Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.936
- 20.698
- 2.333
Tarık kötü oynadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende sana söyle dıyeyım hayroviç özellıklerıne göre
Bizim takım sneıjder drogba ve burak tan sonra 4 ncü bi adamı taşıyamaz
Orta sahamızı 3 pasla gecıyorlar ne yapacak hayroviç beke kadar adammı kovalayacak
Zaten öyle bir özellıgı yok
Top ayağına geldimi oynayan biri
Komple bi adam alınacaktı ileri geri calısan
Frikikten maç kazandıracak falan dersen onu unutsun sneıjder bile kullanamıyor bu takımda
Eskişehir'den alınması en caiz adamlardan biri bence Aytaç.
Eses'e koydular mı arkadaşlar çaldı mı son düdük ?
Su an kötü olsalar bile kücümseme o takimi.
94 de şeştak attı 3-1 oldu

bundesliga=bayern gerisi çöp. umut konusunda büyük beklenti içinde değilim zaten![]()
servet geçen sene messi golü attı
bu sene penaltı kurtardı
stoper dışındaki her mevkiide süper topçu
Çeptalk
Sana diyorum ki bu çocuk hangi mevkide oynarsa faydalı olur? Sorduğum sorunun cevabını alamadım.
Komple bir oyuncu derken? Kimi alacaktın? Sizlere ne diyorum başından beri. Artık transfer sürecinde değişik bir planlamaya gidildi. Belki de ilk kez scout ekibinin önerisi ile oyuncular alındı. ( Yani Hoca'nın direk istediği değil. ) Manchini, scout ekibine çok güveniyor. Sürekli irtibat halindeler. Scout ekibi de bu moralle iyi çalışıyor. Şu an scout ekibinin listesinde 30 civarında genç var.
Komple oyuncu dersen ancak sezon sonu olacak. Atıyorum, 4 tane genç alınırsa araya bir tane komple oyuncu ekleyecekler.
o avatarında kı karakterli arkadaş napıyor
Hafta sonu Schalke ye cakacak. Hamburg dan sonraki takimiPremier Lig den bir ekip olacak bence.
iyi iyi bizi kandırmasın bidaha adam degil umarım schalke cakar
bundesliga çöpmüş.bayernden başka takımları izlememişsin gelmiş sallıyorsun burda. En revaçta olan takımı şimdiki televzyon çocukları destekler. Bundesliga çöpmüş
Kürek yok mu kürek
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk