Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu yazma bunu yazma, elden bir şey gelmiyor formsuzda olsa Drogba,Selçuk,Burak gibi isimleri mecburen yazacaksın bu takıma.

---------dzeko----burak(muhammet)----------

---bruma----------------------hajro---

------(Ibrahım)melo-----umut(selcuk)-----------

--telles-----------------------------------???---

--------(koray)Semıh--Vıdıc(gokhan)-------------

-----------------Muslera(sınan)--------------

yapılabılır belkı seneye

Dzeko senelik 8m euro kazaniyor.

TL= 24m lira

Sen senelik EPLde 20 goldan fazla atamayan oyuncuya 24m lira mi vermek istiyorsun senelik?

yedeklik konusnda haklsın ama selcugun ıyıkotu yapmıs oldukları ortada ve o boslugu doldurabılcek tr içinde 2. bir adamda yok ne bizde ne ligde he ama dedğinde dogru yedeklık olabılır umut konusnda da haklsın ne kadar kötü olabilirki biz sabrilerle baltalarla oynuyoruz

------------Muslera----------

Eboue---Semih-Gokhan--Telles

----------Melo---------------

----Engin-------Selcuk--------

--------Sneijder--------------

---Drogba------Burak---------

TD: Fatih Terim

sunu yapmak cokmu zordu be arkadas?

Eboue: Çöp

Telles: Terim'in adını dahi duyduğunu sanmıyorum

Engin: Göbekli

Selçuk: Bitmiş

Şıno: Terim olsa devre arası küfürler eşliğinde yollanmıştı

Drogba: Bitmiş

Burak: Formsuz

Terim varken de 6 haftada 2 galibiyetimiz vardı bu kadroyla farklı birşeyler yapamazdı o da. Hoş bu çöplüğü de kendi kurdu zaten

ali sami yen sokak (facebook) betis abrabata talipmiş diyor git artık be gitttt bugunde gördük yetenkelrini ve katkını git

salih dursun gibi topcular 3 verip de tarik veya veyseli 300-500 bin euro cimrilik yapip da

alamayan yönetime yaziklar olsun

Basinda Fatih Terim olarak bir Eboue'yi Selcugu ve Drogbayi oyle hayal ediyorsan o senin bilecegin is

engin lafina cevap verme gereksinimi gormiorm zaten

emin ol eskisi gibi oynarlardi Fatih hoca olsaydi

sen suanki hallerine bakarak diyorsun. suanki halleri leshhhhh hele eboue direk 0

yahu Eboue gecen sene Hamitin ekmegini yedi, Engin zaten berbatti, yani Selcuk da berbatti simdi de berbatt lar

Mancini'yi de anlamıyorum arkadaş. Takmış bir stopere. Tamam savunmamızı kimse beğenmiyor ama bu bir stoperle giderilecek bir sorun değil ki. Sol bekle sağ bekle de savunma yapabilirsin. Allah aşkına şu savunma şu haldeyken dünyanın en iyi stoperini getirsek ne derece etki edecek. Takım savunması adına bir şey yok. Bir düzensizlik var. 3'lü savunma olmuyor işte. Lisans işleri falan halledildikten sonra yaparsın 4'lü savunma sol beke Telles'i sağ beke Türk olarak Veysel'i koyarsın. Ben inanıyorum Veysel-Semih-Chedjou-Telles savunması iş yapar bi savunma olur. Bizim savunmada ki sorunumuz öyle stoperlerden birinden kaynaklanan bir sorun falan değil.

18. hafta olmuş biz daha ideal 11 yapamıyoruz, fenerin kadrosu ezbere sayılıyor ki başarıda öyle geliyor zaten.

Biz elimizde oyuncular kıymetliyken değerlendirmeyi bilmiyoruz.Eboue'ye para verirlerken dedim gönderelim diye.Şimdik göndermeye kalksan Riera vakası olur.Salih son tercihimiz olması gerekirken hocanın ısrarıyla aldık.Kayseri küme düşünce alsak en az 5 trilyon ucuza alırdık ki zaten ışık vermiyor.Selçuk desen adamın ilk 11 garantisi var.En az 1sene yedek oturup nerede yanlış yaptığını düşünmesi lazım.PTT kalitesinde oynamıyor Selçuk.Resmen beğenmediğim Hamit'i özledim :(

salih dursun gibi topcular 3 verip de tarik veya veyseli 300-500 bin euro cimrilik yapip da

alamayan yönetime yaziklar olsun

bu hareketten bile bizim yönetimin nekadar futbol bilgisinden yoksun ve beceriksiz olduğunu anlayabiliriz. bugüne kadar birçok iyi oyuncuyu 300-500 binin hesabını yapıp gidip saçma salak adamlara milyonları döktüler. yok arkadaş bu kafayla bizim takımdan bişey olmaz. bizim genç ve modern futboldan anlayan yöneticilere ihtiyacımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt