açıkta.en azından top tutup mücadele eder.hala riera aynı 30 metrede top oynuyor.resmen sözleşmesini uzatmak için elinden geleni yapıyor sağolsun mancini.yakta da gitse olurmuştu aslında bugün daha iyi anladım.umut yekta dan daha efektif defans ve hucüm konusunda.hajrovic garip bir tranfer aslında şu maçlarda oynasa fikir edinirdik daha fazla.ama ben hala umutluyum hajrovic ten bence topu bilen adam.biraz tempo su eksik gibi.drogba hala bırkatığımız gibi lakayt olmaya devam ediyor.ceyhun dan da stoper falana olmayacağını anlamış olduk bu maçla.maçın tek iyi yönü umut un futbolu.

Yönetim 24 saat içerisinde alma veya gönderme gibi bir hamle yapmaz ise ceza alıcam

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harika bir ocak transfer politikası uyguladık,iki yabancı aldın ikiside 6+0 kuralına takılacak,genç çocuklar anca kenarda havlu tutar hiçbiri üst düzey oyuncu değiller,trilyonluk kontratlar havada uçuşru yine pekii sonuç:koca bir sıfır

Şu riera dany gitmezse tarihi myc yiyecem

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt