Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikret Engin (TV8) yine banttan yayınlanan bir maçı canlı anlatıyor. Dünden bu yana anlattığı 5. maç bu. Maçlar TV8'de ama Fikret Engin dışında spiker yok herhalde.

Eğitim şart.

su an yine ayni problemdeyiz, tabiki Wesley oynamadi, ve de cok ciddi bir mac degildi, ama su iki forvet sevdasi asil bizi bitiriyor, cünkü ne Burak nede Umut topu ayaklarinda tutabiliyorlar vede dogru isler cikarabiliyor lar. Üstelik ikisi de cok pasif futbolcu lar, ayni karede durup, oyunun aktiflesmesine imkan vermiyorlar. Drogba cansiz filan olabilir, ama Burak oyunu öyle yada böyle öldürüyor.

Iki Kanat ile cikmak zorundayiz ve bir forvet, ama kanat ta bile Burak olmamali, cünkü yine ayni mental yapi ile oynuyor. Bence 60 dakikadan sonra oyuna girmeli, ve Drogba da böylece fazla yorulmaz. Muslera-Alex-Melo-Wesley-Drogba-hayro. Malesef yerli kanat kalmadi :/

Cenk olur, Muhammet Demir olur. Mevcut forvetlerimiz bu performansla devam ederse çok canımız yanacak gibi duruyor.

aynen Drogba canlı cenaze gibi tabiri caizse , Burak desen 10 pozisyona girer 1 tane atar , Umut zaten Allahlık işimiz çok zor sorun sadece bunlarda değil takım bu ara çok kötü oynuyor

Kanat oyuncusu gerek. santrafor gerek. Stoper gerek. işimiz zor. Elde leş gibi Burak/Drogba/Umut/Amrabat dörtlüsünden başka forvet kalmadi. Bunlarin hiç birinin faydasi yok takima

telles-bruma-pato rakibin anasını ağlatır valla:dispirited:

Cenk Tosun gelsin iş yapar bizde

Kaç haftadır söylüyorum, Cenk öyle üst düzey falan değil ama şu an çok formda. Ve bize ciddi manada katkısı olur sezonun geri kalanında. Zaten yaşı da daha 23, ileride rotasyonda da işimize yarar. Ama gel gör ki bizimkiler takmış kafayı stopere. Takım golsüzlükten yıkılıyor, forvetler bitmiş okeye dönüyor gören yok.

aynen Drogba canlı cenaze gibi tabiri caizse , Burak desen 10 pozisyona girer 1 tane atar , Umut zaten Allahlık işimiz çok zor sorun sadece bunlarda değil takım bu ara çok kötü oynuyor

Evet takım iyi denemez ama diğer mevkilerde iyi kötü alternatif var. Yeni transferlerde var. Bu üçlünün ise alternatifi yok. Drogba/Burak/Umut dökülüyor yerine şunu oynatalım diyeceğimiz forvet tipinde adam yok.

dortmund ve valencia salça olmuş patoya.tüküreyim böyle şansa.

Chelsea´e karşi Stamford Bridge´de defansif oynarsak şanslarimiz artar bence.

3/5/2

Muslera​

Semih - Zan - Chedjou​

Eboue - Melo - Sneijder - Selcuk - Telles (veya Riera)

Drogba - Burak

Kompakt ve disiplinli oynarsak ciddi şansimiz var.

Kaç haftadır söylüyorum, Cenk öyle üst düzey falan değil ama şu an çok formda. Ve bize ciddi manada katkısı olur sezonun geri kalanında. Zaten yaşı da daha 23, ileride rotasyonda da işimize yarar. Ama gel gör ki bizimkiler takmış kafayı stopere. Takım golsüzlükten yıkılıyor, forvetler bitmiş okeye dönüyor gören yok.

bilmiyorum valla bu takım pek fazla kalamayacak gibi geliyor bana bu yarışta Allah yardımcımız olsun

Chelsea´e karşi Stamford Bridge´de defansif oynarsak şanslarimiz artar bence.

3/5/2

Muslera​

Semih - Zan - Chedjou​

Eboue - Melo - Sneijder - Selcuk - Telles (veya Riera)

Drogba - Burak

Kompakt ve disiplinli oynarsak ciddi şansimiz var.

Orada zaten defansif oynayacagımız garanti. Buradaki ilk maç krıtık 1-0 felan alırsak tur ümidim iyice artar

Tapatalk

Evet takım iyi denemez ama diğer mevkilerde iyi kötü alternatif var. Yeni transferlerde var. Bu üçlünün ise alternatifi yok. Drogba/Burak/Umut dökülüyor yerine şunu oynatalım diyeceğimiz forvet tipinde adam yok.

parası neyse verelim alalım Cenk Tosunu dediğin gibi çok ihtiyacımız var

Forvet özel bir mevki. Onu sezon bitince hallebiliriz. Stoperde öyle. Kanatlara gurbetçilerden getirilebilir.

Stoper pek zor degil, Vidic ve Lescott gibiler alinabilir.

Fakat Bony, Benteke, Michu gibiler en azindan 10-20m euro isterler.

Ingilterede uzak durulmali forvet alinirken.

yavv arkadaşlar kusura bakmayın da ben bu Chedjou ile Rieraya gıcık oldum , vallahi Dany kalsın Ched gitsin demeye başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt