Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antep maçı çok önemli buraksız olacağız ne olur umut olmasın drogba tek forvet olsun 4 2 3 1 aksında teknik heyet görsün tek forvet daha iyi olduğunu ne olurdu ?

Drogba'nın geçen sene Antep maçında yürüyecek hali yoktu. O atmosfer, ve Drogba'nın son hali birleşince tek forvet ile intihar olur.

Demek istediğim şu çok uzatıyoruz işleri.Endogan transferinin bu kadar uzaması da mı Basel yönetiminin işgüzarlığı?Yapmayın Allah aşkına beceremiyoruz işte şu yerli transfer işini.Zaten ondan elimiz kolumuz bağlanıyor yabancı sınırı varken.

Veysel ve Tarık transferinde nasıl suçumuz yok? Bu adamların sözleşmeleri sezon sonu bitiyor zaten.Oyuncular da bize gelmek istiyormuş senin yazdığına göre.O zaman verdiğin Lewa örneğindeki gibi bas sözleşmeyi,sezon sonu bedavaya al.Acil ihtiyaç değil sonuçta bunlar.

Tamam Anadolu takımı yöneticileri kaypak adamlar ama hatayı hep onlarda ararsak biz daha çok görürüz bu fiyaskoları.

Adam gibi Potuk'u istedik de ne oldu?

Tabiki her hatayi karsi tarafta bulmamak lazım ama bu işler boyle hop deyince olmuyor. Türkiye de çoğu islerin altindan neler çıkıyor neler. Burda sallamak kolay (genel olarak söylüyorum), yonetimin tabiki de yaptığı yanlislar vardir ama ben hatanin buyuk kısmının karşı taraf olduğun dan eminim.

Oyuncu ile anlaş o zaman diyorsunda. Kendi ağızlarından duydunmu bizde oynamak istediklerini, medyanin yaptigi herşeye inanmamak lazım. Oyuncu bir takimin formasini giyor 2 saat sonra rakip takima transfer oluyor. Oyuncularin da dik durmasi lazım. Belki teklif ettik ama korktuklarindan kabul etmediler. Hersey olabilir o yuzden yonetim bu konuda berbat demenin bir anlami yok.

Zaten bana göre Veysel kötü oyuncu, Tarık da daha yeni parlar gibi oldu ama soru işareti. Tarık riskine girilebilir tutma olasılığı var.

♧tapatalk♧

İlk senesi daha sürekli 11 oynadığında Caner gibi patlama yapacak o da. O zaman değip değmediğini göreceğiz.

fb medyası gaza getiriyor herkesi.salih vardı yeni arda geliyor ardadan daha iyi Türkiyenin gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusu falan diyorlardı ne oldu ona.

Alakası yok sen futbolcu olsan Temmuz'a kadar oynamamak mı yoksa şimdi transfer olmak mı istersin.

Fenerbahçe devreye girerek transferi sene sonu maliyeti-0'a değil şimdi yapmamızı sağlamak istiyor.

Ama bir de şurası var işin Gökhan Gönül sürekli sakatlanan biri. Adamların elinde yedeği olmayan 2 mevkiden biri, diğeri de yerli forvet zaten.

Yani bizim verdiğimizin üzerine çıkarlarsa alsınlar sıkıysa diyor Aziz.

Adam bu sene diyor ki ZOR şampiyon olursunuz, Bizimkiler de Aziz haklı biz zor şampiyon oluruz diye teyit ediyor.

Ben sezon sonuna kadar bekleyip Galatasarayda oynamak isterim. Bir saniye bile düşünmem. İmzalatırsın sözleşmeyi, verirsin üç beş bir şey, iki de konuşursun bitti gitti. Sen Galatasaraysın yaw. Beceriksizlik başka bir şey değil.

eskişehir sırf bize şerefsizlik yapmak için bizim verdiğimizin 100 bin fazlasına veyseli fenere verecektir. eses şerefsizin önde gidenidir ama bu adamlara ermanı 200bin euroya, necatiyi 300 bin euroya verip güçlenmelierni sağlayan bizim yönetiminde yaptığı eşşekliktir. 1 aydır veysel için pazarlık yapıp fiyatı bir yere getirip tam iş olmaya yakınken fb devreye girip 1 günde veyseli alacaksa birileri bunun bedelini ödesin. veysel fbye giderse ya bir bildiri yayınlayıp eskişehir denen şerefsizkulüple bütün ilişkilerin dondurulduğu ve alacaklar için mahkemeye verileceği açıklansın yada yönetim çıkıp biz veysel için 300bin euro daha verenmedik çingene pazarlığı yatık suç bizde desin.

Öncelikle hayırlı cumalar.

Veysel ile ilgili sosyal medyada dolanan duyumlar doğru maalesef. Aziz ve Ersun dün gece devreye girmiş. Bu namussuzlar bizi sıkıntıya düşürmek için her şeyi yapacak. Gider ayak bir çelme daha atmak istiyorlar. Aynı Alper Potuk transferinde olduğu gibi. Şunu belirteyim, Veysel'i kaptırdık diye bir durum yok şimdilik.

Veysel transferi için aradaki fark 300-400 bin Euro civarı. Her ne olursa olsun bu çocuk alınmalı. Takımda kaliteli yerli sıkıntısı çekiyoruz zaten. Bir düşünün; Selçuk, Semih ve Burak'ı kadrodan çıkarın. Yerli kalitemiz nereye gidiyor?

Veysel her şeyi göze almış, kadro dışı kalmayı göze almış, Eskişehirspor yönetiminin ve diğer mihrakların baskısına direnç gösteriyor. Bunu bizde oynamak için yapıyor. Böyle bir oyuncuyu almalıyız.

Eğer Veysel'i de Alper gibi kaptırırsak lamı cimi yok. Bu iş olmazsa beceriksizlik, iş bilmezlik olarak algılarım ben.

Şimdi diyeceksiniz, hani kesin bizdeydi? Sen öyle demiştin. Evet öyle demiştim. Ama şunu da demiştim '' Veysel ve Tarık ile ön protokol yaptık. Ön protokol demek bu iş bitti demek anlamına gelmiyor. Bu işin kesinliği Veysel ve Tarık'ın dirençlerine bağlı. ''

En başta da demiştim. Veysel'i, şikecilere kaptırdık diye bir durum yok şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü aradaki farkı verirsek bu akşam imzayı atar Veysel. Vermezsek şikecilere gider.

Tarık konusu ise aynı vaziyette.

Tarık alvez yaptık bizde yahu. Okadar iyimiydi yani? Veyselde fener girmiş araya deniliyir bu arada.

Veysel ismi ilk çıktığında Veysel'i burda isteyen kimse yoktu, Fener devreye girince mi kıymete bindi? :rolleyes: LOL

Veysel gitsin yaw kim takar Veysel'i :adoration:

Forumdakilerin çöp dediği Sercan Sararer bile Yiğit, Aydın, Emre Çolak vs. daha iyi. Tu kaka edilen Gökhan Töre en az Amrabat kadar iyi. Bu kafayla bizden bir şey olmaz.

Tolgay Arslan'ı alamıyorsan bırakın bu işleri...

Yerli stoper, sağ bek, sol bek, önlibero, oyun kurucu, forvet, kaleci yani hiçbir şey yok, sadece gurbetçi var işte... Olcan, Tolga Zengin, Alper gibi adamları da kaçırıyorsan rotasyonu Salih, Hakan, Ceyhun, Ufuk, Emre Çolak, Aydın, Yiğit, gibi adamlarla yaparsın müstehak bize. Elindeki tek ortalama yerli rotasyon oyuncun YEKTA'ydı onu da satmaya uğraştın. Sonra gidip 13m euroya Bruma, ortalama hajrovic'i alıyorsun sanki 6+0, 5+0 dan haberin yokmuş gibi hadi Terim sattı bizi ya ötekilerde hiç mi akıl yok.

cop diyon'da Selcuk/Burak/Semih cikar takimda ne kaliyor ? COP'un ag babasi ..

Kedi alamadığı ciğere mındar dermis .. bizim taraftarda o misal .. Olmayan herkes cop / lesh / bidon .. la son kac sezondur Eskisehirsporu rahatlikla yenemiyoruz ? o Cop dedigin adamlar orda oynuyor

Sikintida bu zaten elde zaten bir suru çöp oyuncu varken neden üstüne biraz daha çöp alalim. Mantikli olan tarafi yok. Sene sonu göndermek icin yine sıkıntı yasamanin ne anlami var.

Son yazdığında cok sacma olmuş Görkem kusura bakma. Boyle bir mantik olabilir mi. Elazığa yenildik simdi bizim takim çöp mu onlara göre. Oyle düz mantikla bir yere varamazsin.

Alper konusunda da ayni seyi söyledim, cok abartilan bir oyuncuydu gördük halini. Hatta Anadoludan gelipte başarılı olan oyuncu sayisi cok az ve son yillarda neredeyse sıfır. Tarik Eskisehir de ne yapmis Allah aşkına daha takimla 10 mac yapmadi ne zaman parladi bu kadar. Alamadigimiz oyuncuya çamur atmak gibi bir derdim yok ama abartmak gibi de bir huyum yok.

Amrabat örneği varken hala 2 macta iyi oynayan oyunculari kral yapmanizi anlayamıyorum.

♧tapatalk♧

Forumdakilerin çöp dediği Sercan Sararer bile Yiğit, Aydın, Emre Çolak vs. daha iyi. Tu kaka edilen Gökhan Töre en az Amrabat kadar iyi. Bu kafayla bizden bir şey olmaz.

Tolgay Arslan'ı alamıyorsan bırakın bu işleri...

Yerli stoper, sağ bek, sol bek, önlibero, oyun kurucu, forvet, kaleci yani hiçbir şey yok, sadece gurbetçi var işte... Olcan, Tolga Zengin, Alper gibi adamları da kaçırıyorsan rotasyonu Salih, Hakan, Ceyhun, Ufuk, Emre Çolak, Aydın, Yiğit, gibi adamlarla yaparsın müstehak bize. Elindeki tek ortalama yerli rotasyon oyuncun YEKTA'ydı onu da satmaya uğraştın. Sonra gidip 13m euroya Bruma, ortalama hajrovic'i alıyorsun sanki 6+0, 5+0 dan haberin yokmuş gibi hadi Terim sattı bizi ya ötekilerde hiç mi akıl yok.

Hay agzini yesinler ..

Ben sezon sonuna kadar bekleyip Galatasarayda oynamak isterim. Bir saniye bile düşünmem. İmzalatırsın sözleşmeyi, verirsin üç beş bir şey, iki de konuşursun bitti gitti. Sen Galatasaraysın yaw. Beceriksizlik başka bir şey değil.

Ben de ama adam Galatasaraylı değil ki büyük ihtimal.

Bu adamları bize çeken 2 şey

1.Yabancı sınırı nedeni ile 1.derece ihtiyaç yüzünden oynayabileceğini bilmesi

2.Şampiyonlar Ligi

Galatasaray'lı olmamalarına rağmen.

Arkadaşlar Veysel iyi ya da kötü oyuncu olduğundan söylemiyorum. Bakın bu çocuk 1 aydır direniyor, kadro dışı kaldı, alacağı için Tff'ye başvurmasını istedik, biz seni alacağız dedik. Ve çocuk bizde oynamak için her şeyi göze almış.

Böyle bir durumda bizim ne yapmamız lazım?

Öncelikle hayırlı cumalar.

Veysel ile ilgili sosyal medyada dolanan duyumlar doğru maalesef. Aziz ve Ersun dün gece devreye girmiş. Bu namussuzlar bizi sıkıntıya düşürmek için her şeyi yapacak. Gider ayak bir çelme daha atmak istiyorlar. Aynı Alper Potuk transferinde olduğu gibi. Şunu belirteyim, Veysel'i kaptırdık diye bir durum yok şimdilik.

Veysel transferi için aradaki fark 300-400 bin Euro civarı. Her ne olursa olsun bu çocuk alınmalı. Takımda kaliteli yerli sıkıntısı çekiyoruz zaten. Bir düşünün; Selçuk, Semih ve Burak'ı kadrodan çıkarın. Yerli kalitemiz nereye gidiyor?

Veysel her şeyi göze almış, kadro dışı kalmayı göze almış, Eskişehirspor yönetiminin ve diğer mihrakların baskısına direnç gösteriyor. Bunu bizde oynamak için yapıyor. Böyle bir oyuncuyu almalıyız.

Eğer Veysel'i de Alper gibi kaptırırsak lamı cimi yok. Bu iş olmazsa beceriksizlik, iş bilmezlik olarak algılarım ben.

Şimdi diyeceksiniz, hani kesin bizdeydi? Sen öyle demiştin. Evet öyle demiştim. Ama şunu da demiştim '' Veysel ve Tarık ile ön protokol yaptık. Ön protokol demek bu iş bitti demek anlamına gelmiyor. Bu işin kesinliği Veysel ve Tarık'ın dirençlerine bağlı. ''

En başta da demiştim. Veysel'i, şikecilere kaptırdık diye bir durum yok şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü aradaki farkı verirsek bu akşam imzayı atar Veysel. Vermezsek şikecilere gider.

Tarık konusu ise aynı vaziyette.

brumaya düşünmeden 12 milyon euro hajroviç 6 milyon euro alex telles 6 milyon euro .. bu ne ya yerlilere 300.000 euro için el atmıyolar bu yönetim kanser eder yerli kıtlığı var acayip sorun yaşıcaz demirören kesin fenerli yüzde yüz yaa bu herif 5 yabancıya düşürcek görürsünüz ve biz bişey yapamıyoruz

Tarık sezon sonunda fenere gitmezse taksimde anırırım.

Tarık'ı alsaydık iyiydi ama Veysel olsa da olur olmasa da. Biz asıl Salih'e o kadar para vermeyecektik. Veysel hem Salih'ten iyi oyuncu hem daha ucuz. Niye gidip Salih'i alıyorsun, aklın nerede?

veysel 900bin euroya fener giderken bizim aldığımız salihin fiyatı 2.8 milyon euro. şimdi salih veyselden iyi topçumu? veysel bence hem sağ bek hem sağ açık hem sağ içde kullanabileceğin, tekniği salihten en az 2 tık daha iyi bir futbolcu. fbnin hiç ihtiyacı yokken sırf biz güçlenmeyelim diye alıyor kaldıki gökhana iyi bir alternatif olur. 900bin euro dediğin bu kulüp için ciklet parası. bence çok büyük aptalllık.

Yönetim saçmalıyor bizim... Kayseriden alacaksan Ömer bayram'ı al 3-5-2'nin sol beki olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt