Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elazığ maçında kötü oynadık. Bunda hem sistemin hem de oyuncuların payı var.

Aydın için çok üzüldüm. Sakatlanma pozisyonunu görünce içim acayip kötü oldu. Allah şifa versin, geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Aydın'ın talihsiz sakatlığı sonrası yerli bir kanat oyuncusu girişimi olabilir. Malum Bruma da sakatlandı. Elimizde orjin kanat oyuncusu kalmadı.

Belki Emrah Bassan olur baska da aklima gelen yok

Football Manager de olabilir, ;)

saka bir yana yeniden birsey icat etmeye gerek yok, dunyada herkes birbirine yakin/benzer oyun sistemlerde oynuyor, bizde sacma sapan yeni birsey icat etmeye caliscagimiza, bildigimiz oyun sistemine donup ona gore taktik ona gore transfer yapmaliyiz, deneme tahtasi A2 de olmaz, A3 de olmaz hic bir yerde olmaz..

Oyle basarili bir takim asla olamazsin.

Ben ilk gun Mancini ile olmaz demiştim ama dinlemediler;)

Artık yapacak bir şey yok dedik destekliyoruz işte mecburen yoksa hiç içime sinmiyor..

Hoca çok iyi olabilir ama bizim memlekete uygun değil 3-4 sınıf yukarda ve bizimkiler sittin sene ayak uyduramaz çünkü fark çok 1-2 gömlek de değil :)

Valla moralim sifir. Maglubiyet umrumda degil, bir sekilde cikariz gruptan.

Ama takimin hic gelismedigini gördüm, hicbir fark göremedim. Bu beni sinirlendirdi.

Bu Antalya ve Elazig maclari bana deplasmanlardaki lig maclarini canlandirdi. Bi halt olmaz bizden.

Ligde puan kaybina tahammülümüz yok, takimin haline bakin. Sahada geziniyorlar.

Kendi kendimize gaz veriyoruz, baska birsey degil. Takim ayni takim.

Ama takimin hic gelismedigini gördüm, hicbir fark göremedim. Bu beni sinirlendirdi.

Bu Antalya ve Elazig maclari bana deplasmanlardaki lig maclarini canlandirdi. Bi halt olmaz bizden.

aynen bu yüzden bu sezon başarı ve kupa gelmez abi.mancini de takmış kafaya 3-5-2yi.kendi sonunu hazır ediyo.

sanırım bu sezon sadece uefa-fener eğlencesi yaşayacaz.

bu takım 4-4-2 göre kuruldu. senelerdirde böyle oynandı.

bu iş sezon başında yapılır dere geçerken değil.

akıl var mantık var. avrupa maçını düşünelim..

3-5-2 biz oynucaz chelsea şov yapar kanatlardan birebirde...

eboue-sabri-h.balta-riera-alex telles vss bu adamların hepsi 4-4-2 göre adamlar...

chedjou-semih-g.zan-danny vss bu adamlar 4 lü defans oyuncusu. 3-5-2

3 lü defans alan kontrolümü-adam kontrolümü yapacak. birebirde kademeye kim girecek. melo defansa gömülcekse orta sahada üstünlük kimde olacak.

beksiz kanat olmayıncaa kanattan kim gelecek ??? sezon sonu sistemi değiştirmeli şimdi değil...

3-5-2 oynamak kolay değildir,

takıma 1 adet kaliteli stoper şart.... dany zaten işe yaramaz chedjou ise millet fazla uyanmadan rusyaya yahut katara falan acilen göndermek lazım , iyi bir stoper ya İtalyan orjinli yahutta İskandinav olamalı,öte yandan takıma açık kalmadı bir tek hayrovic var elde dolayısı ile acilen ibb den enver cenk şahin alınmalı..

Ulan hala bir tane bile yabancı gönderemedik. Delirmek üzereyim.

Aynen böyle gidersek erken havlu atarız lige.Avrupa'daki deplasmanları saymıyorum Türkiye'de 3 galibiyet,5 beraberlik ve 3 mağlubiyetimiz var deplasmanda.2.yarı Gaziantep,Sivas,Antalya,Karabük,Konya,Trabzon gibi zorlu deplasmanlarımız var.Şampiyon olmamız çok zor.Avrupa'dan da eleniriz elimizde sadece kupa kalır bu gidişle.

bu takım 4-4-2 göre kuruldu. senelerdirde böyle oynandı.

bu iş sezon başında yapılır dere geçerken değil.

akıl var mantık var. avrupa maçını düşünelim..

3-5-2 biz oynucaz chelsea şov yapar kanatlardan birebirde...

eboue-sabri-h.balta-riera-alex telles vss bu adamların hepsi 4-4-2 göre adamlar...

chedjou-semih-g.zan-danny vss bu adamlar 4 lü defans oyuncusu. 3-5-2

3 lü defans alan kontrolümü-adam kontrolümü yapacak. birebirde kademeye kim girecek. melo defansa gömülcekse orta sahada üstünlük kimde olacak.

beksiz kanat olmayıncaa kanattan kim gelecek ??? sezon sonu sistemi değiştirmeli şimdi değil...

3-5-2 oynamak kolay değildir,

bizim takım ne 3 - 5- 2 nede 4-4-2 oynar ,öncelikle defans yok kanat yok ve üstelik artık forvette yok ...

ikinci yarı inşallah ikinci olup clye direk gideriz

Artık yapacak bir şey yok dedik destekliyoruz işte mecburen yoksa hiç içime sinmiyor..

Hoca çok iyi olabilir ama bizim memlekete uygun değil 3-4 sınıf yukarda ve bizimkiler sittin sene ayak uyduramaz çünkü fark çok 1-2 gömlek de değil :)

Evet bizim lig icin yuksek dogru, ama bizde artik bi zahmet kendimizi yukari cekelim, asagalarda kalmayalim, demek istedigim zor birsey degil bu, bildigin yolda ilerlemek varken yeni birsey e gerekyok, cunku oyle bir takima sahip degiliz.

Belki bir gun yabanci kurali kalkar ve takimin 80% yabanci olur ve alt yapilari saglam olur, ozaman 3-5-2 falan neyse uyarsa denersin, ama bizim takimda denedi hocamiz, olmuyor, artik bu hafta sonu eski sisteme donsun ve ona gore taktik calismasi yaptirsin, ozaman en azindan bugunkunden daha iyi oluruz bundan eminim..

______________________Muslera______________________

Salih_______Ranocchia__________S.Kaya___________Telles

Hamit__________Selçuk_________Melo______________Burak

_____________________Sneijder_______________________

_____________________Drogba_________________________

Manchini ile neden olmuyormuş kardeşim? Sistem konusunda hatası var. Ama hatasında uzun süreli ısrar edecek biri değil. Önümüzdeki maç 4-4-2 ya da 4-3-1-2 oynatır.

Şunu da belirteyim sizlere. Manchini ve scout ekibi inanılmaz şekilde çalışıyor. Şimdiye kadar lınan oyuncular bu çalışmanın ürünü. Ciddi olarak söylüyorum, scout ekibi harika çalışıyor. Bunda Manchini'nin verdiği destek ve moral var. Artık yeni bir yapılanmaya girdik.

Şu an belki kızıyoruz, eleştiriyoruz ama 1-2 sene sonra '' Adamlar iyi iş çıkarmış, helal olsun. '' diyeceğiz.

3-5-2'den vazgeçmezsek ilk 3'e zor gireriz, maalesef ki durum bu. 1 değil, 2 değil, kaçıncı kez deniyoruz olmuyor, olmayacak. Ki olması da mucize olurdu bu oyuncu yapısıyla. Takmışız bi gol yememe sevdasına. Her maç gol yediğimiz gibi, gol de atamaz hale geldik. Mancini geldikten sonra oynadığımız klasik 4-3-3 (4-2-1-3) sistemine dönersek umutlarımız artar, ama bu şekilde devam edersek günden güne erimeye devam edicez. Görüntü bu yönde.

Manchini ile neden olmuyormuş kardeşim? Sistem konusunda hatası var. Ama hatasında uzun süreli ısrar edecek biri değil. Önümüzdeki maç 4-4-2 ya da 4-3-1-2 oynatır.

Şunu da belirteyim sizlere. Manchini ve scout ekibi inanılmaz şekilde çalışıyor. Şimdiye kadar lınan oyuncular bu çalışmanın ürünü. Ciddi olarak söylüyorum, scout ekibi harika çalışıyor. Bunda Manchini'nin verdiği destek ve moral var. Artık yeni bir yapılanmaya girdik.

Şu an belki kızıyoruz, eleştiriyoruz ama 1-2 sene sonra '' Adamlar iyi iş çıkarmış, helal olsun. '' diyeceğiz.

İnşallah 1-2 sene dayanır da söyleriz kardeşim malum burası Türkiye.

Takimin ikinci kalecisi belli degil.

Eray mı

Ufuk mu

Aykut mu

Daha o belli degil sirayla mac yapiyorlar. Ben baska bir takim bilmiyorum bu kadar yedek kaleci kullanan.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt