Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim birak gol atmayı daha pozisyona giremiyor siz hala stoper alınsın diyorsunuz yahu bu takıma iki tane üst düzey kanat oyuncusu lazım ve cok cok iyi bir forvet Burak ve Drogba ile bu sezon bitmez...

Biz 3-5-2'yi elestiriyoruz ama aslinda cok iyi bir sistem. Rakip takimi müthis kitleyebilirsin bu sistemle.

Herkes farkindadir, bizde olan sorun oyuncularimizin bu sisteme uymamasi. Özellikle defans oyunculari. Elimizde bulunan defansa yönelik oyuncular bos alanda cok fazla hata yapiyorlar. Ve 3-5-2 sisteminde arka 3lü dogal olarak az adamla yakalandigi icin bu kilit faktör. Teke tek ve hamle zamanlamasi iyi olan defans oyunculara sahip olmali takim 3-5-2'yi kullanmak istiyorsak.

Inanin defans oyuncularimizi elestirmek istemiyorum cünkü savunmada berbat görüntüsü vermemizin sebebi onlar olmus gibi gözüksede en son elestirilecek isimler. Sistem'e uymuyorlar, bu kadar basit, sistem'e uyum saglayacak biraz önce bahsettigim özelliklere sahip degiller.

Mesela gündemi takip ediyorsun, Vidic konusuluyor. Eger Mancini bu sistemde israrci olmak istiyorsa ve ayni zamanda Vidic listenin basinda bulunuyorsa gülüp gecmek lazim. Yahu Vidic ve 3-5-2 olurmu?

Yani ayni sekilde rezil görüntü verir. Ama bu demek degilki Vidic kötüdür.

Umarim en azindan simdilik vazgeceriz 3-5-2'den.

abi zaten manciniye kimse kızmıyo.elimizdeki oyuncuların sisteme uymamasına,yetersiz olmasına rağmen inat etmesini yanlış buluyo.

Transfer nöbeti konusu olmuş taktik nöbeti.... Meğer ne çok td varmış, ne cevherler varmış buralarda harcanıp gidiyorlar ... :)

Hatasından dönen insana her zaman saygımız sonsuz. Ama olmayacağını göre göre ısrar eden insana da tepkimiz büyük olur haliyle. Mancini akıllı adam, inat etmeyecektir diye umut ediyorum.

manchini neden defans icin bukadar israr ediyor acikca ortada. gokhan zanla falan olacak is degil bu. hava toplarinda cok cok iyi ama onun haricinde yetersiz. gokhan zan ancak iyi bir yedek olur. dany hazir bomba rahatligin bukadarida fazla. nezaman ne yapacagi belli degil. chedjou neyin nesi ben anlamadim hergun kotuye gidiyo vasatin alti vasat bir oyuncu. defansin gobeginde semihin disinda adam akilli bir oyuncumuz yok. defansa transfer sart.

1 yıl once 442 oynarken herkes sneıjderle 4 3 1 2 oynayalım derdi..o sıstem oldugunda 4 2 3 1 oynayalım dıe dondu forum sene basında terımle ole oynarken burak olayı cıktı tekrar 4 3 1 2 ye donduk mancını gelınce cozum 3 5 2 dedık sımdı tekrar 4 3 1 2 ye donelım dıyoruz...denemedıgımız baska taktık kaldı mı ?

Serdar Gürler'in karşı karşıya kaldığı pozisyon rezaletin daniskasıydı.Savunma çalışmış halimiz buysa kim bilir çalışmasak ne olacak?

Bende bu yüzden elestiriyorum zaten.

Yanlis sistem, net. Bugün bir sacmalik daha Burak'in kaptan olarak cikmasi. Komedi.

burak mevzusu harbiden komedi.bence fazla değer veriyo oyunculara.burak ve selçukta artık hocayla nasıl içli dışlı olduysa öve öve bitiremiyolar:DD

saçmalıyorsun kardeş. 2.lik içinmi oynayalım yani ?

Ben 2.lik için mi oynayalım diyorum? Bunu mu anladın? Diyorum ki sisteme fazla takılmayın.Deniyor işte Mancini.Bekleyelim görelim kardeşim ne olacak diye.50 yaşında adam 40 senesini futbola vermiş.Senden, benden iyi biliyordur muhakak.Mevcut oyuncularla O'da biliyordur zaten böyle 3'lü defansla olmayacağını.Gerçi Juventus maçında işe yaramıştı ama.

Bu arada Manchester büyük ihtimalle Mata'yi aldi. Yani Sneijder'in pesine düsmezler bundan sonra.

1 yıl once 442 oynarken herkes sneıjderle 4 3 1 2 oynayalım derdi..o sıstem oldugunda 4 2 3 1 oynayalım dıe dondu forum sene basında terımle ole oynarken burak olayı cıktı tekrar 4 3 1 2 ye donduk mancını gelınce cozum 3 5 2 dedık sımdı tekrar 4 3 1 2 ye donelım dıyoruz...denemedıgımız baska taktık kaldı mı ?

5-4-1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt