Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz yıldırım karar acıklandıkdan sonra yaklaşık 2-3 hafta icinde mapusa girmeli ama tabiki 6ay ceza erteleme olayıda var. Bence kurtaracaklar onu yeniden yargı yolu ile yada en azından erteleyecekler secimler bitene kadar şöyle 2-3 sene

ahha yalancı ümite bak ya bu fenerliler hep böyle mi ya.

-Başkanla neler konuştun.

-Valla ertem yalan konuşmak olmasın buradan eve gitmek nasip olmasın ki hiç birşey konuşmadık.

-bla bla bla

-bla bla bla

-Yahu ertem ev içinde bile söyleyemediğimiz şeyler/konuşmalar'da vardır herkesin.

Be27A9GCUAAeQv_.jpg

Everton@Everton

Roberto Martinez confirms a club from Italy and a club from Turkey have enquired about John Heitinga

1. Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim2 Std.

GECE BASKISI-8 | Heitinga ismi bugün konuşulmaya başladı. Bence son ihtimal olarak düşünülüyor. Yani geçen sene ki Cris transferi gibi.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim2 Std.
  2. GECE BASKISI-7 | Rhodolfo kesinlikle ilk sırada ve Mancini çok istiyor. Yönetimde hocanın isteği üzerine bu transfer için çok uğraşıyor.

3. GECE BASKISI-6 | Açılan 3 yabancı kontenjanına Telles, Hajroviç ve yabancı stoper (Rhodolfo veya Heitinga) alınacak. Heitinga sürpriz oldu.

4. GECE BASKISI-5 | Son sakatlıklardan sonra Amrabat kalacak. Dany ve Riera kesin gidecek. Bruma 6 aylık geçici kiraya verilecek.

5. GECE BASKISI-4 | Tolgay için verebileceğimiz rakam 3 ya da 4M€. Hamburg 7M€ istiyor, biz en fazla 4M€ veririz. Eğer Mancini çok isterse 5M€.

6. GECE BASKISI-3 | İshak'ı transfer etme isteğimiz aynen devam ediyor ama aciliyeti çok fazla değil. Her an olabilir/olmayabilir. Bence olur.

7. GECE BASKISI-2 | Bitmek üzere olan isimler Koray ve Veysel. Veysel için FB söylentisine kulak asmayın amaç sadece midemizi bulandırmak.

8. GECE BASKISI-1 | Transferini istediğimiz yerli isimler; İshak Doğan, Kaan Ayhan, Koray Günter, Tolgay Ali Arslan ve Veysel Sarı.

Çelsinin 19 yasinda aldigi stoper nasil

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana biri Heytinga nın bu takımda ne işi olduğunu söylesin. Transfer yapacaz diye bokun boku adamları toplayıp duruyoruz lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt