Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradaki klavye delikanlısı arkadaşlar, sizlere söylüyorum. Duyum ya da bilgi, artık ne diyorsanız. Yazdıklarıma inanmıyorsanız alıntı yapıp cevap vermeyin. Kısacası muhattap olmayın benimle.

Kaç kez uyardım, insan gibi konuşun diye. Ama anlamıyorsunuz. Gerçi insan olan ilk uyarıda anlar.

Av.Yusuf Reha ALP:TFF'nin UEFA ve FIFA kurullarının aldığı tüm kararları ve talimatları uygulamayı kabul ve taahhüt ediyorum diye imzası var

Yahu ben milleti anlamıyorum adam gelmiş (kaldı ki sallasın) bir duyum veriyor

yok kaynağın ne, yok bilmem ne

yahu bakarsın verdiği isme eğer mantıklıysa konuşursun tartışırsın

şayet mantıksız gelirse hiç takılmazsın sallar gidersin

sonuçta burası transfer nöbeti başlığı ne konuşulmasını bekliyorsunuz ki...

Son gelişmeler Tarık'ın sözleşme uzatacağı yönünde ama umarım alırız. Ayrıca Tarık olmuyorsa Veysel'e çok da gerek yok, zaten Salih'i aldık. Bence Salih'i almayıp Veysel'i almalıydık ama orası ayrı mevzu.

Bir ekleme yapayım. Tarık için duyduğum kadarı ile Eskişehirspor yıllık 700-800 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Tabi ücret her sene artacak. Ama bu parayı Eskişehirspor nasıl verecek, soru işareti. Çünkü inanılmaz derecede maddi sıkıntıları var. Ayrıca Tarık'ın alacakları var kulübünden. O tarafı biraz karışık. Son dakika sürprizi çıkabilir Tarık konusunda.

Veysel'e transfer dönemi bitmeden imza atrıracağız gibi.

Yahu arkadaş bu yazdıklarını bilmek için duyumcu olmaya gerek yok... Tarık işi olmuyor ama son anda sürpriz olabilir demişsin.. Tarık gelmezse ben demiştim diyeceksin gelirse de son dk. sürprizi oldu aldık diyeceksin yuvarlak laflar bunlar..

Veysele imza attıracağız gibi attıramazsak da son anda Mancini caymış dersin sıyrılırsın işin içinden..

Neyse konuya gelirsek Tarık'ın gelmesini ciddi anlamda isterim ligde sağ bek olarak oynayabilir..Veysel joker bir oyuncu ama Salih gibi büyük bir katkı yapacağını sanmam rotasyonluk olur gibime geliyor..

Son gelişmeler Tarık'ın sözleşme uzatacağı yönünde ama umarım alırız. Ayrıca Tarık olmuyorsa Veysel'e çok da gerek yok, zaten Salih'i aldık. Bence Salih'i almayıp Veysel'i almalıydık ama orası ayrı mevzu.

Tarık İnşallah bize gelir , bu arada ben Veysel'in de hazır kelepirken fiyatı alınması gerektiğini ve denenmesi gerektiğini düşünüyorum ta ki en iyi yerli sağ beki bulana kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt