Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Dakika haberi

Heitinga in menejeri Galatasaray in teklifi cok ciddi, ama Roma ve bir kac Ingiliz takimi ile daha gorusuyoruz.

Suanda Heitinga hangi takimda daha cok mac oynayabilir onu arastiriyor dedi. Henuz bir karar vermedik diyor.

‘Galatasaray is serieus, maar de keuze moet nog worden gemaakt’

Ozaman 6/0/4 kuralinden haberi varsa bizden vazgecer..

bu takımın temel sorunu gol yemek değil gol atamamak. yönetim bunu anladığı vakit herşey güzel olur

Heitinga Hollanda milli takımında 87 maça çıkmış 30 yaşında ve bonservisi yok.Bence şuan alınabilecek en iyi oyuncu.6 milyon euro verip risk alınacağına mantıklı görünüyor.Koray Günter i kesin almalıyız.

Derhal yönetim ve teknik ekibe birileri müdahale etmeli. Yönlerdirmeli.

Senelerdir transferde işi bilenlere danışmayarak göstere göstere hata yapıyorlar.

Transfer işi kesinlikle Manciniye bırakılmamalı.

Şu ligde alınabilecek tek adam Bursalı Şenerdir. Başarılı olsun olmasın denemeye değer bir adamdır.

Hala Veysel, tarık gibi yetersiz adamların peşinden koşuluyor. Onu geçtim sağ bek pozisyonu şu an için ihtiyaç değilken sırf sonumuzu getirecek 352 sistemi için buralara oyuncu alınıyor.

Bu takımın en büyük eksiği hatalı sistem tercihi ve ileri uç oyuncularının Kanat, kanat forvet, forvet ne dersen de. yetersizliğidir.

Melo, Selçuk, Sneijder gibi bir üçlüye sahibiz. Ama onların performansını en az indirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Birde drogba gibi bir adamı her ne kadar kendisininde olumsuzlukları olsada kullanamıyoruz.

Heitinga Hollanda milli takımında 87 maça çıkmış 30 yaşında ve bonservisi yok.Bence şuan alınabilecek en iyi oyuncu.6 milyon euro verip risk alınacağına mantıklı görünüyor.Koray Günter i kesin almalıyız.

Kriter Hollanda milli takımında x sayıda maça çıkması mı ? Biraz dünya futbolunu yakından takip edin. Sonra eğitim şart yazınca şikayet ediyorsunuz.

everton gibi bir takimda yedek kalmissa düsündürücü bence ama rhodolfo da benim icin büyük bir ? .

Selamun aleykum arkadaslar. İyi pazarlar hepinize varmı bir gelisme kısa bir özet gecebilecek varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt