- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Fikret Engin (TV8) yine banttan yayınlanan bir maçı canlı anlatıyor. Dünden bu yana anlattığı 5. maç bu. Maçlar TV8'de ama Fikret Engin dışında spiker yok herhalde.
Eğitim şart.
Eğitim şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk olur, Muhammet Demir olur. Mevcut forvetlerimiz bu performansla devam ederse çok canımız yanacak gibi duruyor.
Cenk olur, Muhammet Demir olur. Mevcut forvetlerimiz bu performansla devam ederse çok canımız yanacak gibi duruyor.
Kanat oyuncusu gerek. santrafor gerek. Stoper gerek. işimiz zor. Elde leş gibi Burak/Drogba/Umut/Amrabat dörtlüsünden başka kimse kalmadi. Bunlarin hiç birinin faydasi yok takima
Cenk Tosun gelsin iş yapar bizde
Işimiz zor degil, pahali.
Bu devirde iyi yabanci forvet 10mden aşagi bulunmuyor.
aynen Drogba canlı cenaze gibi tabiri caizse , Burak desen 10 pozisyona girer 1 tane atar , Umut zaten Allahlık işimiz çok zor sorun sadece bunlarda değil takım bu ara çok kötü oynuyor
Kaç haftadır söylüyorum, Cenk öyle üst düzey falan değil ama şu an çok formda. Ve bize ciddi manada katkısı olur sezonun geri kalanında. Zaten yaşı da daha 23, ileride rotasyonda da işimize yarar. Ama gel gör ki bizimkiler takmış kafayı stopere. Takım golsüzlükten yıkılıyor, forvetler bitmiş okeye dönüyor gören yok.
Chelsea´e karşi Stamford Bridge´de defansif oynarsak şanslarimiz artar bence.
3/5/2
Muslera
Semih - Zan - Chedjou
Eboue - Melo - Sneijder - Selcuk - Telles (veya Riera)
Drogba - Burak
Kompakt ve disiplinli oynarsak ciddi şansimiz var.
Evet takım iyi denemez ama diğer mevkilerde iyi kötü alternatif var. Yeni transferlerde var. Bu üçlünün ise alternatifi yok. Drogba/Burak/Umut dökülüyor yerine şunu oynatalım diyeceğimiz forvet tipinde adam yok.
Forvet özel bir mevki. Onu sezon bitince hallebiliriz. Stoperde öyle. Kanatlara gurbetçilerden getirilebilir.
Orada zaten defansif oynayacagımız garanti. Buradaki ilk maç krıtık 1-0 felan alırsak tur ümidim iyice artar
Tapatalk
parası neyse verelim alalım Cenk Tosunu dediğin gibi çok ihtiyacımız var