Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.532
- 413
- 1.878
ambramat
riera
dany
chedjue
acilen sutlanmali
sezon sonuda
eboue
riera
dany
chedjue
acilen sutlanmali
sezon sonuda
eboue
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ambramat
riera
dany
chedjue
acilen sutlanmali
sezon sonuda
eboue
Heitinga'yı alacağımıza 2-3 tane inek besleyelim.En azından inekler süt verir.Zamanı geldimi etinden yararlanırız.
TRT SPOR a bakan var mi??? Gördünüz mü?? Trabzonlularin yürüyüsüne baglandilar. Adamin biri basladi sike süreci ile konusmaya, adam 1 dakika konusmadan kestiler hemen baglantiyi.
Kemal Sunalin bir filmi var. Gurbetci Saban. Almanya da. Fabrika da isci ama sonra bir inek aliyor. O Inekle beraber süt satiyor falan filan. Sonunda kocaman bir süt/et fabrikasi oluyor. Aklima o geldi bunu okuyunca
Edit: O filmde Yilmaz Vuralin kisa bir sahnesi var![]()
Gurbetçi Şaban'ı belki abartısız 20 defa izlemişimdir.Yılmaz Vural'ı hiç görmedim o filmde.Yeni duydum.![]()
Gurbetçi Şaban'ı belki abartısız 20 defa izlemişimdir.Yılmaz Vural'ı hiç görmedim o filmde.Yeni duydum.![]()
Ulan adamlar şike yaptı bizim yönetimden biri çıkıp birgun bile şike hakkında konuşmadı ama bu ahlaksızların yaptığına bak yemişim ebedi dostluğu bize mi kaldı dostluğu korumak adamlar senden nefret ediyor zaten. Brumanın kiralanmasını da engelleyecekler görürsünüz.