Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende sana söyle dıyeyım hayroviç özellıklerıne göre

Bizim takım sneıjder drogba ve burak tan sonra 4 ncü bi adamı taşıyamaz

Orta sahamızı 3 pasla gecıyorlar ne yapacak hayroviç beke kadar adammı kovalayacak

Zaten öyle bir özellıgı yok

Top ayağına geldimi oynayan biri

Komple bi adam alınacaktı ileri geri calısan

Frikikten maç kazandıracak falan dersen onu unutsun sneıjder bile kullanamıyor bu takımda

Sana diyorum ki bu çocuk hangi mevkide oynarsa faydalı olur? Sorduğum sorunun cevabını alamadım.

Komple bir oyuncu derken? Kimi alacaktın? Sizlere ne diyorum başından beri. Artık transfer sürecinde değişik bir planlamaya gidildi. Belki de ilk kez scout ekibinin önerisi ile oyuncular alındı. ( Yani Hoca'nın direk istediği değil. ) Manchini, scout ekibine çok güveniyor. Sürekli irtibat halindeler. Scout ekibi de bu moralle iyi çalışıyor. Şu an scout ekibinin listesinde 30 civarında genç var.

Komple oyuncu dersen ancak sezon sonu olacak. Atıyorum, 4 tane genç alınırsa araya bir tane komple oyuncu ekleyecekler.

bundesliga=bayern gerisi çöp. umut konusunda büyük beklenti içinde değilim zaten :)

bundesliga çöpmüş. :) bayernden başka takımları izlememişsin gelmiş sallıyorsun burda. En revaçta olan takımı şimdiki televzyon çocukları destekler. Bundesliga çöpmüş :)

Kürek yok mu kürek :)

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Sana diyorum ki bu çocuk hangi mevkide oynarsa faydalı olur? Sorduğum sorunun cevabını alamadım.

Komple bir oyuncu derken? Kimi alacaktın? Sizlere ne diyorum başından beri. Artık transfer sürecinde değişik bir planlamaya gidildi. Belki de ilk kez scout ekibinin önerisi ile oyuncular alındı. ( Yani Hoca'nın direk istediği değil. ) Manchini, scout ekibine çok güveniyor. Sürekli irtibat halindeler. Scout ekibi de bu moralle iyi çalışıyor. Şu an scout ekibinin listesinde 30 civarında genç var.

Komple oyuncu dersen ancak sezon sonu olacak. Atıyorum, 4 tane genç alınırsa araya bir tane komple oyuncu ekleyecekler.

Nerde oynayacağına ben karar vermeyecegım nerde katkı verecegıne

Ben bu oyuncu yapısı ve sablonda bizde oynayamaz diyorum

Komple derken bunu kasdedıyorum

Sag açıkta sıradan maçlarda oynar

Defans ve orta sahamızın dinamık olmadığı düsünülerek

Sneıjder ın drogbanın buragın olduğu sablonda oynamayaz

Tahmını fikrim tek forvet e dönersek kendıne yer bulur

Yabancı transferını ya tutarsa yapacak bı durumda degiliz

Yabancı sınırsız olur al gel böyle oyuncuları

Denersın aşama katedecegıne ınanırsın oynatırsın

Bizim çöpe atılacak yılımız yok şu dönemde

Her yıl cl de olmaya bağlı bir ekonomik programımız var

Şayet 2 nci bile olamazsak bu sekteye ugracayacak

O zaman kim verecek bunun hesabını tabiki başkan ve yönetım

Mancini baktı olmuyor çeker gider

Kimse diyemez senin aldığın adam dıye

bundesliga çöpmüş. :) bayernden başka takımları izlememişsin gelmiş sallıyorsun burda. En revaçta olan takımı şimdiki televzyon çocukları destekler. Bundesliga çöpmüş :)

Kürek yok mu kürek :)

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

çöp :)

Hann gercekten iyi topçu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rhodolfo bence yeterli bir oyuncu değil. Gökhan Zan'dan ne farkı var? Devre arasında dahi olsa daha iyisini bulabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt