Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma ve Aydın sakatlanmışken Amrabat'ı göndermek kendi ayağına sıkmaktır. Alex Telles geldiğine göre Riera-Dany gitmelidir.

Ah ulan dogru dürüst kanat oyuncumuz olacak, catir catir 4-2-3-1 oynariz bu takimla. Sneijder yardirir 4-2-3-1 de. Süper Kupa macindaki performansi bana bunu gösterdi bu sezon. Tabi kanatta Burak falan olmayacak. GERCEK kanat koyacaksin.

Bruma ve Aydın sakatlanmışken Amrabat'ı göndermek kendi ayağına sıkmaktır. Alex Telles geldiğine göre Riera-Dany gitmelidir.

Stoper alamıcaksak Dany den once Cheujdu gitmeli. Farkinda misiniz bilmiyorum.ama bu adam en kotu yabancımiz Dany bundan kat kat iyi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koray-gunter3.jpg

Dany,Chedjou,Riera,Amrabat gitmeli artık.Riera giderse üzüleceğim tek futbolcu.Ama bu dördü muhakak gönderilmeli.Bi stoper ve kanat adamı transferi ile çok daha iyi olabiliriz.

Böyle bir oyuncu var mı?

Tabi ki yok bu aranan özellikler ama böyle bir adam yok. :D

Demeye çalıştığım şu ki forvetimiz pasif kalmamalı ve birçok özelliği olmalı hepsi olmasa da , örneğin uzaktan iyi şut atabilmeli , çalım atabilmeli , kendi fiziki özelliklerine göre hızlı veya çabuk denilen biri olmalı ve kafa topları yani hava hakimiyeti olarak çok harika olmasa da bir beş üzerinden üç falan alabilmeli. Ve tabi ki en önemli özelliği ayağında top tutabilmeli gerekli anlarda takımı rahatlatabilmeli.

Dany yerine Chedjou gitmeli bu adam nasıl Fransa'nın en iyi stoperi seçilmiş...

Türkiye'de en iyi stoper seçilse Egemen yerine dalga için Danyye oy veririm Fransa da da boyle bir durum söz konusu olabilir.:))

Dany'de , Chedjou'da gitmeli bence ancak bu kadar büyük çaplı bir değişiklik yapamayız bu yüzden öncelikle Dany gönderilmeli sezon sonu Chedjou'nun icabına bakılmalı.

Ah ulan dogru dürüst kanat oyuncumuz olacak, catir catir 4-2-3-1 oynariz bu takimla. Sneijder yardirir 4-2-3-1 de. Süper Kupa macindaki performansi bana bunu gösterdi bu sezon. Tabi kanatta Burak falan olmayacak. GERCEK kanat koyacaksin.

Senin avatarda ki çocuğun durumu ne oldu , bir ara baya gündemdeydi , çok kaliteli çocuk ya.

Dany yerine Chedjou gitmeli bu adam nasıl Fransa'nın en iyi stoperi seçilmiş...

Adam stoper degilmis ki savunmanın onunde oynuyomus mecburiyetten stopere gecmis kendisi soyledi. Cok.meshur mejener Ceylan Caliskanin yalanlari fransanin en iyi stoperi demesi. Adam leqip midir nedir o gazetede yılin takimina girmis hepsi bu. Bu adaminda izlenerek alınmadigini dusunmeye basladim. Bu adami 2 kere izlesen zaten almazsin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi ki yok bu aranan özellikler ama böyle bir adam yok. :D

Demeye çalıştığım şu ki forvetimiz pasif kalmamalı ve birçok özelliği olmalı hepsi olmasa da , örneğin uzaktan iyi şut atabilmeli , çalım atabilmeli , kendi fiziki özelliklerine göre hızlı veya çabuk denilen biri olmalı ve kafa topları yani hava hakimiyeti olarak çok harika olmasa da bir beş üzerinden üç falan alabilmeli. Ve tabi ki en önemli özelliği ayağında top tutabilmeli gerekli anlarda takımı rahatlatabilmeli.

Balotelli zor da olsa alabileceğimiz ve bu özellikleri en çok taşıyan oyuncuların başında gelir.

sol çapraz bağ yoktur..

sol-sağ ayakta 2 şer çapraz bağ vardır

ön çapraz ve arka çapraz..

Evet teknik olarak dediğin doğru ama iç ve dış yan bağlar vardır onlardan bahsediliyor sanırsam Falcao için.

Hiç olmasa tabii daha iyi ama yan çapraz bağların iyileşmesi daha kolay hatta çoğu zaman ameliyat bile olmuyorlar.

Ben iki dizimden de önçapraz artı minüsküs ameliyetı olduğumdan ve toplamda 12 fizik tedavi sırasında bu gibi sakatlıklarla

karşılaştım.

Bruma'ya kotu oldu ön çapraz bağ kopması insanın dizine bacağına güvenini sarsıyo :(

Mexes Trabzonspor'a yakın - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport

Pellegrini izin verdi! Lescott her an Kartal olabilir! - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport

Şuna bakın Trabzonspor Mexes'in , Beşiktaş'ta Lescott'un peşinde halbuki ikisi de tam bizim aradığımız profilde oyuncular.

Özellikle Joleon Lescott.

Onun dışında Beşiktaş ile ilgili şöyle bir haber var ama gram ihtimal vermiyorum 10 Mn £ (Pound) falan filan nere Beşiktaş nere !

Beşiktaş bombayı sona saklamış / EUROSPORT ÖZEL - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport

Bu arada Mexes haberi bugünün , Lescott ve Cisse haberleri ise dünün yani 22 Ocak'ın haberleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt