Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih'e 2.75 bonservis ödedik.

Türk yapamayacağımız Hajrovic'i aldık.

Dany ve Riera'yı yollayamadık.

Telles ve Umut dışında çok kötü bir transfer dönemi geçirdik.

2 ADAMI gönderemeyen basıretsız yönetıcıler oldukça biz çok birbirimiz yerız burda

Lig başladı 2 adamı gonderemedık

Neymiş giden paraya yazık

Salihe verilen para ney peki mebla suyumu

sabri, amrabat, emre, riera, dany

hepsini kovun bi faydalari yok bari zararlari olmasin!

hele su emre... gördügüm yerde dövesim var :mad-49:

Aksine

Riera yerine Eboue

Emre Çolak yerine Hakan Balta

Dany yerine Chedjou

Sabri+Salih paket yapılarak hemen

+

Drogba

gitmesi lazım.

Mancini de tazminat ile bizi yormadan kendi giderse iyi olur.

Salih'e 2.75 bonservis ödedik.

Türk yapamayacağımız Hajrovic'i aldık.

Dany ve Riera'yı yollayamadık.

Telles ve Umut dışında çok kötü bir transfer dönemi geçirdik.

Telles?

Umut??

Salih'i Avrupa çapında yetenek gören Mancini, Telles'te de yanılmış olabilir.Bir de daha fazla para verdik. Adamlar gelip Mancini'ye Gremio forması falan verdi. Bir onur nişanı vermedikleri kaldı.

Mancini futbolcudan anlamıyor galiba. Ben bunu düşünmeye başladım.

Telles?

Umut??

Salih'i Avrupa çapında yetenek gören Mancini, Telles'te de yanılmış olabilir.Bir de daha fazla para verdik. Adamlar gelip Mancini'ye Gremio forması falan verdi. Bir onur nişanı vermedikleri kaldı.

Mancini futbolcudan anlamıyor galiba. Ben bunu düşünmeye başladım.

Umarım Rhodolfo'yu falan almayız.

Muslera

Veysel semih zan telles

Melo selcuk

Hajrovic sneijder bruma

Burak

Normal sartlarda

Sezon başında yaptığımız rezalet kadro planlamasının acılarını çekiyoruz maalesef. Devre arasında da değişen birşey olmadı. Transfer yapmadık.

Ulan salih'e vereceğiniz parayla riera dany'in sözleşmesini feshetseydiniz telles hajrovic oynardı hiç değilse

2-3 tane daha yabancı alalım oynamasalarda olur tribünde destek verirler amigoluk yaparlar

sinirden patlıycam arkadas şampiyonluktan bahsedyosun ilk maçında bu futbolla puan kaybedyosun olma kardesım şamp falan adam gıbı oynayıın olmayın ama oynadgınızı biz görelim manciniye suç bulmuyorum sezon bası oturulup konuslsa federasyonm tarafndan bu gs nasıl durdurulur ne yaparzda onlerını keserız nasıl bı yabancı standartı koyupda bunları kitleriz diye ancak bu olurdu 6+0+4 ..... ulan demirören ulan federasyon gün gelir günnnnnn gelirrrr neyseeeeeeeeeeeeeee.... arkadas mancınıde suc yok suclu olan sıstem suclu olan futbolcu suclu olan futbolcuların maç seçmesi beceriksizkleri yer tutamamaları defans yapamamaları hücüm yapamamaları suçlu olan yönetimin beceriksizliği(busene için diyorum) ama bugun bir sucsuz bir kahraman varsa oda felipe melo dur....

Takım bağırıyor kanat oyuncusu diye hala stoper arıyoruz

neremiz bagırmıyo ki renktas forvetimizde drogba var top bulusturamıyoruz orta sahamızda sneijder var solunda sabri defansımzda semih var can çekişiyoruz kalede muslera var allahdan da var yani bide olmasa zaten yanmısız...

Stoperde once yaratici kanat ve forvet almamiz gerekiyo veya burak tek forvet oynucak drogbayla umut artik olmuyo

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hele gelsin 3 Şubat o zaman çıkarırlar lisanlarını adamların.

Aceleye ne gerek var ?

Bakın yarın 3-4 kişi gidip bizimkilerin lisansı çıkar anca puan kaybı lazım.Bu ne uyuşukluk birader ? Bana tek mantıklı gelen bunlara Fener'in derhal üstüne çökecekleri söylendi yoksa bu uyuşukluğun başka bir açıklaması yok...

Be7bdr3IIAEJcwz.jpg:large

Serefsizlere bakin ya :happy::happy::happy:

2 ADAMI gönderemeyen basıretsız yönetıcıler oldukça biz çok birbirimiz yerız burda

Lig başladı 2 adamı gonderemedık

Neymiş giden paraya yazık

Salihe verilen para ney peki mebla suyumu

aynen salihe verilen para ile2 yabancının tazminatları ödenseydi hiç değilse bi işe yaramış olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt