Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye kadroda çok büyük değişiklikler yapılmalı . Sabri hakan chedjou dany drogba daha sayamadığım bir sürü kişi var gidecek olan .

kadrolar güzel ama mancini de drogba yı kesecek cesaret yok.drogba sahada 1 km dahi koşsa her maç mancini çıkartamaz onu.yoksa 3 maçtır ilk yarılardan sonra çıkartması lazımdı.hayır bu adam futbolu illaki bizden daha iyi biliyor anlamadığım bu ısrar niye hem 3-5-2 de hem riera da özellikle.drogbayı saymıyorum bile artık.hatta yönetim gidip bi aptallık yapııp sözleşme uzatacak diye korkuyorum.

----------------------------Muslera-----------------------------

-Emmanuel Eboue----Gökhan Zan-Semih Kaya----Alex Telles------

----------------------Felipe Melo-Selçuk İnan--------------------

-Umut Bulut-----------------W.Sneijder---------N.Amrabat---------

-----------------------------Burak Y.-------------------------------

Avrupada bu denenmeli.

----------------------------Muslera-----------------------------

-Emmanuel Eboue----Gökhan Zan-Semih Kaya----Alex Telles------

----------------------Felipe Melo-Selçuk İnan--------------------

-Umut Bulut-----------------W.Sneijder---------N.Amrabat---------

-----------------------------Burak Y.-------------------------------

Avrupada bu denenmeli.

Burakla Umut'u degis sonra Umutla Drogba'yi degistir 10 numara olur

Hakan bundan cok degil 3-4 gun once hoca hakkinda bir kac sey yazmisti. Aradimda bulamadim. Gercekten hakli.

Hoca hakkinda bir kac sey yazmistim bu nöbette ama genel fikri Mancini konusuna yapistirdim.

Saka bi yana Mancini yakinda gönderilir. Bizde uzun yillar kalacagini sanmiyorum, ama istiyorum.

Avrupa'da egitim almak gercekten cok farkli bir futbolcu ve teknik adam icin. Söyle bi gecmise bakin, bugün basarili olan üst düzey teknik adamlar bizim ülkede hep basarisiz olmuslardir. Ama sorun onlarin bilgisinde degil.

Sorun ülkemizim futbol anlaminda cag atlamamasi.

Bunun nedeni ise yabanci sinirlamasi. Avrupa'dan gelen teknik adamlar Avrupa futboluna, yani modern futboluna yakin olan taktikler uyguluyorlar. Ama biz sürekli kendi aramizda mücadele ettigimiz icin,yani sadece lokal, bu uygulama tutmuyor.

Ülke futbolu olarak Avrupa'ya entegre olamadik ki bu teknik adamlar takima uyum saglasin.

Vizyon meselesi. Genelde her insan uluslararasi birsey kanitlamak ister, basarili olmal ister. Futbolu gecin, bu gecmiste, tarihte de olmustur. Konu disi olsa bile dünya savaslarinin sebeplerini arastirin. Hep uluslararasi rekabetten dolayi cikti bu savaslar.

Dedigim gibi bizde bu düsünce yok. Kafa yapimizi degistirmeliyiz. 90% düz mantikci. Mesela Mancini cikiyor hakli yere türk teknik adamlari elestiriyor, 3 mac kazanan Sergen cikip haddini asan aciklamalar yapiyor. Görecegiz Mancini'yi Türkiye'de diyor.

Su mantiga bak arkadas? Bizlerde bunlari söyleyince yabanci hayrani oluyoruz.

Bu ülke futbolundan cacik olmaz bu gidisle.

Ah şimdi Bruma olacaktı koyacaktık sağa onu-solada amrabatı :(

kadrolar güzel ama mancini de drogba yı kesecek cesaret yok.drogba sahada 1 km dahi koşsa her maç mancini çıkartamaz onu.yoksa 3 maçtır ilk yarılardan sonra çıkartması lazımdı.hayır bu adam futbolu illaki bizden daha iyi biliyor anlamadığım bu ısrar niye hem 3-5-2 de hem riera da özellikle.drogbayı saymıyorum bile artık.hatta yönetim gidip bi aptallık yapııp sözleşme uzatacak diye korkuyorum.

Drogba, Ched, dany, Eboue, Riera kesin Amrabat %60 gitmeli gelecek sezon hiçbiri bizim takımda olmamalı (Amrabat daha iyisi alınmazsa kalabilir ama iyisi alınmalı).

RIERA/DANY gitmeli artik yeter ..

Telles/Hajrovic tursu olacak mevsimi gelecek oooooooooo olme essegim olme

Derhal kanat oyuncusu alacaz o zaman. amrabattan başka kanat yok. burak tek santrafor olacak tsdeki gibi. Ben Arfa için tam zamanı.

3 lu oynayacaksa Eboue alternatifsiz, Hamit iyilesirse belki; Salih yeni Sabri yetersiz ama şimdilik Veysel oraya çözüm olabilir.

Stoper lazım Drogba konusu da çözülmeli kısa sürede ya sözleşme ya da.

Takımda kanat sıkıntısı var diye kanat oyuncusu alıyoruz fakat daha kanatları kullanabileceğimiz bir sistemde oynamıyoruz. Bari bu hazırlık döneminde sürekli tek forvet ve kanatlı sistemde oynasaydık ve bunun hazırlığını yapsaydık.

Eğitim şart.

Öncelikle koskoca 3 haftayı 352 çalışarak gecirdiysek herhangi bir beklentimiz olmasın geri kalan maclardan.

Chedjou vs. Dany

Nasil hangi mantıkla chedjou'yu daha iyi görüyoruz anlamak çok zor. Onde oynayan bir takımız. Ve gerideki oyuncularımızın geniş alanda etkin olması gerekmez mı? Bunun icin de hıza ihtiyac yok mu?

Ayrıca eğer gelecek defans oyuncusu Rhodolfo, Astori gibi bir oyuncu olur bir de 352ye devam edersek çok rezillik yasarız.

352 neden tercih ediliyor? Drogba Burak ve Sneijder'i beraber oynatmak icin görünen o ki. Drogba oynasın diye... İsmi dısında neredeyse hiç faydası olmayan bir oyuncu. Bu durum umarım değişir ama Drogba'nın adının Lukunku olduğunu duşunun. Kac kere kovmuştuk?

Gerçekleşmeyeceğini bilerek yazmak isterim eğer 352 oynayacaksak Dany'i tutmalı, Melo'yu defansın ortasında kullanmalı Sabri'ye sağ kanatta sabretmeli ve herhangi bir yeriyle gol atabilen bir golcü almalıyız.

deniz kocman işte bundan dolayı niye oynuyoruz biz bu çağ dışı sistemi.hayır sanki atomu keşfediyoruz bütün dünya vazgeçmiş biz niye oynamaya çalışıyoruz hemde bu kadro ile.orta sahamız en iyi yerimizdi sen tut selçuk-melo yu boz,ha keza defans ta zaten problem vardı iice rezilleşti defans bu 3-5-2 ile.e bu sistemde topda bizde kalmıyor artık.kontraya yazıtoyoruz pozisyon bulalım diye olan uçtaki adamlara oluyor.şimdi birde telles le deneyecek dahi mancini bu sistemi isterse hem en ii stoper hemde telles de gelsin buu sistemden bi fayda gelmez.niye yani ciddi ciddi bu kadar adam var gazetecisi futbol otoritesi falan keza yönetimde de var bi dünya adam yaw ciddi ciddi bu manciniye ne bu iş diyen yokmu.nerenden çıkardın bu 3-5-2 yi diyen biri olur umarım.

-------------------------------------Muslera------------------------------------------

-Michael Essien--------Semih Kaya--------------Aurelien Chedjou----------Alex Telles-----------

------------------------------Felipe Melo-Selçuk İnan------------------------------------------

-Emmanuel Eboue--------------------W.Sneijder------------------------N.Amrabat--------------

----------------------------------------?----------------------------------------------------

Chelsea kadrosu için bir alternatif daha. forvete siz karar verin.

-------------------------------------Muslera------------------------------------------

-Michael Essien--------Semih Kaya--------------Aurelien Chedjou----------Alex Telles-----------

------------------------------Felipe Melo-Selçuk İnan------------------------------------------

-Emmanuel Eboue--------------------W.Sneijder------------------------N.Amrabat--------------

----------------------------------------?----------------------------------------------------

Chelsea kadrosu için bir alternatif daha. forvete siz karar verin.

essien ne zaman geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt