Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Turan tesislerde antrenman yaptı. Hatta kendisi yaşı itibari ile '' Saldım çayıra, mevlam kayıra. '' modundaydı.

Ama Veysel öyle değil. Çocuk halı sahada antrenman yapıyor. ( Halı saha diyorum, dikkat edin. ) Çocuk, Allah var iyi oyuncu.

Soylediklerin de mantiksizlik var.

Diyelim ki sözümüzu tuttuk (soz verdiğimizi sen idda ettin) Veyselle protokol yaptik sezon sonu icin. Yine Eskişehir kulübü kadro dışı bırakacak yine senin söyleminle hali sahada oynayacak.

Diğer ihtimal de Eskişehir kulubuyle anlasmak ama sıkıntı da burda iste, haddinden fazla para istiyorlar. Neden kazık yiyelim?

Ben parasında degilim diyorsun ama Eskişehir'in tutumu yüzünden fazla para odemek zorunda kalacağız.

Senin çözüm yolun ne peki?

♧tapatalk♧

aldın baya kaliteli yabancı oyuncu ne değişti? drogbanın takıma katkısı sıfır. böyle bir sınırlamada ben yabancı oyuncu almayı her türlü riskli buluyorum eğer yabancı sınırı varsa yabancı oyuncu falan alınmamalı. takıma gelecek 3-5 yabancının yapayalnız kalacağı ortadayken onlardan katkı beklemek anlamsız. yabancı oyuncu kısıtlaması vites küçültmektir galatasarayı avrupada engellemektir. kabul edilemez. yabancı kuralının falan değişmesinden önce türkiyede bu artniyetli şerefsizlerin değişmesi lazım. amaçları türk futbolu falan değil bizi engellemek. türkiyede herşey boka sarmış leş gibi bir ülke olduk her alanda. rezil bir durumdayız.

Drogba'nın katkısı sıfır mı? Son 2 kupa maçına kadar yaptıklarını ne çabuk unuttun?

Drogba Drogba diye orgazm oluyordu taraftar burda? Ağırlığını koyduğu kaç büyük maç sayayım?

2 Juventus maçı, Fenerbahçe Süper kupa, Besiktaş, geçen sene Madrid vs. Ne çabuk unuttun?

Drogba olmasaydı bu gruptan çıkarmıydın sanıyorsun?

Muslera Eboue Melo Sneijder Drogba gibi oyuncuların ne zararını görmüşüz?

Yoksa Dany Amrabat Riera ve Bruma gibi çok genç oyunculardan mi beklediğimizi alamamışız?

Git 36 yaşında adam al demiyorum ama o kalitede olsun. Kesinlikle olsun

Drogba'nın katkısı sıfır mı? Son 2 kupa maçına kadar yaptıklarını ne çabuk unuttun?

Drogba Drogba diye orgazm oluyordu taraftar burda? Ağırlığını koyduğu kaç büyük maç sayayım?

2 Juventus maçı, Fenerbahçe Süper kupa, Besiktaş, geçen sene Madrid vs. Ne çabuk unuttun?

Drogba olmasaydı bu gruptan çıkarmıydın sanıyorsun?

Muslera Eboue Melo Sneijder Drogba gibi oyuncuların ne zararını görmüşüz?

Yoksa Dany Amrabat Riera ve Bruma gibi çok genç oyunculardan mi beklediğimizi alamamışız?

Git 36 yaşında adam al demiyorum ama o kalitede olsun. Kesinlikle olsun

yabancı sınırı kabul edilemez. ben sadece bunu söylüyorum. yabancı sınırını kabul etmeyerek en doğru hareketi yapıyoruz. bu kural bizi pahalı yabancı ve yerli oyunculara itmekten başka bir işe yaramaz. genç futbolcunun önünü tıkar. amaçlarıyla ters düşüyor federasyon. aslında ters düşmüyor da neyse. sen genç oyuncuyu daha burdaki rekabetten sakınıyosun sonra avrupanın en iyileriyle mücadele ettiriyosun. iyi olan oyuncu oynamalı kimliğinde türk yazan değil benim tek söylediğim bu. gidip hajrovici türk yapmanın yada almanyada yetişmiş hakan çalhanoğlunu alıp takıma koymanın altyapıyla ne alaaksı var.. amaç türk futbolcu oynatmakmı yoksa altyapıdan oyuncu çıkmasını sağlamakmı.. yoksa ikiside değil galatasarayın önünü tıkamakmı.

Soylediklerin de mantiksizlik var.

Diyelim ki sözümüzu tuttuk (soz verdiğimizi sen idda ettin) Veyselle protokol yaptik sezon sonu icin. Yine Eskişehir kulübü kadro dışı bırakacak yine senin söyleminle hali sahada oynayacak.

Diğer ihtimal de Eskişehir kulubuyle anlasmak ama sıkıntı da burda iste, haddinden fazla para istiyorlar. Neden kazık yiyelim?

Ben parasında degilim diyorsun ama Eskişehir'in tutumu yüzünden fazla para odemek zorunda kalacağız.

Senin çözüm yolun ne peki?

♧tapatalk♧

Evet biz söz verdik Veysel'e. 2 aydır uğraştık.

Ama burda can alıcı nokta şu. Veysel'i atıyorum 1 ay önce kadroya katsaydık böyle uçmayacaklardı. Biz süreci uzattıkça adamlar fiyat arttırdı. Bu iş nihayetinde ticaret.

Biz süreci uzattıkça Eskişehirspor yönetimi ve Veysel'in manajeri Şikebahçe'yi devreye soktu. Ve 1.300 milyon Euro teklif ettiler.

Kazık diyorsunuz, bizim yediğimiz kaç tane kazık var. Neyse geçmişi fazla kurcalamayalım.

Benim önerim şu. Eğer hoca istiyorsa Veysel'i ki istiyor, alacaksın. Bizim teklifimiz ile Eskişehirspor'un teklifi arasında 300-400 bin Euro'luk fark var.

BevlVP7CEAE-1Ti.jpg:large

adamlar maticle salahı aldı. biz umutla salihi. sadece maticin imza parası salihle umutun bonservis+ yıllık alacağından fazladır. hala zarar edermiyiz diye düşünüyoruz :)

........

Moderatör arkadaşlar, banlamayın diye sansürledim. Ama banlarsanız da canınız sağolsun.

Evet biz söz verdik Veysel'e. 2 aydır uğraştık.

Ama burda can alıcı nokta şu. Veysel'i atıyorum 1 ay önce kadroya katsaydık böyle uçmayacaklardı. Biz süreci uzattıkça adamlar fiyat arttırdı. Bu iş nihayetinde ticaret.

Biz süreci uzattıkça Eskişehirspor yönetimi ve Veysel'in manajeri Şikebahçe'yi devreye soktu. Ve 1.300 milyon Euro teklif ettiler.

Kazık diyorsunuz, bizim yediğimiz kaç tane kazık var. Neyse geçmişi fazla kurcalamayalım.

Benim önerim şu. Eğer hoca istiyorsa Veysel'i ki istiyor, alacaksın. Bizim teklifimiz ile Eskişehirspor'un teklifi arasında 300-400 bin Euro'luk fark var.

Bende diyorum ki bizim kulüp onlarla anlasmaya çalışıyor ama para konusunda anlasamiyorlar. Anlasamazsak bu is olmaz. Fener verirse o parayi alsin gitsin. Yani bizim yönetim burda ne yanlışı yapiyor ben onu anlamadim. Bir sekilde alaşım zemini ariyorlar ama olmuyor demekki, kesin hatali taraf bizim yonetim diyorsun sen.

Sen sanırım 300-400 bin euro icin kacirilacak oyuncu degil demek istiyorsun ama bu farki vermiyor diye de yonetimi suclamak olmaz.

Yarin birgun Veysel elimizde patlasa (bence patlar) sonra herkes hesap kitap tutmaya başlar. Yonetimde heryere 3-5 fazla para verirse kulüp borctan kurtulmaz.

Eski yediğimiz kaziklardan bahaetmissin, evet bos yere cok para harcadilar ama daha önce yanlış yaptilar diye simdi de yapmak zorunda değiller.

Yigitleri, Çağlarlari, Sercanlari görünce anadoludan oyuncu alirken daha dikkatli oluyorlardir belkide.

Desenki bizim yönetim oyuncuya söz verdi, simdi de hic bir girişim yapmiyor geri çekildi diye o zaman sana hak veririm ama bazı konularda anlasamiyorlar iste, ne yapsınlar zorla oyuncuyu mu kacirsinlar.

♧tapatalk♧

--- Alex Song ---

Guarin - Sneijder

Şu orta saha 3'lüsünü de görmek nasip olur umarım bir gün.

Bende diyorum ki bizim kulüp onlarla anlasmaya çalışıyor ama para konusunda anlasamiyorlar. Anlasamazsak bu is olmaz. Fener verirse o parayi alsin gitsin. Yani bizim yönetim burda ne yanlışı yapiyor ben onu anlamadim. Bir sekilde alaşım zemini ariyorlar ama olmuyor demekki, kesin hatali taraf bizim yonetim diyorsun sen.

Sen sanırım 300-400 bin euro icin kacirilacak oyuncu degil demek istiyorsun ama bu farki vermiyor diye de yonetimi suclamak olmaz.

Yarin birgun Veysel elimizde patlasa (bence patlar) sonra herkes hesap kitap tutmaya başlar. Yonetimde heryere 3-5 fazla para verirse kulüp borctan kurtulmaz.

Eski yediğimiz kaziklardan bahaetmissin, evet bos yere cok para harcadilar ama daha önce yanlış yaptilar diye simdi de yapmak zorunda değiller.

Yigitleri, Çağlarlari, Sercanlari görünce anadoludan oyuncu alirken daha dikkatli oluyorlardir.

Desenki bizim yönetim oyuncuya söz verdi, simdi de hic bir girişim yapmiyor geri çekildi diye o zaman sana hak veririm ama bazı konularda anlasamiyorlar iste, ne yapsınlar zorla oyuncuyu mu kacirsinlar.

♧tapatalk♧

Arkadaşım, benim kızdığım nokta şu. Sen 2 ay bu oyuncu ile uğraş, söz ver. Koskoca 2 ay. 2 ay içinde Eskişehirspor'dan bir oyuncu alamıyorsan bu sadece Eskişehirspor'un değil bizim de hatamız. Sanki Balotelli'yi alıyoruz. Madem sen bir oyuncuyu istiyorsun ki isteyen koskoca Galatasaray kulübü o zaman alacaksın.

Ben demiyorum ki iyi çıkar kötü çıkar. Patlayabilir de. Ne oyuncular aldık zamanında. Örnek mi, Frank De Boer. Zamanın en iyi savunma oyuncusu. 6 ay oynadı, ayıptır söylemesi kıçına teneke bağlayıp gönderdik. Adam rezil olup gitti. Veya Ribery. Bonus dediler, adam şimdi dünyanın sayılı oyuncularından. Bize de baya katkı sağladı. Aradaki fark bizi ne zengin eder ne de fakir. Amrabat gibi bir oyuncuya 8 milyon verdikten sonra bu para çerez parası olur.

Biz Eskişehirspor yönetimi ile çok görüşmedik. Sezon sonu sözleşmesi biteceği için manajeri aracılığı ile temas halindeydik.

Umarım anlatabilmişimdir güzel kardeşim.

Veysel'i Eskişehir Fener'e önermiştir.

Eski Başkanı : Başkanım bu adam 3 Şubat'da serbest Galatasaray'a gidecek. Alacağını veremiyoruz, dardayız. Size verelim

Aziz Yıldırım : Hallederiz, karşılığı ne olacak.

Es Başkanı : Şey,sizin maçta fazla kasmayız, yapmadığımız şey değil. Güzellik yaparız. Yeter ki tükürdüğümüzü yalamayalım.

Aziz : Almasakta ben söylerim bizim çocuklara haber yaparlar hemen, Fener devre de diye, bunlar da alır. Olmazsa biz alırız merak etme sen.

Es başkanı : Tamam, başkanım çok sağolun. Bir arzunuz olunca söyleyin.

Aziz Yıldırım : :)

yalama modudalar

Beyler guarini izleyen varmı nasıl oyuncu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim takımda nasıl tecrübeli oyuncu eksik ben anlamadım. Muslera, Eboue, Selçuk, Burak, Sneijder, Melo, Drogba vs. Bir tek stoperde bu çapta biri yok belki ama takımda tecrübe yok, çoluk cocuğu dolduruyorlar, gençleştirme abartıldı demek doğru değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt