Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heitinga'yı alacağımıza 2-3 tane inek besleyelim.En azından inekler süt verir.Zamanı geldimi etinden yararlanırız.

ambramat

riera

dany

chedjue

acilen sutlanmali

sezon sonuda

eboue

isimlerini doğru yazmadığın içi amrabat ve chedjou takımda kalacak

bruma kiralanır dany de

riera fesih edilir stoper gelir

sene sonu dünya kupası sonrası dany,chedjou,eboue satılır

drogba ile uzatılmaz, amrabat yine bir şekilde kalır

Çeptalk

Yeter artık hala gitmediler feshedin şunların sözleşmelerini artık ya :mad-49:

Yönetim sunun da bir cevabini versin ilk önce:

- Sen kadroyu sekillendirmeye ugrasirken puan kaybedersek ne olacak?

- Transferleri kullanamadigin gibi, bide gönderileceklerini bilen oyunculardan da faydalanamiyoruz.

- Riera artistlik yapmaya basladi, her mac kirmizi kart yemesi gerekirken yirtiyor. Laubali laubali hareketler vs.

- Birak güclenmeyi, ikinci yariya güc kaybederek basliyoruz ve ligin en lesh deplasman takimiyiz.

- Su dönemde bir macta bile puan kaybedersen, havlu atacaginin farkindamisin yönetim?

Heitinga'yı alacağımıza 2-3 tane inek besleyelim.En azından inekler süt verir.Zamanı geldimi etinden yararlanırız.

Kemal Sunalin bir filmi var. Gurbetci Saban. Almanya da. Fabrika da isci ama sonra bir inek aliyor. O Inekle beraber süt satiyor falan filan. Sonunda kocaman bir süt/et fabrikasi oluyor. Aklima o geldi bunu okuyunca :asd:

Edit: O filmde Yilmaz Vuralin kisa bir sahnesi var :D

Bu arada natcho mu neyse bizim takımla görüştüğünü açıklamış

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

TRT SPOR a bakan var mi??? Gördünüz mü?? Trabzonlularin yürüyüsüne baglandilar. Adamin biri basladi sike süreci ile konusmaya, adam 1 dakika konusmadan kestiler hemen baglantiyi.

TRT SPOR a bakan var mi??? Gördünüz mü?? Trabzonlularin yürüyüsüne baglandilar. Adamin biri basladi sike süreci ile konusmaya, adam 1 dakika konusmadan kestiler hemen baglantiyi.

Normal ne bekliyorsunuz ki. Trt özerkliğini kaybedeli 20 sene oldu.

Kemal Sunalin bir filmi var. Gurbetci Saban. Almanya da. Fabrika da isci ama sonra bir inek aliyor. O Inekle beraber süt satiyor falan filan. Sonunda kocaman bir süt/et fabrikasi oluyor. Aklima o geldi bunu okuyunca :asd:

Edit: O filmde Yilmaz Vuralin kisa bir sahnesi var :D

Gurbetçi Şaban'ı belki abartısız 20 defa izlemişimdir.Yılmaz Vural'ı hiç görmedim o filmde.Yeni duydum.:)

Ulan adamlar şike yaptı bizim yönetimden biri çıkıp birgun bile şike hakkında konuşmadı ama bu ahlaksızların yaptığına bak yemişim ebedi dostluğu bize mi kaldı dostluğu korumak adamlar senden nefret ediyor zaten. Brumanın kiralanmasını da engelleyecekler görürsünüz.

Fenerbahe'den Bruma tepkisi!

"Bruma'nın Gaziantepspor'a kiralanması etik değil. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey görülmemiştir. Nerede böyle işler var, hep Galatasaray bunların içinde. Mikrofonu çok seven basın sözcüsü konuşuyor. Bakın geçmişte nerede enteresan işler var, hep Galatasaray bunların içinde.."

Şike yapmak etik mi?

Tam serefsizler bunlar

Şimdiye kadar Riera ve Bruma'yı göndersek Hajrovic ve Telles'e lisans çıkardı ne çok uzadı

Bu şerefsizler şike yaptılar,hak yediler emek hırsızlarına bir takım cıkıp konusma yapabiliyormu,Bruma olayına etik metik aglamasın yavsaklar,adi onun bunun cocukları,Kigili denen gorilde fazla konusmasın,hep bu serefsizler yüzünden ortam geriliyor,kulüpte sıktı artık,sahipsiz mi bu kulüp ya cıkın acıklama yapın fıtık etmeyin adamı arkadas,yetti lan...

Arkadaslar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bizim yönetim de özelliklede transferde Bülent tulun yüzünden sınıfta mı kaldık .

1.salih uçana 2.750 m Euro vereceğine 5m Euro ver Eskişehir'e hem Tarık hem Veysel i al diyeceksiniz ki sene sonunda sözleşmeleri bitiyor olsun alacaksın yada imzalat bek b.münih e

2.al sağlam bir yedek kaleci içerideki maçlarda muslerayı oynatma

3. Gönder dany i Karabük e al İshak ı

4.al bir Türk bek elin rahatlasın chedju falan hikaye ujfaliji önersin birini çok mu zor

Ulan adamlar şike yaptı bizim yönetimden biri çıkıp birgun bile şike hakkında konuşmadı ama bu ahlaksızların yaptığına bak yemişim ebedi dostluğu bize mi kaldı dostluğu korumak adamlar senden nefret ediyor zaten. Brumanın kiralanmasını da engelleyecekler görürsünüz.

adnan öztürk gibi adamlar lazim bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt