Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi bir Sneijder Mata'yla top diye oynar. Kimden bahsettiginizi hatirlayin bence.

Duyan da Mata yillardir piyasayi alt ust ediyor sanacak. Teknik, normal duzeyde bir yildiz.

Sneijder'i kücümsemek de neyin nesi oluyor? Yok en fazla 5 Milyon edermis de falan filan.

Elimizdeki bazi oyuncularin degerini bilin degerini

Heitinga aradigimiz oyuncu değil belki ama sezon sonuna kadar bizi idare eder diye düşünüyorum. En azinda maliyeti çok düşük. Su an iyi oyuncu bulmak zor ve adi bizimle geçenlerde biraz risk teşkil ediyor.

Mesela kimse Rholdofo yu begenmezken Heitinga adi geçince, o zaman Rhodolfo olsun diyorlar. O yüzden sene sonuna kadar Heitinga is görür sonra Vidic filan dusunulebilir.

♧tapatalk♧

Iyi bir Sneijder Mata'yla top diye oynar. Kimden bahsettiginizi hatirlayin bence.

Duyan da Mata yillardir piyasayi alt ust ediyor sanacak. Teknik, normal duzeyde bir yildiz.

Sneijder'i kücümsemek de neyin nesi oluyor? Yok en fazla 5 Milyon edermis de falan filan.

Bizim taraftar şımartırsan onlarda söyler böyle şeyler normal karşılıyorum.

Fransa´nin en iyi stoperlerden birisini, "Galatasaray´in ilk 11 oyuncu olamaz" sifatina getirdik. Bravo Bize. Chedjou´da asi ne yazikki simdiye kadar tutmadi, Brezilya´li stoperler Türkiye´de is yapar. Rholfo´nun böyle 1.95 olmasi onu daha enteresan yapiyor.

Fransa'nın en iyi stoperi muhabbetinin kaynağı nedir?

Chedjou bildiğim kadarıyla sadece bir gaztenin yaptığı haftanın karmasında seçilmiş, yoksa L'equip'in sene sonu yaptığı yılın takımında Chedjou yok.

Lille'deki maları geçen sene de izlediğimizde çok kötü bir dolu maçı vardı ve burda da tartışıldı. Fransa'nın en iyi stoperi kime göre... Ya da Chedjou Lille öncesi nerde oynamış adam zaten fransa'ya defansif ön libero olarak gelmiş, sonrasında yokluktan stopere çekilmiş öyle kalmış. Bazı oyuncular vardır 3-4 farklı takımda-ülkede aynı mevkide kendini ispat eder öyle birşey yok Chedjou'da...

Transfermarkt'da kariyerine bakın.

nezaman sakatlandiki??

Devamli kücük sakatliklardan mac kaciriyor. Bizde bile hem gecen sezon, hemde bu sezon cok önemli maclar kacirdi, ve biz o maclardan puan kaybettik. Juventus macinda bile hic hazir degildi, ama top önüne düstü oda kalitesini konsuturdu.

Bu kücük sakatliklar kendine bakmamaktan gelir...

Mustafa Saymak'ın dün attığı gol. [media]https://www.youtube.com/watch?v=VvPIN8qBvP4[/media] Pec Zwolle takımında oynuyor. Galibiyeti getiren golü attı. Hem Mustafa Saymak (orta saha) hem Bilal Başaçıkoğlu (Heerenveen, sağ ve sol kanat) aradığımız tipten oyuncular. Çok fazla parlamadan bunları ucuza alıp denemek lazım.

Ulaa sizz kim oliisiniz de sınayder'in pokunun üstüne sıçiisiniz sınayder'in pokunun üstüne pok olur mu loooğğğ

Edit: gelmesi gereken mesajın üstüne gelmemiş. :asd:

Fransa'nın en iyi stoperi muhabbetinin kaynağı nedir?

Chedjou bildiğim kadarıyla sadece bir gaztenin yaptığı haftanın karmasında seçilmiş, yoksa L'equip'in sene sonu yaptığı yılın takımında Chedjou yok.

Lille'deki maları geçen sene de izlediğimizde çok kötü bir dolu maçı vardı ve burda da tartışıldı. Fransa'nın en iyi stoperi kime göre... Ya da Chedjou Lille öncesi nerde oynamış adam zaten fransa'ya defansif ön libero olarak gelmiş, sonrasında yokluktan stopere çekilmiş öyle kalmış. Bazı oyuncular vardır 3-4 farklı takımda-ülkede aynı mevkide kendini ispat eder öyle birşey yok Chedjou'da...

Transfermarkt'da kariyerine bakın.

En iyi stoperi demedim, en iyi stoperlerinden biri dedim. Fransa ligi defansif anlayisi cok güclü bir ülkedir,ve Chedjou son yillarda en azindan Top5 deydi performans anlaminda. Begenilen ve sevilen bir oyuncuydu, Lille ile sampiyonluk yasamis.

Her oyuncunun asisi tutacak diye bir sey yok.

En iyi stoperi demedim, en iyi stoperlerinden biri dedim. Fransa ligi defansif anlayisi cok güclü bir ülkedir,ve Chedjou son yillarda en azindan Top5 deydi performans anlaminda. Begenilen ve sevilen bir oyuncuydu, Lille ile sampiyonluk yasamis.

Her oyuncunun asisi tutacak diye bir sey yok.

Tutmadığı açık, ısrarın anlamı yok bence. Hatta göndermemiz çok zor hiçkimse yıllık 2.2 garanti para vermez bu adama.

Mustafa Saymak'ın dün attığı gol. [media]https://www.youtube.com/watch?v=VvPIN8qBvP4[/media] Pec Zwolle takımında oynuyor. Galibiyeti getiren golü attı. Hem Mustafa Saymak (orta saha) hem Bilal Başaçıkoğlu (Heerenveen, sağ ve sol kanat) aradığımız tipten oyuncular. Çok fazla parlamadan bunları ucuza alıp denemek lazım.

parlamamı ? bilal i 2 yıldır avrupanın tüm büyük takımları takip ediyor. hereenven şu an 10 milyon dan aşağı fiyat çekmez

Kimse Sneijder´i kücümsemiyor. Ama su noktada Mata ile kiyaslamak sacmaliktir. Sneijder Manchester tarafindan istenen bir oyuncu olmustur daima, adamlar bilmiyorlar mi bize parayi basmayi ? Kim ne derse desin, ama Ünal basgan 20 Milyon üstünde bir paraya satardi Sneijder´i, hadi diyelim 25 Milyon. Simdi bu adamlar cahil mi Mata´yi top diye oynicak 25 milyonluk Sneijder´i birakip Mata´ya 40 Milyon veriyorlar ?

Hic bir tane büyük takim su an Mata´nin üzerine Sneijder´i A-L-A-M-A-Z, ALMAZ

Tellesin hücum tarafı iyiyse İshak`ı da alalım

Elde kanat kalmadı Telles bazen önde oynar

Yahu bizim takım defansımız iyi değil Ujfalusi'yi koy (bizdeki ilk senesinde oynadığı gibi) yine zorlanır. O zamanları her maç 12 km koşan Elmander gibi bir oyuncu vardı ve defansı biz rakip sahada pres yaparak başlıyorduk. Emre-Engin-Selçuk-Necati/Baros bunlar rakip sahada pres yapıyordu ve topu kazanmamızı sağlayıp Melo ve diğer defans oyuncuların yükünü azaltıp, bizim topa daha fazla sahip olmamızı sağlıyorlardı. Şimdi ise rakip elini kolunu sağlayarak bizim orta sahayı geçiyor.

Burak, Sneijder, maç seçen Drogba, defansif anlamda iyi olmayan kanat oyuncularımız yetersiz kalıyor takım savunmasında. Bize stoper yerine forvet arkası/kanat oynayabilen ve takım savunmasına katkıda bulunabilecek bir oyuncu lazım. En azından çift forvet saçmalığından vazgeçmeliyiz. Juventus deplasmanında tek forvet oynadık iyi takım savunması yaptık ve Chedjou nasıl bir maç çıkardı hatırlayın.

Tutmadığı açık, ısrarın anlamı yok bence. Hatta göndermemiz çok zor hiçkimse yıllık 2.2 garanti para vermez bu adama.

Parasini ederse gönderirler, yoksa kalsin takimda. Chedjou her türlü kaliteli bir oyuncu. 7 Milyon avroya stoper alinip, 6 ay sonra 3-4 e verilmez. Bu kafayla Besiktas oluruz, güzel kardesim. Bana göre Chedjou kapali defanslarda her türlü is yapar, ve hatta bizim takim bir yola gelse sevilecegini bile düsünüyorum. Herkez Bruno Alves Fener savunmasini toplamis diyor, adamlar bizden fazla gol yemis. Galatasaray iki sene boyunca ligin en saglam defansina sahipti, ve halen ligte en az gol yiyen takimiz. Bizim savunmada sorunumuz yok, firsatlarimizi degerlendiremedigimiz icin göze batiyor.

He, defansimiz daha iyide oynayabilir, ama sorun bence sürkli orada adam degistirmemizde. Hic bir temel yapi yok arkada, her hafta rotasyon. Sonrada niye gereksiz gol yiyoruz, yeriz tabi. Ama bence sorun defanstan cok,hücumda verimlilik.

parlamamı ? bilal i 2 yıldır avrupanın tüm büyük takımları takip ediyor. hereenven şu an 10 milyon dan aşağı fiyat çekmez

Daha bu sene Heerenveen A takımında oynamaya başladı. Ben ilk defa geçen sene U19 AŞ izledim. O kadar takımın peşinde olduğunu düşünmüyor öyle olsa Hollanda basınında haberleri çıkardı. Türkiye'nin % 95'i tanımıyordur eminim.

Daha bu sene Heerenveen A takımında oynamaya başladı. Ben ilk defa geçen sene U19 AŞ izledim. O kadar takımın peşinde olduğunu düşünmüyor öyle olsa Hollanda basınında haberleri çıkardı. Türkiye'nin % 95'i tanımıyordur eminim.

türkiyenin %99 bile tanımıyor olabilir. sen bana güven az çok scout tanıdığımız var altyapı merakımız sayesinde . avrupa da büyük takımların scoutları 2 yıldır izliyorlar adamı. hollanda u18-19 takımlarının en 2-3 isminden biri.

gaziantep muhammet ildizi alarak yılın trasnferine imza etti BENCE

2. si ise CANGELE

Koray Günter, Kaan Ayhan, Muhammet Demir, Mustafa Saymak, Bilal Başaçıkoğlu bunları al rahatla bir tane de kaliteli yabancı forvet takım garanti şampiyon olur.

Chedjou 5 heitinga eder heitinga leş bir stoper zeka yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt