Deniz Torun
Aslan Üye
- 27 Ekim 2013
- 7.639
- 960
- 1.128
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
17 kulüp imzalamış fb imzalamamışsa TFF kabul etmez olmaz o iş
Éder Balanta diyorlar....henüz 20 Yasinda ve cok potansiyeli bir oyuncu...yine kiza bir boyu ama olsun..gelse iyi olur...Stoper ve Solbek oyunabillir
Éder Balanta - Spielerprofil - transfermarkt.de
bu sporx futboldan anladigi yok ya. selcuk cikar emre girer. sneijder cikar hajro girer. bildigin mal o adamlar
bu sporx futboldan anladigi yok ya. selcuk cikar emre girer. sneijder cikar hajro girer. bildigin mal o adamlar
Yönetimin ne beceriksizliği var bizi somurmelerine izin vermemizmi beceriksizlik veyselin alacakları odenmedi hala çok isterse gelmek az daha bekler ve tffye başvurur. Sözleşmesinin bitmine 6 ay kalmis adama 1.5m euro mu odeyelim 4m TL nerdeyse Yuh yani
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam güzel bir örnekle açıklamış ama 4 yabancı koymak şart değil tabi isteyen 3 koyar ama 1i kaleci olmak üzere 3 yerli yedek olması sıkıntı yaratabilir örnekteki gibi
Çeptalk
ha semih sakatlandi, melo'yu ceker oraya. onu TD düsünsün, kac yabanci olsun yedek kulübüde. yeterki kural gelsin
Demek istediğimi ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz.
Bakın arkadaşlar, biz 2 aydır bu çocuk için uğraşıyoruz. Çocuğa en başında bazı teminatlar veriyoruz. Dik dur, biz seni alacağız, Tff'ye alacağın için başvur v.s
Veysel ne yapıyor? Bunu görünce her şeyi göze alıyor, kadro dışı kalıyor, o kadar baskı olmasına rağmen direniyor.
Ben parasında değilim, iyi kötü oynar derdinde değilim. Madem biz bu kadar teminat veriyoruz, çocuk bize güveniyor. O zaman imzayı attıracaksın kardeşim. Bunun lamı cimi olmaz.