Mirza Osmanoğlu
Sarı Üye
- 11 Ocak 2014
- 950
- 0
- 586
Bilmem, bilirkisi degilim.
İyi o zaman, bilir kişi olduğun zaman kendine muhattap bulursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem, bilirkisi degilim.
İyi o zaman, bilir kişi olduğun zaman kendine muhattap bulursun.
Doğru, doğru olmasına ama sözleşme hataları da mı bankalara bağlı? Bir sürü saçma salak paralar ödedik, sırf sözleşmelere kaçış yolu koymadığımız için, hala da aynı..
O konuda çok haklısın kardeşim. Daha dün söyledim. Veysel için 2 aydır uğraştık ve anlaştık. Sonra bir anda araya mesafe koyduk. Sonra ne oldu, Eskişehirspor istediği fiyatı arttırdı.
En basit örneği Melo. Sezon başında hem Juventus hem de manajeri ile anlaştık. Sonra yine aynı hikaye. Bekle gör taktiği. Melo'ya zamanında imza attırsak yıllık alacağı atıyorum 2 milyon Euro olacaktı. Şimdi 3 milyon Euro.
Mesela Riera ve Dany'i ( Amrabat kaldı gözüyle baktığımdan yazmıyorum ) göndermek istiyoruz. Diyoruz ki verelim paralarını gönderelim. Biz böyle diyoruz ama kulübün kasasından ne kadar para çıkacak bilmiyoruz. Kulüp şu an bu 2 arkadaşı kasadan para çıkmadan göndermek istiyor. Olmazsa, son çare paralarını verip gönderecek.
O konuda çok haklısın kardeşim. Daha dün söyledim. Veysel için 2 aydır uğraştık ve anlaştık. Sonra bir anda araya mesafe koyduk. Sonra ne oldu, Eskişehirspor istediği fiyatı arttırdı.
En basit örneği Melo. Sezon başında hem Juventus hem de manajeri ile anlaştık. Sonra yine aynı hikaye. Bekle gör taktiği. Melo'ya zamanında imza attırsak yıllık alacağı atıyorum 2 milyon Euro olacaktı. Şimdi 3 milyon Euro.
Muhattap aramiyorum kardas basit bir soru sordum bilirkisi misin diye. Niye alinganlik gosterdigini anlamadim acikcasi.
Gelip buraya twitterdan derlediginiz safsatalari yazarak duyumcu havalarina giriyorsunuz, yetmiyor bi de ogretmen edalariyla millete aciklamalar yapiyorsunuz boldlu boldlu. Yazdiklarinizi herkes biliyor zaten ne bu havalar? Derdiniz ne kardas sizin?
Melo Turkiye'de 2M'a oynamaz.
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsine eyvallah ama şu olay çok saçma. Riera'yı satacağımızı falan mı düşünüyoruz biz? Sözleşmesinin bitmesine 6 aydan az kalmış, senelik 3 milyon kazanıyor, en azından 1 devre daha 1,5 milyona yakın alacağı var. Kim buna bonservis verecek bu 1.
İkincisi bonservis vermeseler dahi yarım devrelik maaşı karşılayacak bir keriz var mı bu da 2. Esas transfer Riera'nın gönderilmesidir hala farkına varamadılar. Çünkü onu gönderdiğin anda yeni transferine kontenjan açacaksın. Bekle Allah bekle, sadece zaman kaybediyoruz. Bu gidişle puan farkı 15 olur ondan sonra açarız artık kontenjanı. Kimse kusura bakmasın da bu Riera'nın kulüpte kaldığı her dakika bizim için fiyaskodur. Dany için aynı şeyleri söyleyemem onun durumu farklı. Onun da sözleşmesi bitseydi aynı şeyleri onun için de söylerdim.
Ya1905gs ve asaletinyeter i takip edin yeter birde Uacellat i. 3u nederse o oluyor zaten. Bu 3u hariç telles transferi bitecek diyen 1 kişi görmedim. Gerçek duyumcu bunlar
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi