Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle deniyor. bunun babası türk nasıl yerli olamıyor diye sorardım ama cevap belli zaten.

Galatasaray Tutkudur ‏@GS_Tutkudur2 dk.

GALATASARAY, türk statüsünde oynaması kabul edilmeyen Endoğan Adili'yi transfer etmekten vazgeçti. (Ali Naci Küçük/ Hürriyet )

Türk statüsünde de yine bi şekilde oynatmayı başaramamışız onunda etkisi varmış.ne yapalım sağlık olsun bakalım

Statüleri batsın.

Suriyeli adam , İki günde nasıl Türk yapılıyor gördük . Bruma nın kiralanması etik olmazmış , sizin hala o koltukta oturmanız ne kadar etik sormak lazım

Piyasa da o kadar çok Galatasaray düşmanı var ki saymakla bitmez. Özellikle de Anadolu kulüplerinde yönetime gelenlerin bir yerleri kalkıyor. Aziz bir bal sürüyor ağızlarına her yerini yalayacaklar neredeyse. Biz futbolcu isteyince utanmasalar " Şampiyonluğa oynuyoruz, oyuncuya ihtiyacımız var " diyecekler.

Millete 2 diyorlarsa bize 5 diyor kendini bir şey sananlar. Aslında alacak gibi yapacaksın. Kudurtacaksın futbolcuyu da kulübü de. İstedikleri rakamı verebilecek görüntüsü vereceksin. Tam masaya oturunca hooppp avucunuzu yalayın deyip bir bahaneyle kapağı takacaksın bunlara.

bizim kurumsallar masaya yumrugunu vurmalari gerek

sikecilerin artigi eses bile bizimle dalga geciyor

Ulan yumusak yönetim bari tepki göstersene, Malki, Nobre, Veli vs. örneklerini göstersene!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LeERvCuaR0I[/media]

adam kendince ayar veriyor gs yönetimine ünal aysal yüzünden bu oyuncuyu kaybettik

O kim ayar verecek önüne 3-5 kuruş atsaydik alirdik para kazanamadılar II i ya başka bir şey istemem

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu TFF resmen savaş istiyor. Sinirimden ne yapacağımı bilemiyorum şu an. Bu ne rezillik be, ayıp denen bir şey var. Ulan ne desem. Forum yönetiminden bir seferlik izin alsam olmaz mı? Azıcık sövsem de rahatlasam.

Bundan sonra TFF ve tüpçüye küfür etmek serbest olsun diyenler bir zahmet bu yorumu beğensinler .

Arkalari saglam. Ne yapabilirsin ki? Yönetime bu konuda kizamiyorum.

Onlar da biliyor Basbakanin emriyle orda olduklarini ve ikinci bir emre kadar orda kalacaklarini.

Sen istedigin kadar bagir cagir. Hicbirsey degismiyor, bunlar orda oldugu sürece de degismeyecek.

Ülke yalaka, serefsiz dolu. Kimse bunlara karsi birlesip hareket edemiyor ki? Tek basina kaliyoruz.

Tek basina nasil degistireceksin düzeni? Haksizlik etmemek lazim yönetime bu konuda.

O zaman çıkıp

"Bu karar değişmezse, kararı değiştirmeyenler değişecektir!" demeyecekler.

Aziz Yildirim harcadigi paralara göre bi halt basaramasa da, medya ve TFF´yi (yillardir) müthis dizayn etmis. Onu ordan cikarttir, onu sok, onu kovdur, sunu sok, onu bitir, baskasini sok derken, müthis bir ag olusturmus. Bu konuda ne kadar sinirlensek de bos. Medya kismini halletmek cok zor.

TFF bize savaş açmış durumda. Her taraftan yolumuza taş atmaya başladılar. Buna ne kadar sessiz kalacağız bilemiyorum. Yönetim resmen uyuyor. Ben koskoca Galatasaray'ın bu kadar aciz duruma düşmesini içime sindiremiyorum.

Aysal daha dun gorustu Demirorenle !! Aysal gentilmen saldirgan bir adam degil o ayak oyunlarini yapamaz

Tffye Molotof atalım la.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Eger Endogan Türk statüsünde oynayamadigi icin transfer edilmediyse, bu gercekten bir skandaldir.

Babasi Türk olan adam nasil Türk statüsünde olmuyormus?

Elin Suriyelisini Türk yapiyorlar da, Galatasaray´in her istegini utanmadan geri ceviriyorlar ya.

Bruma istegimizi geri cevirirler, Endogan´i kabul etmezler. Bu nasil bir serefsizliktir ya.

GALATASARAY olunca isler degisir ..

Ver Adiliyi Fenerbahceye . .. en adi serefsiz olayim ki o cocugu Turk vatandasi olarak oynatmazlarsa :)

Biri tüpçüye tecavüz ederse suçu seve seve kabullenirim

Bundan sonra TFF ve tüpçüye küfür etmek serbest olsun diyenler layka bir zahmet ellerini götürsünler .

Ben ediyorum zaten devamlı bunlara kendi kendime. Küfür hayatımda hic kunlanmayan birisin küfürbaz kralını yaptılar vallahi son 2-3 yıldır. Böyle şerefsiz insanları bir arada devamlı görmemiz sağlıklı değil vallahi.

Tffye Molotof atalım la.

Bizim taraftar bir halt yapmaz .. FB orayi yikardi boyle bize cephe alindigi gibi onlara alinsaydi ..

Bizim taraftar Trabzonspor taraftarlari protesto ederken aa sunlara bak kupa icin agliyo diyen ergenlerden olusuyor sen dusun

Tarık Çamdal ‏@TarikCamdal77 43 dk. Çok çalışıp sadece takımın başarısına odaklanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın !!

Tarık Çamdal ‏@TarikCamdal77 44 dk. Bana; ait olduğum bu camiada daha uzun bir süre sizlerle olabilme imkanı sağlayan herkese teşekkür ederim !!

Tarık Çamdal ‏@TarikCamdal77 44 dk. Sıkıntılı bir süreçti hem ben hem de siz taraftarlarımız için... Sizlere bir yanlışım olduğunu düşündüren herkes adına ben özür dilerim !!

Bide şu centılmem etik tavırlarımız yokmu

Hayatında kaç kere kamera görmüş adam ayar verıyor aklı sıra

Basacaksın ımzayı futbolcuda klupte senin arkanda gezecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt