Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir takıma birden çok Brezilyalı zarardır.

Melo ve Telles yeterlidir.

Heitinga hayırlı olsun. Çok iyi transfer.

Son Dakika

Kurt Zouma ve Chelsea her konuda anlasti, sadece bonservis konusunda gorusmeler devam ediyor..

kaynak: Le Progres

Son Dakika

Essien saglik kontrolunden gecemedi

kaynak: La Repubblica

Guarin ve Vucinic zu Tottenham

En iyi stoperi demedim, en iyi stoperlerinden biri dedim. Fransa ligi defansif anlayisi cok güclü bir ülkedir,ve Chedjou son yillarda en azindan Top5 deydi performans anlaminda. Begenilen ve sevilen bir oyuncuydu, Lille ile sampiyonluk yasamis.

Her oyuncunun asisi tutacak diye bir sey yok.

Iyi oyuncu her yerde oynar hocam asi falan hikaye. Bu adam bizim seviyemizde degil lille icin iyi bir stoper olabilir.

Bursa tam 12 den vurmuş.Brezilya'dan devre arası getirilen Fernandao ayağının tozuyla 2 gole imza attı.nokta vuruşu buna denir zannımca.

Tarafımdan bursa yönetimini tebrikler.

Aziz Yildirim styla :) Bu kadar mi korkuyorsun lan Mou :)

Ama galiba tahmin ettigimizden daha iyi bir oyuncu bu Rhodolfo.

Yine de Mourinho´nun isteyecegini düsünmüyorum ya neyse. Büyük ihtimal yalandir.

Dogruysa da Aziz Yildirim gibi isimizi bozma pesindedir güclenmeyelim diye.

Oyle birsey olmaz renktas ingiliz takiminda ben londrada yasiyorum. Chelsea taraftarinda arenadaki macta 3 ten az atarlarsa londraya geri donmesinler dusuncesi var suanda. En kek kurayi cektiklerini dusunyor basinda taraftarda, pek bizle ugrasmazlar yani :)

Yahu bizim takım defansımız iyi değil Ujfalusi'yi koy (bizdeki ilk senesinde oynadığı gibi) yine zorlanır. O zamanları her maç 12 km koşan Elmander gibi bir oyuncu vardı ve defansı biz rakip sahada pres yaparak başlıyorduk. Emre-Engin-Selçuk-Necati/Baros bunlar rakip sahada pres yapıyordu ve topu kazanmamızı sağlayıp Melo ve diğer defans oyuncuların yükünü azaltıp, bizim topa daha fazla sahip olmamızı sağlıyorlardı. Şimdi ise rakip elini kolunu sağlayarak bizim orta sahayı geçiyor.

Burak, Sneijder, maç seçen Drogba, defansif anlamda iyi olmayan kanat oyuncularımız yetersiz kalıyor takım savunmasında. Bize stoper yerine forvet arkası/kanat oynayabilen ve takım savunmasına katkıda bulunabilecek bir oyuncu lazım. En azından çift forvet saçmalığından vazgeçmeliyiz. Juventus deplasmanında tek forvet oynadık iyi takım savunması yaptık ve Chedjou nasıl bir maç çıkardı hatırlayın.

Bosuna Serafettin, zorlama. 90% düz mantikci oldugu icin anlamazlar.

Aslinda o kadar basit birsey. Ama bunlari söyleyince futbol profesorümüsün gibi sacma yorumlar yapiliyor.

Harbiden egitim sart.

Gesendet von meinem Xperia Z1

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iQ5j1wm_JOM[/media]

Keşke hemen ilk hafta Antep gibi sert bir deplasmanla başlamasaydık. Mesela Arena'da bir Akhisar maçı şeker gibi giderdi. Çünkü takım hazır değil, ne oynadığımız belli değil, lisanslar çıkarılamamış. Büyük ihtimalle puan kaybedeceğiz gibi bir görüntü var maalesef. Bize nasıl bir fikstür ayarlamışlarsa bilemiyorum artık ama bu fikstürde özel bir ayarlama olduğuna adım gibi eminim.

Bosuna Serafettin, zorlama. 90% düz mantikci oldugu icin anlamazlar.

Aslinda o kadar basit birsey. Ama bunlari söyleyince futbol profesorümüsün gibi sacma yorumlar yapiliyor.

Harbiden egitim sart.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Zaten son zamanlarda eskisi kadar aktif değilim bıktım usandım bazı şeyleri tekrarlamaktan ama yinede bağımlılık yaptığı için her gün uğruyorum ama öyle uzun yazı yazacak kadar motive değilim. Kalite olarak form son 1-2 senede bayağı düştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt