Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O 6 yiyen takimi ozledim iste ben kardes.

Aynen oyle oynasinlar 6 yiyelim biz.

Mantalite gorus farki bu... Full pozisyona girip bragadan son dk gol yiyelim ben onu istiyorum bukadar basit?

Bienvenu can havliyle stocha versin Stoch gelsin atsin 1-2 yenilelim fenere Arenada onu istiyorum Allah carpsin bunu istiyorum.

Hocam futbolda sonuç önemli

Barca-Chelsea maçını hatırla

ne oldu 90 dk tek kale ama chelsea kazandı

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, 0-0 sonuçlanan Gaziantepspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Roberto Mancini : Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk, öyle de oldu. Yine her zaman olduğu gibi son vuruşları değerlendiremedik. Önümüzdeki iki gün içinde lisans sıkıntılarını çözmemiz gerekli. Bunun için de Dany'nin, Riera ve Amrabat'ın gitmesi gerekiyor. Evet bir stopere ihtiyacımız var. Geçtiğimiz günlerde önemli sakatlıklar oldu. Stoper transferi için girişimlerimiz olacak. Önümüzde 5 gün var.

:90:

EC12_brazilian_uniform_Pato_6878.jpg

Mutlaka Avrupaya dönmek istiyor ve Sampiyonlar Liginde oynamak istiyor....​

he çıktı yine beyaz tv yorumcuları yandık .... nerdesin be telegol nerdesin gökmen reis üşüyoruz :)

Arkadaş bizim 2 sene önce ne güzel takımımız vardı yahu,en geride Muslera'dan Ujfa'ya Melo'dan Elmander'e,Elmander en ucta baslardı prese Emre Colak-Baytar-Selcuk-Melo ne basardı takımımız ne keyif alırdık öyle,bogardık resmen rakibi,nooldu 2 senede nasıl dagıldı güzelim takım anasını satayım,gerci cogu topcu kadroda ama o zamanki durumlarında degiller maalesef,yalnız sunu söyleyeyim cogu kisi Elmander'e yeteneksiz diyor ama onun bitmek tükenmek bilmeyen presi bizi 1 kisi fazla oynatıyordu hep,özlüyoruz UluJohan...:(

Salih Dursunu Yakinda forvet'de oyntirsa Mancini Sasmam. Forvet Arkasi da Ceyhun olur.

Bu sezon 7 oyuncumuz skora katkı vermiş.(Lig maçlarında)

3 tanesi birer gol atmış ki bunlardan Engin Baytar'ı gönderdik malum.Selçuk inan ise 2 gol atabilmiş.

Burak,Drogba ve Sneijder dışında skor üretemiyoruz.Drogba da son 8 maçta 1 gol atabilmiş bir başka forvet Umut'un golü yok.

Fenerbahçe'nin 4 forvetinin gol sayısı bizim takım kadar hatta daha fazladır.İnanılmaz kötü veriler bunlar.

Bir de ufak not: Ligin en az gol yiyen takımıyız.

Şimdi stopere mi ihtiyacımız var yoksa başka bir mevkiye mi tekrar düşünelim derim ben.

Futbolu hala saf istatistik sayan insanları anlamıyorum. Arkadaşım bugün gol yememe sebebimiz sağlam defans mı yoksa mal rakip mi? Defansa yardım edelim diye Selçuk ve Melo'nun hücum yönünü kaybediyoruz.

Hoca stoper diyor, takim gol atmasini beceremiyor :oops:

umit ozat nasil sirityor ama suc onda degil bizim futbolcularda .

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, 0-0 sonuçlanan Gaziantepspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Roberto Mancini : Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk, öyle de oldu. Yine her zaman olduğu gibi son vuruşları değerlendiremedik. Önümüzdeki iki gün içinde lisans sıkıntılarını çözmemiz gerekli. Bunun için de Dany'nin, Riera ve Amrabat'ın gitmesi gerekiyor. Evet bir stopere ihtiyacımız var. Geçtiğimiz günlerde önemli sakatlıklar oldu. Stoper transferi için girişimlerimiz olacak. Önümüzde 5 gün var.

:90:

anlaşılan manciniden hayır yok transfer konusunda bize. bari ünal aysal gidip bi nani veya benzeri bi ofansif kanat veya bi forvet alsa

Alper Potuk- kaptırmayacaktık

Hakan Çalhanoğlu-alacaktık

Chedjou- almayacaktık

Sol bek-sene başı alacaktık

Salih Dursun-almayacaktık

Bruma-3-5-2 oynatıp sakatlanmasına zemin hazırlamayacaktık.

Drogba-dinlendirecektik

Ömer Toprak- sonuna kadar zorlayacaktık.

Takımda yetenekli ve hareketli tek bir adam bile yok.

Bak bakalım orta sahasında

Alper

Melo

Hakan Çalhanoğlu

Sneijder

Selçuk

Hamit

olan takımda nasıl rekabet oluyordu. Emre Çolak'ta sıkıysa geliştirmesin kendini. Selçuk sıkıysa formayı garanti görsün.

Senin elinde hiç biri yokken en yetenekli adamı geçici göbek bağladı diye gönderdin. Yerine aldığın adam lisans alamadığın yabancı Hajrovic.

Oynatabilecek misin düzenli. Drogba'yı kesip.

Oyuncu alıyoruz. Oynatamıyoruz.

Alınıp oynayanlara bakıyoruz içimizden de olsa endişeleniyoruz. Bazende dillendiriyoruz.

Zaman lazım diyoruz. İyide zaten yarım sezon kaldı.

Bu yarımın yarısı öyle böyle geçse, Geriye kalan diğer 1/4 sezonda ( yaklaşık 8-9 maç= 27 puan)

bu farkı kapatamaz ve de bu TFF ceza da vermezse hatta takım olarak daha da kötüye gidersek , ŞL ne gidemezsek seneye ne yapacağız.

Sil baştan, aldıklarımızdan memnun kalmadık hadi yenilerini alalım. Hayır, zaten ŞL ne gidemezsek el attığın adam gelirmi, orası da ayrı sorun.

Ciddi ciddi endişelenmeye başladım.

Hamit dönse bari hiç değilse takım savunması toparlar biraz.

Onu bunu birakinda Eboue'ye ne oldu? hic bir adami gecemedi. Hep düsdü... kosamadi... bi b.k. yapamadi.

Resmen bitmis.

Yerli atak oyuncusu ve her bölgeye yerli oyuncu şart. Önümüzdeki sene Eboue,Drogba, Ched,Dany, Amrabat,Riera Bu takımda olmamalı

Bence gidip Veysel cöpünü de alalim. Kadro derinligi zaaaaaaaaaaaaaa

Alper Potuk, Hakan Çalhanoğlu, Tarık Çamdal'u alacaktık. Salih, Chedjou, Hajrovic gibi adamları almayacaktık. Bir de Ömer Toprak'ı zorla alabiliyorsan al, alamadıysan Gökhan Zan oynardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt