Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Eboue Heitinga(Rhodolfo)Semih Telles

Hajrocan Melo Selçuk Hamit (dön artık)

Didier Burak

Şimdi sen düşün Chelsea :D

hamit ceyhun aydın dany umut balta sabri amrabt çolak eboue ufuk aykut eray riera chedjou hatta sezon sonu ile drogba

Sanki kadron kaliteli yerliden yıkılıyormuş gibi,

Sanki Türkiye'de de alınacak çok kaliteli yerliler varmış gibi,

Hamit ile Umutu da göndermişsin.

Drogba'yı bile anlarımda,bu ikisine anlam veremem.

Kusura bakma ömer.

Aykut , Ufuk , Dany , Riera , Amrabat , Yekta , Aydın , Sabri , Emre Ç , Ceyhun

Bu ikisine katılmıyorum sadece , Aykut bence hem eray hemde ufuktan iyi kaleci 2008 de şampiyonlukta önemli payı vardı .

Emre Çolak içinde eleştirdiğim çok oldu ama son oynadığı maçtaki oyununu standart hale getirir ve üstünede koyarsa çok faydalı olacaktır .

Bu ikisine katılmıyorum sadece , Aykut bence hem eray hemde ufuktan iyi kaleci 2008 de şampiyonlukta önemli payı vardı .

Emre Çolak içinde eleştirdiğim çok oldu ama son oynadığı maçtaki oyununu standart hale getirir ve üstünede koyarsa çok faydalı olacaktır .

karşıya bi tokatspor koy.Emre Ç Messi kesilir başımıza.

Ama bi Chelsea koy.Guizadan,Sarptan,Almaguerden,kötüdür kendileri.

O çocuk güçlenmedikçe,gitsin halısahada top oynasın.

Ya da daha iyi bir çözüm var.Verirsin Bank Asyaya 1 yıl kiralık.Oradaki maçlarda dayak yiye yiye dövmesini de öğrenir güçlenmiş şekilde geri döner.Başka da cacık olmaz ondan.

Emre çolak yetenek olarak türkiyenin en iyelerinden bencede ama ekmek yemesi lazım. Emre b seviyesinde olsa fizik anlamında muthiş oyundu ortaya cıkarda neyse. Homon inesi vermek lazım belkide ne bileyim:DD

Drogba, sneijder gibi kaliteli adam alırlar "bunlara verilen paralara yazık genç oyuncu alsınlar yeaa" dersiniz. Genç oyuncu alırlar "takım çöp doldu kaliteli oyuncu alsınlar yeaa" dersiniz..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umutla ne alıp veremediğiniz var onu anlamadım adam neredeyse her girdiğinde gol atıyo eşşek gibi mücadele ediyo koşuyo yedek kalmayı sorun etmiyo siz adamı yolluyosunuz

Küçüğüm, sonraki yorumumu okumadın mı sen benim?

akşamdan beri futbol katili yorumlar atıyorsun , son alıntıladığımı görünce forumu okumayı bıraktım yatıyordum , ya ayran içmeyi azalt ya da futbolu takip etmeye başla artık

heitingayı savunmalar mataya bok atmalar vs

Çeptalk

akşamdan beri futbol katili yorumlar atıyorsun , son alıntıladığımı görünce forumu okumayı bıraktım yatıyordum , ya ayran içmeyi azalt ya da futbolu takip etmeye başla artık

heitingayı savunmalar mataya bok atmalar vs

Çeptalk

Futbol katili demek :D Senin yaşın kadar bizim top oynamışlığımız,oyuncu izlemişliğimiz var yeğen.Neden bahsediyorsun sen?

Heitinga dediğin adam Hollanda milli takımında 87 kere milli olmuş bi adam.Sen portakallardan daha mı iyi biliyorsun futbolu?Doğru ya daha iyi biliyorsunuz ufacık yaşlarınızla..

Mata dediğin adam Chelsea'ye ne katmış da,40 milyon euro verip alıyosun?Salaklığın daniskasıdır bu.Sadece 2-3 maç kurtaran,Avrupada takımı sırtlamayan bi adama 40 milyon vermek.Ekstra salaklık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt