Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------------------------Muslera-----------------------------

-Emmanuel Eboue----Gökhan Zan-Semih Kaya----Alex Telles------

----------------------Felipe Melo-Selçuk İnan--------------------

-Umut Bulut-----------------W.Sneijder---------N.Amrabat---------

-----------------------------Burak Y.-------------------------------

Avrupada bu denenmeli.

Umutun yerine Hajrovic. :encouragement: (Bruma....:()

2.Devre:Muslera-Semih-Chedjou-Gökhan-Hamit-Melo-Selçuk-Alex-Sneijder-Drogba-Burak.(3-5-2)

Seneye (5 yabancılı): Onur-Tarık-Astori-Semih-Alex-G.İnler-Selçuk-Robben-Sneijder-Bruma-Burak (4-2-3-1)

Seneye (6 yabancılı): Onur-Tarık-Astori-Semih-Alex-Melo-Selçuk-Robben-Sneijder-Bruma-Burak (4-2-3-1)

Seneye (Sınırsız) : Muslera-xxx-xxx-xxx-Telles-Melo-xxx-xxx-Sneijder-Bruma-xxx (4-2-3-1)

takim bugün gol yiyene kadar sahada süründü

golü yedikten sonra hareketlendiler

kupa macina hazirlik maci edasiyla cikilmaz

CIDDIYET BEYLER CIDDIYET!!!

2 sene sonra 2-2-2-3-1 :asd:

Valla arkadaşlar kusuruma bakmayın ama bizde tempo sorunu var sistem sorunu var sevgi sorunu var saygı sorunu var transferde sorun var şöyle ki 3-5-2 kesinlikle bize göre değil 4-4-2 oynamalıyız çok kaliteli kanat oyuncunuz varsa hem kanat hem forvet gibi o zaman 4-3-3 oyna orta açamıyor takım defanstan top çıkaramıyoruz tempo yok takımda bu uzun zamandır böyle durarak oynuyoruz takımda belli ki sevgi yok herkes birbirine bağırıyor sinirli gergin herkes duran toptan gol atanıyoruz kornerler hep ön direğe hiç mi çalışmaz insan

Burak hiç olumlu pas verdi mi Drogba ya ben Drogba'nın kötü performansını savunmuyorum ama adama pas da vermiyorlar doğru dürüst kötü amrabatı aradı gözlerim umut Gündoğan iyi Salih i beğenmedim arkadas al İshak ı oynatma riera yı artık yolla gitsin 4-4-2 ye dön chedju çok kötü oynadı gene bu arada

O kadar uzağa gitmeye gerek a2 takımında denemeye başlayabiliriz.

Football Manager de olabilir, ;)

saka bir yana yeniden birsey icat etmeye gerek yok, dunyada herkes birbirine yakin/benzer oyun sistemlerde oynuyor, bizde sacma sapan yeni birsey icat etmeye caliscagimiza, bildigimiz oyun sistemine donup ona gore taktik ona gore transfer yapmaliyiz, deneme tahtasi A2 de olmaz, A3 de olmaz hic bir yerde olmaz..

Oyle basarili bir takim asla olamazsin.

Elazığ maçında kötü oynadık. Bunda hem sistemin hem de oyuncuların payı var.

Aydın için çok üzüldüm. Sakatlanma pozisyonunu görünce içim acayip kötü oldu. Allah şifa versin, geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Aydın'ın talihsiz sakatlığı sonrası yerli bir kanat oyuncusu girişimi olabilir. Malum Bruma da sakatlandı. Elimizde orjin kanat oyuncusu kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt