Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat'in Kayseri de acik alanda top sürmekten baska bi halt yaptigi yoktu. Kayseri de oynadigi dönem bile berbat teknik kapasitesi ve oyun zekasi net bir sekilde gözüküyordu. Herkesin istedigi fln da dogru degil. Burda gelmesin diyenler az da olsa vardi, siddetle karsi cikanlar vardi.

Besiktas'i da yikmisligi fln yok. Ne yazik ki bizim taraftar oyuncu degerlendirirken hep yanlis bakiyor olaya.

Beşiktaş'ı nasıl yıkmamış izledin mi o maçı?

elazığı hayata döndürdük 2-0 öndeler akhisar karşısında

Çeptalk

Amrabat'in Kayseri de acik alanda top sürmekten baska bi halt yaptigi yoktu. Kayseri de oynadigi dönem bile berbat teknik kapasitesi ve oyun zekasi net bir sekilde gözüküyordu. Herkesin istedigi fln da dogru degil. Burda gelmesin diyenler az da olsa vardi, siddetle karsi cikanlar vardi.

Besiktas'i da yikmisligi fln yok. Ne yazik ki bizim taraftar oyuncu degerlendirirken hep yanlis bakiyor olaya.

İbrahim toraman tecavuzunu gözlerımle izledım

Bence bu tamamem psıkojık etken

Zeka konusunda mental konuda sana hak verıyorum

Ama fiziki yıprtama özellıgı ozellıkle acık alanda sayılı oyuncu

İbrahim toraman tecavuzunu gözlerımle izledım

Bence bu tamamem psıkojık etken

Zeka konusunda mental konuda sana hak verıyorum

Ama fiziki yıprtama özellıgı ozellıkle acık alanda sayılı oyuncu

Biliyordum bu örnekle geleceginizi veya gelecegini Onur. Ben zaten o pozisyonu kastederek bi halt yapmadigini savunuyorum. Hadi diyelim Toraman'i rezil etti, ne var bunda?

Sehir efsanesi oldu bu Toraman olayi. Tipki bizim macta oyunculari calim manyagi yapmis yorumlari gibi. Yaptigi bi halt yokta neyse. Tesadüfen fizik gücünü kullanarak topu ayaginda tutmaya basardi.

Oyunculari bu sekilde degerlendirmek dogru degil. Calim atabilir bir oyuncu, gayet dogal, ama eksikleri göze carpiyordu hayvan gibi.

madem amrabat kadroda kalacak.. al sana firsat, cik maci al gel diyeceksin adama.

oynadigi maclarda cok hirsli ve istekliydi, bugün kazanmak istiyorsak birileri ekstra birseyler ortaya koymak zorunda. antalya ve elazig maclarinda takim resmen döküldü.

kesinlikle galibiyet sart bize, bu mactan sonra 2 hafta ic saha macimiz var. 3'te 3 yaparsak ve fener bi beraberlik fln alirsa o arada takim döve döve maclara akar ve alir gelir.

amrabat üstündeki baski yüzünden kendini gösteremiyor bizde, yoksa ronaldo gibi adamdir kendisi. biz hakkini yiyoruz gürescinin.

doğru beşiktaşı sadece yıkmadı tecavüz de etti.

not: amrabatın alınmasını istemiyordum.

Biliyordum bu örnekle geleceginizi veya gelecegini Onur. Ben zaten o pozisyonu kastederek bi halt yapmadigini savunuyorum. Hadi diyelim Toraman'i rezil etti, ne var bunda?

Sehir efsanesi oldu bu Toraman olayi. Tipki bizim macta oyunculari calim manyagi yapmis yorumlari gibi. Yaptigi bi halt yokta neyse. Tesadüfen fizik gücünü kullanarak topu ayaginda tutmaya basardi.

Ben hatta demistım böyle boga gibi kanat bizde neler yapar dıye

Ama iş sorumluluğa iş kendı basına iş yapmaya gelınce sıctı amrabat

Hiç unutmuyorum bunuda hatırlıyorum ujfalusı selcuk melo üçü daldı adama yıkamamıstı

Amrabat bizde o güveni hiç hıssedemedi

Çünkü biseyler yapıp maç kazandırması lazımdı

Mental olarak erıdı gitti

Gitsin Anadolu klubune yardırsın oralarda baskının olmadığı yerde

bjk'yi yiksa ne olur yikmasa ne olur, sanarsin dünya takimi. kici kirik bir anadolu kulübü üzerinden oyuncu tartisiyorsunuz burda.

Beşiktaş'ı nasıl yıkmamış izledin mi o maçı?

Ya amrabat bir ton macda dar alandan sıyararak dağıt rakip defansını kayserdiyken. Bunda fener kupa macında özelikle saya biliriz, bjk macı ve bize . Sadece acık alan oyuncusu asla ve asla değildi. Ama büyük takımda oynayacak mentalite eksikliği var galiba. Bizde de iyi maclar cıkartı sonucta cok cok az da olsa maalesef. En iyi macı manu deplasmanıydı galiba örnek vermek gerekiyorsa.

Amrabat'i sizden daha cok izledigim ortada bir kere. Bu yüzden basindan beri gelmesin diyordum zaten. Siz gözlerinizi acip dogru izlememisiniz. Sucu baskasinda aramayin.

suçu başkasında aramakla ilgili bişey yok benin yazdığımda. kim kaç kere izledi onun karşılaştırması da yok sadece bjk maçını izledin mi dedim ben hani şu her şeyi doğru izleyen gözlerinle

Heitinga'ya itirazım yok ama Lescott'u almak üzere Bjk,daha nokta atısı olur bizim icin Lescott,keske düsünse hoca Lescott'u...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt