Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Salih-Semih-Balta-Telles

Melo

Umut-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak​

maç içinde Sneijder çoğunlukla sola kayıyor zaten. Umut da gerektiğinde sağ tarafa kayar ve klasik 4-4-2'ye dönebiliriz. yedeklere de Eboue'yi Hajrovic'i falan koyabiliriz

Bence hemen felaket senaryoları yazmaya gerek yok,ayrıca Mourinho triplerine girip ayrıntılı taktik analizlerine girmeye de gerek yok,zemin berbattı,Aydının sakatlığı takımı etkiledi yedek ağırlıklı çıktık ayrıca bi kupa maçıydı istek ve mücadelenin olmaması çok normal.Ligde ve şampiyonlar liginde gerçek performansı görücez bu kadar kötü oynamamıza imkan yok bence

senaryo yazan yok bence..

sahaya-aydının sakatlanması-rakibi küçümseme bahanedir bence...

3-5-2 ile bu takım şaha kalkmaz... elindeki oyunculara göre oynatacaksın..

bekli-orta saha kalabalık-tek forvet...

bu defans 3 tane ağar adamı kaldırmaz mutlaka bek gerek- hücümada katkı verecek rakibin kanatlarını veya bekleri geldiğinde karşılayacak.

orta saha kalabalık pres-blok halinde-pas trafiği yüksek-koşan

tek forvet ile sağlam gideceksin...

sonuçta türkiye ligi burası. orta sahayı ele geçir maçı alırsın.

avrupa olayı ap ayrıdır. sistem yoksa günlük performans belirler...

*************Muslera**************

*Eboue,,,,,,,Semih-------Gökhan,,,,,Telles

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,F.Melo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,Transfer(Hamit),,,Selçuk İnan

-------------------Sneijder----------------

---------------Umut-------Burak

farklı bir kadro daha kendi özümüz.

bu defans 3 tane ağar adamı kaldırmaz mutlaka bek gerek- hücümada katkı verecek rakibin kanatlarını veya bekleri geldiğinde karşılayacak.

tellesin hücumcu bek olduğunu düşünerek salih defansif olarak sağı idare eder..

kesinlikle bekli oynamak ve dediğiniz gibi tek forvet oynamamız şarttır , orta saha kalabalık olamalı hayrovicde sahada olmalıdır ..

bu seneki en büyük sorun bu bizde..

1-fatih terimin sezon başı sistem ile oynayım dedi içine etti. karar veremedi hiçbirşeye..

2-ünal aysal oydu buydu şuydu derken kararsız kaldı. dere geçilirken yol değiştirdi. (sezon sonuna bırakmalıydı bence)

3-mancini 3-4 senedir 4-4-2 alışmış oyuncu yapısına 8 puan gerideyken-şplde tur atlamışken 3-5-2 öğretmeye çalışıyor birde yabancı sınırı varkenn..

doğru kararları zamanında değil aceleci veriyoruz bu seneki sorun bu bizde...

Haklısın kardeşim ama hoca, oyunculardan hangi mevkide daha iyi verim alabilirim diye düşünüyor. Ona göre sistem deniyor. Bu denemeleri böyle maçlarda denemeyecek de hangi maçlarda deneyecek? Tekrar ediyorum, Manchini hatasında ısrar etmez.

Evet zamanlama hatamız oldu. Fatih Hoca'yı ya sezon başında ya da sezon sonunda gönderecektik.

Juventus macinda 3-5-2 oynadik, bir sekilde istedigimizi aldik diye bunda israr etmenin anlami yok ya.

Kamp boyunca 3-5-2 icin taktik calismalari yaptik. Bosu bosuna gitti 2-3 hafta ya.

Gercekten de gol yemeyelim diye gol atamaz duruma geldik. Gol atmayi gectim, pozisyon bile bulamiyoruz.

Üstüne de her mac gol yiyoruz hala. Yani cildirmamak elde degil.

Tokatspor´u zar zor yenersin, Antalya´yi yenemezsin, Elazig´a yenilirsin. Güya sampiyon olacagiz.

Yarindan itibaren kimi postalayacaklarsa postalasinlar, Telles ve Hajrovic´e lisans cikartsinlar.

juve maçına bakıpta 3-5-2 aldanmasın kimse gerçenkten..

takımda yaklaşık olarak 4 tane sağ bek veya sağ orta saha oynayan ama hiçbiri sağ açık olamayacak adamlardan

90 dakika boyunca kanatlardan gidip gelecek ve melo-selçuğun sürekli onların arkasını toplayacak şekilde bekleyemeyiz..

Bana göre bahanedir Mancini bu maçı hazırlık maçı gibi görüyor ki öyle olması da lazım. 3-5-2 nin işe yarayıp yaramayacağını iki maçla anlayamayız 3-5-2 kolay öğrenilen bi sistem değildir ona uygun oyuncuların olması lazım ve oyuncuların da uzun süre bu taktikle ve beraber oynaması lazım.Mancini belli ki bu taktiği şimdiden oturtmaya çalışıyor ve geleceğin planını yapıyor umalım ki bu taktik tutsun ligde pek sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum solda telles ve sağda eboue kaldırır orta sahamızda yeterli şuanda orjinal kanatımız zaten yok 4-4-2 oynasak yine sıkıntı yaşıycaz.

Özüme sözüme döndüm

Doğruyu yanlışı gördüm

Oh, can çıkmamış yerinde

Aslan gibi geri döndüm.

Sıla bu şarkıyı boşuna yazmamış Sİnyor ! Haydi Özümüze,4*3*1*2ye dönelim !

Haklısın kardeşim ama hoca, oyunculardan hangi mevkide daha iyi verim alabilirim diye düşünüyor. Ona göre sistem deniyor. Bu denemeleri böyle maçlarda denemeyecek de hangi maçlarda deneyecek? Tekrar ediyorum, Manchini hatasında ısrar etmez.

Evet zamanlama hatamız oldu. Fatih Hoca'yı ya sezon başında ya da sezon sonunda gönderecektik.

kendinde söylüyorsun bu maçlarda denemeyecekde-hangisinde deneyecek diye..

kusuruma bakma ama denediğin maçların hiçbirinde iyi değildi, 2 sakat 1 kırmızı kartlık oyuncu verdin.

ısrarırdan ne zaman vaz geçecek. akhisara puan kaybedip, hadi 4-42 oynayayım chelsea karşı diyip oyuncuların karman çorman edincemi??

İçimiz dışımız taktik oldu.Her sayfada taktikler konuşuluyor.Yahu bırakın adam denemeler yapsın.Bakalım neler olacak.Menejerlik oynayıp oynayıp gelip burda ahkam kesmeyin.Geçin artık şunları.Deneyecek adam elbette.4 senelik avatarımı,Mancini fotosu ile değiştirmeyi bile düşünüyorum.Saygı.

Biz 3-5-2'yi elestiriyoruz ama aslinda cok iyi bir sistem. Rakip takimi müthis kitleyebilirsin bu sistemle.

Herkes farkindadir, bizde olan sorun oyuncularimizin bu sisteme uymamasi. Özellikle defans oyunculari. Elimizde bulunan defansa yönelik oyuncular bos alanda cok fazla hata yapiyorlar. Ve 3-5-2 sisteminde arka 3lü dogal olarak az adamla yakalandigi icin bu kilit faktör. Teke tek ve hamle zamanlamasi iyi olan defans oyunculara sahip olmali takim 3-5-2'yi kullanmak istiyorsak.

Inanin defans oyuncularimizi elestirmek istemiyorum cünkü savunmada berbat görüntüsü vermemizin sebebi onlar olmus gibi gözüksede en son elestirilecek isimler. Sistem'e uymuyorlar, bu kadar basit, sistem'e uyum saglayacak biraz önce bahsettigim özelliklere sahip degiller.

Mesela gündemi takip ediyorsun, Vidic konusuluyor. Eger Mancini bu sistemde israrci olmak istiyorsa ve ayni zamanda Vidic listenin basinda bulunuyorsa gülüp gecmek lazim. Yahu Vidic ve 3-5-2 olurmu?

Yani ayni sekilde rezil görüntü verir. Ama bu demek degilki Vidic kötüdür.

Umarim en azindan simdilik vazgeceriz 3-5-2'den.

Juventus'un orta sahasi cok yönlü oldugu icin bu sistem en ideali onlar icin. Oyunculara bakmak yeterli aslinda.

İçimiz dışımız taktik oldu.Her sayfada taktikler konuşuluyor.Yahu bırakın adam denemeler yapsın.Bakalım neler olacak.Menejerlik oynayıp oynayıp gelip burda ahkam kesmeyin.Geçin artık şunları.Deneyecek adam elbette.4 senelik avatarımı,Mancini fotosu ile değiştirmeyi bile düşünüyorum.Saygı.

deneye deneye,bakalım ne olacak diye diye 8 puan gerideyiz biliyon demi.

kendinde söylüyorsun bu maçlarda denemeyecekde-hangisinde deneyecek diye..

kusuruma bakma ama denediğin maçların hiçbirinde iyi değildi, 2 sakat 1 kırmızı kartlık oyuncu verdin.

ısrarırdan ne zaman vaz geçecek. akhisara puan kaybedip, hadi 4-42 oynayayım chelsea karşı diyip oyuncuların karman çorman edincemi??

3-5-2 sisteminin bizimle uyuşmamasının en önemli sebebi mevcut stoperlerin yetersizliği. Buna Semih de dahil. 3-5-2 oynayacaksak stoperlerin seri olmalı, ayağına hakim olmalı ve oyunu geriden kurabilmeli. Manchini burda hata yapıyor zaten, ben inkar etmiyorum. Adam 2-3 maç denedi zaten bu sistemi, eminim şu an bu sistemin bizimle uyuşmadığını gördü.

Bruma demişsin. Bruma, sistem yüzünden mi sakatlandı?

Israrından vazgeçer merak etmeyin. Göreceksiniz G.antep maçında bu olacak.

deneye deneye,bakalım ne olacak diye diye 8 puan gerideyiz biliyon demi.

Çokta tındı.2 senedir şampiyon oluyoruz zaten.En azından bu sene adama bi opsiyon tanıyın.Bizim taraftarı anlamıyorum.Her maç "GALİBİYET" her sezon "ŞAMPİYONLUK" istiyor. Gerçi şu şampiyonlukların da bi anlamı yokya şampiyonlar ligine gitmesek.

Bana göre bahanedir Mancini bu maçı hazırlık maçı gibi görüyor ki öyle olması da lazım. 3-5-2 nin işe yarayıp yaramayacağını iki maçla anlayamayız 3-5-2 kolay öğrenilen bi sistem değildir ona uygun oyuncuların olması lazım ve oyuncuların da uzun süre bu taktikle ve beraber oynaması lazım.Mancini belli ki bu taktiği şimdiden oturtmaya çalışıyor ve geleceğin planını yapıyor umalım ki bu taktik tutsun ligde pek sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum solda telles ve sağda eboue kaldırır orta sahamızda yeterli şuanda orjinal kanatımız zaten yok 4-4-2 oynasak yine sıkıntı yaşıycaz.

gelecek için diyemezsinn. demesin kimse bana bunu...

seneye ne snejder-ne drogba-ne muslera vs gibi oyuncular olacak takımda (dünya kupası sonrası uçan yıldızlar)

dünya kupası sonrası hangi oyuncuyu veya yıldızı alacaklar acaba???

geleceği düşünüyorda mancini , biz düşünmüyoruzmu???

en iyisini sezon sonrasına bırak. bu yabancı sınırlaması ve golcü özelliği olmayana kanatlarla 4-4-2 bile zor işlerken...

4-4-2 veya 3-5-2 arasındaki bana göre en büyük fark bizim kadro-takım için

ofans olarak: 4-4-2 daha iyidir. daha çok adamla çıkarsın-set oyununa dönersin,geriden süpriz adam çıkar. bek gidersen önündeki kanat destek olur. daha fazla atak takımı olursun.

3-5-2 geriden gelmeyen destek, hızlı ve çabuk olmayan orta saha ile kitlenirsin ritimsiz ataklar gol ararsın.

defansif olarak tam bir faciadır bence..

iyi kanat-iyi santrofor ve kalabalık orta saha ile seni bitirirler..

Çokta tındı.2 senedir şampiyon oluyoruz zaten.En azından bu sene adama bi opsiyon tanıyın.Bizim taraftarı anlamıyorum.Her maç "GALİBİYET" her sezon "ŞAMPİYONLUK" istiyor. Gerçi şu şampiyonlukların da bi anlamı yokya şampiyonlar ligine gitmesek.

saçmalıyorsun kardeş. 2.lik içinmi oynayalım yani ?

NE demiş BÜYÜK BAŞKAN AYSAL

gsaray her dalda kazanmak için var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt