Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol katili demek :D Senin yaşın kadar bizim top oynamışlığımız,oyuncu izlemişliğimiz var yeğen.Neden bahsediyorsun sen?

Heitinga dediğin adam Hollanda milli takımında 87 kere milli olmuş bi adam.Sen portakallardan daha mı iyi biliyorsun futbolu?Doğru ya daha iyi biliyorsunuz ufacık yaşlarınızla..

Mata dediğin adam Chelsea'ye ne katmış da,40 milyon euro verip alıyosun?Salaklığın daniskasıdır bu.Sadece 2-3 maç kurtaran,Avrupada takımı sırtlamayan bi adama 40 milyon vermek.Ekstra salaklık.

Yalniz Mata konusunda sana kiziyorum Bersan'im.

Mata'ya 40 verilir hakediyor cünkü. Mourinho ile arasindaki sorunlar kisisel. Bu sezon bu yüzden forma giyemedi fazla. Ama gecen sezon ligin anasini aglatti, Chelsea'nin en iyi oyuncusuydu. Istatistiklerle konusmaya hic ama hic sevmem ama 22 gol 39 assist (12/13) fena birsey.

Mata cok iyi oyuncu bence abartmaya gerek yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=C92p-SeYk8g[/media]

Soyle bir golcumuz olsaydi varya :DD

Topu at ona adam istedigi yerden gol yapiyordu..

Futbol katili demek :D Senin yaşın kadar bizim top oynamışlığımız,oyuncu izlemişliğimiz var yeğen.Neden bahsediyorsun sen?

Heitinga dediğin adam Hollanda milli takımında 87 kere milli olmuş bi adam.Sen portakallardan daha mı iyi biliyorsun futbolu?Doğru ya daha iyi biliyorsunuz ufacık yaşlarınızla..

Mata dediğin adam Chelsea'ye ne katmış da,40 milyon euro verip alıyosun?Salaklığın daniskasıdır bu.Sadece 2-3 maç kurtaran,Avrupada takımı sırtlamayan bi adama 40 milyon vermek.Ekstra salaklık.

Bale'e 100m verildikten sonra olacağı buydu zaten. Bu da neymar'ın faturası

a3ety9ys.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalniz Mata konusunda sana kiziyorum Bersan'im.

Mata'ya 40 verilir hakediyor cünkü. Mourinho ile arasindaki sorunlar kisisel. Bu sezon bu yüzden forma giyemedi fazla. Ama gecen sezon ligin anasini aglatti, Chelsea'nin en iyi oyuncusuydu. Istatistiklerle konusmaya hic ama hic sevmem ama 22 gol 39 assist (12/13) fena birsey.

Benim gözümde bir David Silva değil.Asla değil.40 milyon da edeceğini kesinlikle düşünmüyorum.

Ferguson gittikten sonra yeni teknik adam United'ın ağzına etti.Hem transferlerde hem de oynadığı maçlarda.

Mata benim gözümde düşüşteki bir oyuncu.Özellikle bu yıl.

Ben verilen paraya kızıyorum.40 milyon bence çok.

Sneijderin 40 trilyon ettiği piyasada Mata 120 trilyon etmemeli.Edemez.Bence burada hata var.

Bale'e 100m verildikten sonra olacağı buydu zaten. Bu da neymar'ın faturası

a3ety9ys.jpg

maasini saymayacaksin oda eklenmis orada, ozaman 60 milyon euro falan oluyor, Bale nin 91 milyon euro su sadece bonservis.

heitingayı yıllarca eplde oynadı diye savunuyorsun

geçen sezon aynı eplyi sallayan 2 adamdan birine 40 etmez diyosun ki diğeri olan bale de real madride 100 milyona gitti hatırlatmak lazım aralarında da 1 yaş fark var yani, balenin tottenhamının da avrupada kendisi tarafından çok da sırtlandığını falan da görmedik , eplde yapılan milner,caroll gibi uçuk bonservisli transferleri örnek bile göstermedim bak, neyse sana iyi seyirler kaç yaşındasın bakmadım ama bu bu kadar sene daha takip edip üstüne bir de oynadıysan yetmemiş, bi o kadar daha ilgilenmen lazım futbolla benden sana kardeş tavsiyesi , he bu arada hollanda milli takımı demişken en son heitinganın banko oynadığı euro 2012yi izlediniz mi acaba hani şu 0 çektikleri, kendisi 2 maçta oynayıp ne tür bir resital sunmuştu portakal severlere

Çeptalk

Benim gözümde bir David Silva değil.Asla değil.40 milyon da edeceğini kesinlikle düşünmüyorum.

Ferguson gittikten sonra yeni teknik adam United'ın ağzına etti.Hem transferlerde hem de oynadığı maçlarda.

Mata benim gözümde düşüşteki bir oyuncu.Özellikle bu yıl.

Ben verilen paraya kızıyorum.40 milyon bence çok.

Sneijderin 40 trilyon ettiği piyasada Mata 120 trilyon etmemeli.Edemez.Bence burada hata var.

Bu sezona bakma sen Bersan. Dedigim gibi Mourinho-Mata iliskisi yerlerde. Casillas ile aralari iyi oldugu icin kadro disi birakmisligi var, sacmaliga bak.

Bence büyük is yapti Manchester transfer ederek.

Fellaini'ye o kadar para vermek aptalliktir dogru ama Mata icih verilir bence.

Silva örnegini verdigin icin cok sanslisin cünkü Silva hayraniyim ayni zamanda. Bence kaliteleri ayni seviyede. Mata tek kelimeyle müthis bir oyuncu.

Sneijder'in piyasa degeri biraz lig ve takim kalitesinden kaynaklaniyor.

Ayrica Mata 25 yasinda.

heitingayı yıllarca eplde oynadı diye savunuyorsun

geçen sezon aynı eplyi sallayan 2 adamdan birine 40 etmez diyosun ki diğeri olan bale de real madride 100 milyona gitti hatırlatmak lazım aralarında da 1 yaş fark var yani, balenin tottenhamının da avrupada kendisi tarafından sırtlandığını falan da görmedik , eplde yapılan milner,caroll gibi uçuk bonservisli transferleri örnek bile göstermedim bak, neyse sana iyi seyirler kaç yaşındasın bakmadım ama bu bu kadar sene daha takip edip üstüne bir de oynadıysan yetmemiş, bi o kadar daha ilgilenmen lazım futbolla benden sana kardeş tavsiyesi , he bu arada hollanda milli takımı demişken en son heitinganın banko oynadığı euro 2012yi izlediniz mi acaba hani şu 0 çektikleri, kendisi 2 maçta oynayıp ne tür bir resital sunmuştu portakal severlere

Çeptalk

Bale ile Mata yı kıyaslamak ciddi anlamda komedidir.Bale Tothennamı her maçta sırtlamıştır.Gerek Ligde gerek Avrupada da bu durum devam etmiştir.Avrupada oynadıkları ve hat trick yaptığı İnter maçına örnek olarak bakabilirsin.100 milyon euro bonservisi de haketmiştir.

mata konusunu artık tartışmıyoruz.Başkalarına göre 40 milyon normaldir,bana göre de fazla.

Euro 2012 deki Hollandanın başarısızlığını tamamen Heitinga'ya yıkmak da saçmalıktır.Takım olarak rezalettiler ve kaybetmeyi de hakettiler.

Umarım Heitinga gelir de,o zaman bu forum o oynadıkça daha da şenlenir.

maasini saymayacaksin oda eklenmis orada, ozaman 60 milyon euro falan oluyor, Bale nin 91 milyon euro su sadece bonservis.

Bale 91m€ neymar'ın pound üzerinden hesaplanmış yani yaklaşık bonservisi 87m€ yapar toplam maliyeti de 130m€

Bu sezona bakma sen Bersan. Dedigim gibi Mourinho-Mata iliskisi yerlerde. Casillas ile aralari iyi oldugu icin kadro disi birakmisligi var, sacmaliga bak.

Bence büyük is yapti Manchester transfer ederek.

Fellaini'ye o kadar para vermek aptalliktir dogru ama Mata icih verilir bence.

Silva örnegini verdigin icin cok sanslisin cünkü Silva hayraniyim ayni zamanda. Bence kaliteleri ayni seviyede. Mata tek kelimeyle müthis bir oyuncu.

Sneijder'in piyasa degeri biraz lig ve takim kalitesinden kaynaklaniyor.

Fellaini konusunda,everton onlara sağlam geçirdi,bu çok net.

Chelsea'nin her maçını izlerim,hiçbir maç da tat vermezler.Mourinho da hala bundan yakınır.Gol atamıyoruz arkadaş diye.

Mata Chelsea'ye bu yıl pek çare olamadı.United'a olur mu,bilinmez.

Önünde Robin ve Rooney olduğu düşünülürse,katkı verebilir.Tabi bu belli de olmaz.

Bekleyip göreceğiz bakalım.

Ben oyuncunun kalitesinde değilim hacım.Parası fazla.Bence.Tamamen şahsi fikrim.

Bale 91m€ neymar'ın pound üzerinden hesaplanmış yani yaklaşık bonservisi 87m€ yapar toplam maliyeti de 130m€

Dogru ama o haberde verilen rakamlar abartili, iddaa edilen toplamda 90-100 milyon euro arasi bir rakam, yaklasik 35-40 milyon euro luk bir acik var diyorlar, onlar nerden 130 milyon euro cikartmislar hayret, neyse umrumda falan degilde ..

Premier Ligde,gözümdeki 10 numaraların sıralaması hep şöyleydi hacım.

David Silva>Mata = Mesut

Bana hep böyle geldi.

Tamamen izlediğim maçlardan kaynaklı.

40 milyona sterline gitti Mesut. 50 milyon euro nun üstünde olmasi lazim

Hatta deseler ki SNeijder gidiyor,yerine kimi istersin diye.

İlk seçimim Silva,sonraki Mesut,En son da Mata olurdu.Belki de Mata seçeneklerim içinde hiç olmazdı.

Sanki kadron kaliteli yerliden yıkılıyormuş gibi,

Sanki Türkiye'de de alınacak çok kaliteli yerliler varmış gibi,

Hamit ile Umutu da göndermişsin.

Drogba'yı bile anlarımda,bu ikisine anlam veremem.

Kusura bakma ömer.

ya seni mi kıracağım hamitle umut kalsın aha al drogbada chedjouda kalsın al rierada kalsın ben alınacak yerlileri,ülkenin hali gibi konulardan bahsetmiyorum milletin verdiği bonservislere laf ediyosun bizdeki gayet sıradan topçukların aldıklarını hiç düşünmüyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt