Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf şu adama inat veysele ımza attırmazlarsa ben daha başka bisey demiyorum

Antep Bruma'yi kiralamak istiyor.

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Tarık Çamdal ‏@TarikCamdal77 43 dk. Çok çalışıp sadece takımın başarısına odaklanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın !!

Tarık Çamdal ‏@TarikCamdal77 44 dk. Bana; ait olduğum bu camiada daha uzun bir süre sizlerle olabilme imkanı sağlayan herkese teşekkür ederim !!

Tarık Çamdal ‏@TarikCamdal77 44 dk. Sıkıntılı bir süreçti hem ben hem de siz taraftarlarımız için... Sizlere bir yanlışım olduğunu düşündüren herkes adına ben özür dilerim !!

Tam salak çocuk.

Gel Galatasarayda sampiyonluk için oyna, sen Eskisehirsporda ne isin var?

Aziz Yildirim isi gücü birakmis, futbolun yönetimiyle bizzat ilgilenmis.

TFF yönetim kurullarini bizzat belirlemis, MHK yönetimi ve hatta hakemleri bizzat belirlemis.

Kac Galatasarayli hakem var? Kaci Fenerbahceli? Aziz Yildirim´in hakem listesi var midir?

"Su cocuk Fenerbahceli, onu yükseltin" gibi aciklamalari var midir?

Onla kalmamis, medyayi da dizayn etmis (Fenerli patronlarin yardimiyla).

Nereyi acsan Fenerli holiganlar, tetikciler. Medya patronlari Fenerbahceli vs.

Biri gazete satin alir, digeri Televizyon satir alir.

Böyle kirli, mafyatik bir düzenle bas etmek öyle kolay mi?

Hep biz mi etik olacaz lan, yeter artık be, tak etti artık yav, ulan sinirden elimi ısrıyorum 10 dakikadır, ne diyeyim ben bunlara be, oha artık oha. çüşşşşşşşş, bu kadar da bariz haksızlık yapılmaz ki ama.

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_ 51 Min.

Galatasaray başkanı TFF başkanıyla görüştü diye çok sevinen arkadaşlar olmuş! Acaba Galatasaray konum mu değiştiriyor diye :)

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_ 48 Min.

Galatasaray başkanı sorunları ve şikayetleri TFF Başkanının suratına ERKEKÇE söylemiş. Bu GALATASARAY tarzıdır! Biz Federasyon basmayız!

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_ 47 Min.

Galatasaray bu Federasyonun bir çok uygulamasını haksız, hukuksuz ve Sporu ilerletmeyen ama geri götüren uygulamalar olarak görmektedir!

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_ 44 Min.

Birikmiş bir çok konu ile ilgili hem görüşerek hem de gerektiğinde hukuki yollardan Galatasarayın haklarını aramak Başkanın görevidir!

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_ 41 Min.

Ekonomik ve sosyal gelişmişlik seviyemize yakışır bir yönetim sergileyecek yeni bir Federasyona ihtiyacımız olduğu gerçeği değişmemiştir!

G.Saray Yöneticisi Sedat Doğan: "Ünal Aysal, şikayetleri TFF Başkanının suratına erkekçe söylemiş. Bu G.Saray tarzı biz Federasyon basmayız"

Kari gibiyiz yemin ediyorum :( ... DISE DIS GOZE GOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ oyle konusmakla olmuiyorrrrrr SIKTIRIN TOPUGUNA BARI SEREFIMIZ ICIN HAPISE GIRIN

:tank: :tank: :tank: :tank: :tank: :tank: :tank: :tank: :tank: :tank: :tank: :tank: :tank: :tank: TFF binasını basmaya gidiyoruz.

mancini alt yapıya daha fazla önem vermeli artık bunun başka çaresi yok.Potansiyeli olduğuna inandığı her oyuncuya mutlaka şans vermeli elbet bir tanesini tuttururuz

Gelde küfürü bırak appiah için devre arası kural degıstırenler babası türk vatandaşı olan adama lısans vermiyor

Bruma nın kiralaması etık degılmış

Bence sizin dünyaya gelmeniz etik değil

Kesin kaza ürünüsünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt