Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç sevmem ama ahmet çakar çok dogru soyluyor 'bugun gazıantepın karsına gazıantep paf takımı cıksa daha fazla pozıyon bulurdu galatasaraydan'

Ya Mancini baba, bi dur ne defansi bu saaten sonra... sene sonuyu bekle, Pato yu opsiyonlu kiralamaya calisin, forvette biraz heycan girsin, burak ölü umut ölü, Dorgba da uyuyor...

Bunun sebebi gerçekten stoper. 3-4 kere yazdım bugün, yoruldum ama gerçekten stoper ya.. :) (Ciddiyim.)

Edit: Drogba ve Burak'ın formsuzluğu ayrı bir konu.

Tamam stoper lazim olabilir de, bizim gol atamadigimiz ondan ibaret degilki, forvetlerimiz cok kotu durumda, ayaklarina gelen firsatlari hic degerlendiremiyorlar, kiz vuruslari sanki, hic umit vermiyorlar, bu takima Baros tarzi bi golcu lazimda onu bulmak/almak ta bi ayri konu.

suanki performanslarina bakarak bisey diyemezsin kardes.

6 haftada dedigin zaten biri bursa biri es es deplasmanlari onlar normal sonuctu allah askina.. ben zaten biliyordum onlardan puan kaybedecegimizi herkez biliyordu bu anormal bisey degil. ama yeri geldiginde KOYMASINI biliyorduk herkeze gerektigi zaman. bu artik yok bitti. unutun artik. olay bitti gitti. SIMPLE !

Selçuk Eboue vs sene başında ne kadar leşse şimdi de o kadar leşler,Drogba'nın performansı düştü,Sneijder'in arttı,başka da hatırlamıyorum bir ilerleme ya da gerileme,geçen sene 33 puandaydık 18 haftada şimdi 34 puandayız. Geçen seneki şampiyonluk rakiplerin zayıflığı sayesindeydi,onlar güçlendi biz yerimizde saydık. 11/12 sezonunda ne kadar iyiyse geçen sene ve bu sene bir o kadar kötüydü Terim.

Onu bunu birakinda Eboue'ye ne oldu? hic bir adami gecemedi. Hep düsdü... kosamadi... bi b.k. yapamadi.

Resmen bitmis.

Vurun g.tüme gideyim diyor,ahey nerde o 2011-12'deki kara mamba nerde bu Eboue,nefret ettirdi kendinden herif,oynadıgı zaman kafaya koydugu zaman bu ligin en iyi sag bekidir Eboue,tek basına mac alabilen bir adam bek oynamasına ragmen,bunu yapabilecek topcu sayısı bir elin parmagını gecmez,ama bu saatten sonra ondan bize yar olmaz...

Bide Essiene burun kiviriyorlar.

Orta saha denilen sey GS de 1 Oyunucdan ibaret. Melo da olmazsa orta saha degil. Yüksek Hizli Tren olur oramiz.

Benim mantalitem anadolu ezik rakip takimin Galatasaray'a karsi ustunluk kurup pozisyona girmesini ve Galatasarayin topun arkasina gecip kontra beklemesi degil kardesim

Benim mantalitem rakibi ablukaya alip hunharca tecavuz etmek. Bu Galatasaray artik yok. Bunu unutun artik o olay bitti. Belki icerde Elaziga 30-45dk arasi ve 80dk-90dk arasi bu futbolu izleriz yada izlemeyiz. Bu futbol oynansin 34 macin 34 maci yenilelim.

Benim mantalitem her zaman kazanir kardes. Suan 2 sezon oncesi Fenerin aykut takimina donduk haberiniz yok.

Antuya donduk haberiniz yok...

offf anam offf.

Arkadaş noktayı koymuş son paragrafta. Geçen sene antuya bakıp eğlenirken aykut k. Ile dalga geçerken su halimize bakin.atilan yorumlari okuyun..simdi onlar bizle dalga geçiyor

Çok kötü oynadı gerçektende devre arası yükleme fazla mı geldi bazılarına ne oldu anlamadım.

hele bi pozisyon vardi..topu tasidi tasidi, ceza sahasina yakin..rakip cikdi karsisina..

Icimde dedim ki ,, Simdi birsey olmaz, eboue adamin üstüne kosar, topu kaybeder ve yere düser".

..sagolasin beni üzmedi ve aynen öyle yapdi.

Muslera:tiphat:

Semih :ka19:

Melo :bid:

Sneijder :love_heart:

Hakan :confused:

Eboue :(

Selçuk o_O

Emre :numbness:

Sabri :sopa:

Umut :ka10:

Drogba :063:

Ceyhun :m05:

Amrabat :surprised:

Salih :confused-53:

Ayhan dogru diyor,mac gitmis sen sırıtıyorsun,vücut dilleri hos degil diyor,dogru diyor..

hele bi pozisyon vardi..topu tasidi tasidi, ceza sahasina yakin..rakip cikdi karsisina..

Icimde dedim ki ,, Simdi birsey olmaz, eboue adamin üstüne kosar, topu kaybeder ve yere düser".

..sagolasin beni üzmedi ve aynen öyle yapdi.

Evet bütün pozisyonları kötü kullandı delirdim bugün maçı izlerken hele birde Salih girdiki niye aldıklarını çözemedim bu Salihi hâlâ çok kötü transfer dönemi geçirdik zaten doğru dürüst mesajda atmadım bu dönem topicde. Aldığımız oyuncular bir işe yaramaz sadece Telles'i görmek istiyorum bakalım artık nasıl çıkacak o da.

Ayhan dogru diyor,mac gitmis sen sırıtıyorsun,vücut dilleri hos degil diyor,dogru diyor..

Yav sorma ona bende deli oldum. Sadece maç sonrası değil, maç içinde de sürekli bir gülüşmeler, muhabbetler. Ben ekran başında çıldırıyorum, sahadakiler pek bi keyifli. Bu işte bir hata var yani.

Tamam stoper lazim olabilir de, bizim gol atamadigimiz ondan ibaret degilki, forvetlerimiz cok kotu durumda, ayaklarina gelen firsatlari hic degerlendiremiyorlar, kiz vuruslari sanki, hic umit vermiyorlar, bu takima Baros tarzi bi golcu lazimda onu bulmak/almak ta bi ayri konu.

Mancini'nin tek şansı var, tek yabancı. Onu da forvete harcamak istemiyor ki bence haklı. Sanırım düşüncesi de: 'Orta saha arkasında taş gibi bir defansın desteğini hissederse bolca hücuma çıkar, rahat hareket edip daha zengin kombinasyonlar oluştururlar, bu forvetler de mal değil ya 3 kaçırsa 1 atacaktır. Hiç olmadı Sneijder var.' galiba.

stoper alalım evet acil stoper lazım bravo mancını reis stoper al hemen emi

Mancini'nin tek şansı var, tek yabancı. Sanırım düşüncesi: 'Orta saha arkasında taş gibi bir defansın desteğini hissederse bolca hücuma çıkar, rahat hareket edip daha zengin kombinasyonlar oluştururlar, bu forvetler de mal değil ya 3 kaçırsa 1 atacaktır. Hiç olmadı Sneijder var.' galiba.

Bilemiyorum insallah hakli cikar, yoksa ligin en az gol atan takimi olarak sonuclanirsa iyi rezil oluruz.

4 yabancı dısında(Muslera-Melo-Alex-Sneijder) hadi Bruma'yı da katalım hepsini göndermek lazım yabancıların,zaten kontenjan seneye 5'e düsüyor,yerli topcu alalım dedik yine en rezillerini topladık,gerci Umut'tan umutluyum ama genel olarak rezil bir politika yerli transferde,Canaydın döneminden beri aynı,10 küsür yıl olmus ayıptır be,hep cürükleri topluyoruz,basıp parayı alacaksın kalite topcuyu,bir tek Selcuk var aldıgımız kaliteli topcu,Allah'tan o da belesti de o sekilde aldık...

Bu kadar kötü transfer dönemi geçiriyoruz yazdan beri hâlâ devam ediyorlar. Ulan arkadaş bırakın transferi falan para gitmesin önce bir hava alın beyniniz kendisine gelsin. Bir takım planlama yapmadan transfer yapar mı ? Yabancı oyuncu konusunda limittesin üstüne yabancı oyuncu alıyorsun. Senin mantıken önce eldekileri yollaman gerekiyor hâlâ Dany, Amrabat, Riera diyorsunuz. Birde teknik adamı bu konuyla muhattap etmeyin kardeşim adamlar kadroda duruyor onlar giderse diye yorum yapmak durumunda kalıyor. Ya zaten bu adamlardan hiçbir şekilde yararlanamıyoruz üstüne inat etmelerini sağlıyorsunuz. Bu mu kurumsallık icraat kulüp yönetimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt