Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sporx futboldan anladigi yok ya. selcuk cikar emre girer. sneijder cikar hajro girer. bildigin mal o adamlar

bu sporx futboldan anladigi yok ya. selcuk cikar emre girer. sneijder cikar hajro girer. bildigin mal o adamlar

adam güzel bir örnekle açıklamış ama 4 yabancı koymak şart değil tabi isteyen 3 koyar, 1i kaleci olmak üzere 3 yerli yedek olması sıkıntı yaratabilir örnekteki gibi

Çeptalk

Yönetimin ne beceriksizliği var bizi somurmelerine izin vermemizmi beceriksizlik veyselin alacakları odenmedi hala çok isterse gelmek az daha bekler ve tffye başvurur. Sözleşmesinin bitmine 6 ay kalmis adama 1.5m euro mu odeyelim 4m TL nerdeyse Yuh yani

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek istediğimi ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz.

Bakın arkadaşlar, biz 2 aydır bu çocuk için uğraşıyoruz. Çocuğa en başında bazı teminatlar veriyoruz. Dik dur, biz seni alacağız, Tff'ye alacağın için başvur v.s

Veysel ne yapıyor? Bunu görünce her şeyi göze alıyor, kadro dışı kalıyor, o kadar baskı olmasına rağmen direniyor. Ayrıca halı sahada antrenman yapıyor.

Ben parasında değilim, iyi kötü oynar derdinde değilim. Madem biz bu kadar teminat veriyoruz, çocuk bize güveniyor. O zaman imzayı attıracaksın kardeşim. Bunun lamı cimi olmaz.

adam güzel bir örnekle açıklamış ama 4 yabancı koymak şart değil tabi isteyen 3 koyar ama 1i kaleci olmak üzere 3 yerli yedek olması sıkıntı yaratabilir örnekteki gibi

Çeptalk

ha semih sakatlandi, melo'yu ceker oraya. onu TD düsünsün, kac yabanci olsun yedek kulübüde. yeterki kural gelsin

ha semih sakatlandi, melo'yu ceker oraya. onu TD düsünsün, kac yabanci olsun yedek kulübüde. yeterki kural gelsin

renktaş anlatamadık galiba semih sakatlandı meloyu stopere çektin de aykutu ön libero mu oynatacaksın, saha içindeki 3 yerli "futbolcu"nu değiştirmek zorunda kalırsan eksik kalıyorsun olay bu

Çeptalk

Bide sanki mecbursun yedeğe 4yabancıyıda koymanın. 3 koyarsın , 2 koyarsın. Maximum 4 koya bilirsin deniliyor. Koyacaksın zorunluğu var gibi yazmışlar

Demek istediğimi ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz.

Bakın arkadaşlar, biz 2 aydır bu çocuk için uğraşıyoruz. Çocuğa en başında bazı teminatlar veriyoruz. Dik dur, biz seni alacağız, Tff'ye alacağın için başvur v.s

Veysel ne yapıyor? Bunu görünce her şeyi göze alıyor, kadro dışı kalıyor, o kadar baskı olmasına rağmen direniyor.

Ben parasında değilim, iyi kötü oynar derdinde değilim. Madem biz bu kadar teminat veriyoruz, çocuk bize güveniyor. O zaman imzayı attıracaksın kardeşim. Bunun lamı cimi olmaz.

Ya boyle mantikmi var 3M isteseler onuda mi vereceğiz parasinda değilim demek ne demek renktas amrabat a bu düşünce tarzi 8M verdirdi yapmayin allah askina aliriz veyseli eskisehir alacaklarini vermezse yada sezon sonu gelir madem bu kadar istiyor. Sen bu kafa ile kulüp yönetirsen aziz yildirim gibi alper e gider iki futbolcu 6 verirsin elinde patlar

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NTV Spor

SICAK HABER: Kayserispor, Porto'dan milli kaleci Sinan Bolat'la anlaşmaya vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt