Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam doğruları söylüyor. Sneijderin yerinde olupta gitmeyecek adam olmaz. Bu igidişle elimizdeki adamıda kaybedeceğiz. Ulan Yönetim !

dogru konusuyorlar...TELLES HAJROVIC NERDE?

gönderin artik kimi gönderiyorsaniz

sabri sol bek oynuyor...komedi

Be-7Z-RCEAAMG5j.jpg

hiç sevmesemde son derece haklı bir yanda serhat kulüp çok kötü bir biçimde borçlandık ve sezonuda dün kapattık lanet olsun!

Pes 13 te ve Fifa 14te Alex telles ve heitingayı takıma koydum.

3-4-1-2 oynattım. pesde telles yoktu ama onun söylenen özelliklerine göre yeteneklerini bir futbolcuya kopyaladım ve adını değiştirdim (gökoğlanı).

heiti transfer ettim. valalhi hiç fena olmadı gayet yerlli yerinde oynaıd takım

bu arada hetiingayı eleştiriyoruz ama adamın overall pesde 81 . bütün deflerimizden daha yüksek. ne kadar kötü olabilirki. adam ajax,atletico gibi takımlarda oynadı milli takımda dahi oynadı.

bir dönem topic açmıştım.

heitinga dünya kupası finali görmüş,atletico ve ajaxta forma giymiş,kariyerini de premier ligde devam ettiren tamda aradığımız özelliklere sahip stoper.istemeyenlerin amacı ne anlamakta güçlük çekiyorum.

----------------------------------Muslera-----------------------------------

----------------Chedjou---------J.Heitinga--------Semih Kaya---------------

Eboue------------------F.Melo-----------Selçuk ------------A.Telles----------

---------------------------------Sneijder------------------------------------

----------------------------Burak-------Drogba.

Chelseaye karşı böyle oynarız eğer gerçekten gelirse.

radyospor at yarışına geçti ama bizimkiler hala ekrandalar. erman hocam yine kahvehanede gibi eliyle koluyla birşeyler anlatıyor kaya'ya hahahha :D

heitinga dünya kupası finali görmüş,atletico ve ajaxta forma giymiş,kariyerini de premier ligde devam ettiren tamda aradığımız özelliklere sahip stoper.istemeyenlerin amacı ne anlamakta güçlük çekiyorum.

Transfermarkt'a bakıyorlar bu sezon az maç oynamış, 36'lık Distin'in yedeği konumunda. O zaman garanti çöptür diyorlar.

Yoksa detaylı bir şekilde izleyip de şu özelliği kötüdür diyeni görmedim 1-2 istisna dışında.

erman hoca manciniye giydirmeye başladı şimdi de :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt