Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yanılıyorsun.Serdar aziz'in 10E,Alper potuk'un 7 E ettiği ortamda 300-500.000 e adam alıyorsun şakamısın sen.İkiside milli ikiside çok yönlü.Bedava.Ya tutarsa bir düşün.Sabri 1.2USD'ye oynuyor.Akıllı düşün.

Adamları yerin dibine sokmanın alemi yok.İkiside eboue kadar,sabri kadar,hamit kadar temel katkıda bulunurlar.Fazlasınıda verirlerse bonus olur.hemde bu paralara.

Veysel salih dursundan daha iyi en azından. Salih cok kontolsüs ikili mücadelere giriyor.Bir ton kart alır gibime geliyor

Bildiğim kadarıyla Schalke Kaan için 4milyon € dan açmış kapıyı, Koray'ın ise haziranda sözleşmesi bitiyor, çok daha düşük bir maliyeti var. İşin ekonomik kısmı bu. Oyunculara gelince Kaan stoper haricinde sağ bek ve ön liberoda oynayabiliyor, Koray'a göre daha teknik ve hızlı. Koray ise fizik gücü bakımından Kaan'ın çok çok önünde, daha hazır bir oyuncu. Kaan yeterince sert değil. Kaan'ın önünde Koray'a göre daha çok yol var. Koray gelsin Chedjou'nun yerine gözü kapalı oynatırım. Tabi bu benim fikrim.

Yerli ve gencecikler.Benim için en önemlisi o.

Şu sacma kural yuzunden yabanci kontejaninda yer acmak icin sakat futbolcuyu kiraliyoruz, transfer edecegimiz futbolcunun ailesinde Turk var mi diye arastiriyoruz falan, komedi

tapatalk

Riera'ya hala tekmenin vurulmamış olması kabul edilebilir bir olay değil. Feshedin gitsin işte kardeşim, neyi bekliyorsunuz?

Arkadaşlar yeni gelen gençler için sabır lazım. Bu oyuncular hemen 11 oynasın diye alınmadı. 1 maç ile oyuncu idam edilmez. Hele 10-15 maç oynasın, bakalım ne yapıyor.

Maalesef biz Türk insansı çok sabırsızız. Yeni gelen oyuncu harikalar yaratsın istiyoruz. Ama yok böyle bir dünya.

Bu oyuncular ve gelecek olanlar gelecek senelerin iskelet kadrosunu oluşturacak. Lütfen sabredelim, anlayış gösterelim.

Ne ocakmış be yuh. Neymar bruma falcao aydın bağlar kopuyor kemikler kırılıyor zedeleniyor. Geçen seneki Ocak ayı bundan beterdi. Hatırlamak bile istemiyorum.

Gündemde kimler var şimdi?

Salah cska da falan deniliyordu

neyse chelsea onun için daha iyi

Tahkim Kurulu, Kasımpaşa-Beşiktaş maçıyla ilgili kararını daha sonra vereceğini duyurdu.

Neyi bekliyorlar acaba..

Arkadaşlar yeni gelen gençler için sabır lazım. Bu oyuncular hemen 11 oynasın diye alınmadı. 1 maç ile oyuncu idam edilmez. Hele 10-15 maç oynasın, bakalım ne yapıyor.

Maalesef biz Türk insansı çok sabırsızız. Yeni gelen oyuncu harikalar yaratsın istiyoruz. Ama yok böyle bir dünya.

Bu oyuncular ve gelecek olanlar gelecek senelerin iskelet kadrosunu oluşturacak. Lütfen sabredelim, anlayış gösterelim.

Biz Türkler sabırsız mıyız? Aslına bakarsan pek de değil. Dünyada 18-19 yaşında starlığa gözünü diken bir çok futbolcu var. Ramsey, Pogba gibi oyuncular 18-19 yaşlarında büyük liglerde çok güzel performans sergilerken biz 22-23 yaşındaki oyuncuya daha çok genç, pişmesi gerekir diyoruz.

adaptasyon sürecinden bahsediyorsan bu konuda haklısın. 6-7 Hafta sabredilmeli. Ancak bu süreç daha da arttığında zaten lig 17 hafta. Bu sene fayda sağlayamaz.

%100 haklısın mirza.benim düşüncelerimi paylaşmışsın.En azından Fatih Terim'in Hamit'e göstermiş olduğu sabrı"defalarca yuhalanmasına karşın" bizimde yeni ve gencecik çocuklara göstermemiz FARZ.

Hocam yanılıyorsun.Serdar aziz'in 10E,Alper potuk'un 7 E ettiği ortamda 300-500.000 e adam alıyorsun şakamısın sen.İkiside milli ikiside çok yönlü.Bedava.Ya tutarsa bir düşün.Sabri 1.2USD'ye oynuyor.Akıllı düşün.

Biz o bölgeye salihi aldık zaten gelecek oyuncunun salihten daha iyi olması lazım. Veysel salihden iyi diyemeyiz. Ama Tarık ciddi bir potansiyel. Fiziki yapısı tekniği çabukluğu tam bir bek oyuncusu izlenimi veriyor ve daha genç. Açıkçası Veysel'e vereceğim parayı üstüne 1 milyon daha koyar Tarık'ı alırım. En azından param çöpe gitmez

Hepsine ok ama salihi ben en azından tek maca görede yorumlamadım. Cocuk kayseride gözümüzün önündeydi sonucta. Ben bu transferi pek anlamadèm ve vuralın gstv de yaptığı gazlamasının etkisi olduğunu tahmin ediyorum. Salih de bence hic bir seviyesi yok Galatasaray rorması icin. Diğer transferlerimizi özelikle umutu çok beğendim ve ışık veriyorlar gelecek icin

Biz o bölgeye salihi aldık zaten gelecek oyuncunun salihten daha iyi olması lazım. Veysel salihden iyi diyemeyiz. Ama Tarık ciddi bir potansiyel. Fiziki yapısı tekniği çabukluğu tam bir bek oyuncusu izlenimi veriyor ve daha genç. Açıkçası Veysel'e vereceğim parayı üstüne 1 milyon daha koyar Tarık'ı alırım. En azından param çöpe gitmez

Asla çöp olarak görme .Rekabeti arttırır olarak gör.Caner hasan ali kaldırımdan çok daha iyi bir solbekmi .Ama hırsıyla,oyun okumasıyla,içeri penetreleriyle,muz ortalarıyla kendisini kabul ettirdi.Bizde de sol ve sağda bu rekabeti oluşturmamız lazım.Bildiğim tek şey ne eboue,ne sabri,nede hamit ile bunu sağlamamız imkansız,Mete.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt