Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Konyaya karsi puan kaybetsin bugün, bakin nasil isler degisiyo.

Siz sunu da bilmelisiniz ki... Diger takimlarin oyunculari bize karsi Messi ve Neymar kesiliyo. Ölümüne oynuyor takimlar, antrönörlerinden tut oyuncularina kadar bize karsi cok farkli cikiyorlar maca.

Fenere karsi nasil ciktiklari malum CAS size anlativersin, konusmamiza gerek yok.

Bence o bahaneye kaçiyor.

Asil sorun o saçmasapan 6+0+4 kural.

Yabanci tribünde otursun diye para ödüyoruz. Bu ne rezalet? TFF Türkiye ligini iyice rezil etti son dönemlerde, artik yildiz oyuncular bu ligi nasil tercih nasil tercih edeceklerini bilmiyorum.

Mancini kaptanlığı Ceyhun'a vermez inş.

Bu kanıya nasıl vardınız. Her top kullanmaya çalışan stoper kendini Maldini mi sanmış oluyor?

Ben de kendini geliştirmeye çalışıyor diye bakıyorum, top kullanmaya çalışması hücuma katılmak istemesi olumlu bir özellik.

Bu forumda sürekli yanındaki stopere oynuyor oyunu açmıyor diye de çokça eleştirildiğini okudum Semih'in bir ortası yok yani.

Maç esnasında yaptıklarını görerek bu sonucu çıkardım. Yoksa hırsına, mücadelesine lafım yok.

Bir arkadaşımız '' Semih olmasa kesin gol yerdik. '' demiş. Aslında Melo olmasaydı o golü yerdik.

ulan yetenek dusmani sabri bile forvette oynayan umuttan bile daha yetenekli dusunun artik gerisini,drogbaya kafayi takacaginiza selcuktaki bu rezil futbolun hesabi sorulmali,adam semihten topun alip tekrar semihe geri donuyor sanki takimin oyun kurucusu semih,kafa olarak bu yil selcuk futbolun cok uzaginda,takimin en iyisi acik ara melo sonra sneijder ve muslera.koskoca Galatasarayda melodan daha iyi stoper yok hala manciniye sallayan futbol ulemalari dolusmus foruma

Valla moralim öyle bozuk ki anlatamam, gerci olacaklari kupa maclarindan sonra hissetmistim.

Kendi kendimize gaz veriyoruz, bu takim sampiyon filan olamaz demistim. Dün kanitlandi maalesef.

Yani söylenecek o kadar sey var ki, hem dünkü mac ve hatalar hemde yönetim ile ilgili.

Roberto Mancini´yi seviyorum, ancak dün resmen maci katletti. Komikti yani. Hersey komikti.

Yönetime de bir cift lafim var: Sampiyonluk gitmis, sizin bundan sonra yapacaginiz transferlere tüküreyim.

Maç esnasında yaptıklarını görerek bu sonucu çıkardım. Yoksa hırsına, mücadelesine lafım yok.

Bir arkadaşımız '' Semih olmasa kesin gol yerdik. '' demiş. Aslında Melo olmasaydı o golü yerdik.

Maç esnasında yaptıklarından da ben öyle bir sonucun çok uzak olduğunu düşünüyorum. Tam aksine açıklamalarına, hareketlerine bakarsak takımın en mütevazı adamlarından biri, yerini iyi biliyor eksiklerini kapatmaya uğraşıyor.

Bruma sakatlandigi için ve Umut oyuna katki saglamadi için, Amrabat kalmali.

Bir sonraki maça şu kadro ve formasyonla çıkılmasını isterim

919269_Galatasaray_SK.jpg

Felipe Melo´yu hemen bugün kaptan yapsinlar.

Sabri, Selcuk falan filan yada diger yabancilar, hicbiri haketmiyor bu gururu.

Felipe Melo taraftarlarin kaptanidir. Galatasaray´in ruhunu tek basina, yabanci olarak temsil ediyor.

Aldigin 3-4 Milyon son kurusuna kadar helal olsun. Degil 3-4, 5 Milyon da alsan, sonuna kadar helal olsun.

Valla moralim öyle bozuk ki anlatamam, gerci olacaklari kupa maclarindan sonra hissetmistim.

Kendi kendimize gaz veriyoruz, bu takim sampiyon filan olamaz demistim. Dün kanitlandi maalesef.

Yani söylenecek o kadar sey var ki, hem dünkü mac ve hatalar hemde yönetim ile ilgili.

Roberto Mancini´yi seviyorum, ancak dün resmen maci katletti. Komikti yani. Hersey komikti.

Yönetime de bir cift lafim var: Sampiyonluk gitmis, sizin bundan sonra yapacaginiz transferlere tüküreyim.

Manchini neye göre maçı katletti? ( Sistem dışında )

Manchini neye göre maçı katletti? ( Sistem dışında )

Selçuk ve Umut yerine

Yekta ve Umut hamlesi yapabilirdi

böylece orta saha topa hakim olur ve pozisyon üretebilirdik

ama çıkmaması gereken ilk isimlerden biri olan Emre Çolak'ı çıkararak orta sahayı Antep'e teslim etti...

Erman Toroğlu: "Adamlar muzu sahada yedirdi ceza almadı, ben programda Gökmen'e yedirdim ceza aldık.

aysalcılar nerde baya mancınıye laf söylenmiş savunan pek yok mtühişiz yeauhh diyorlardı geçen hafta

Melo Dünya Kupası kadrosuna alınmazsa skandal olur. Ve korkarım ki performansında da düşüş olabilir.

Şu an kadroya alınma motivasyonu çok fazla, milli takıma seçilmeye başlarsa böyle de devam eder en azından sözleşmesinin sonuna kadar..

Chelsea maçına kadar hoca anlar Selçuktan bir halt olmayacağını Umutu veya Çolağı takıma sokar diye düşünüyorum..

Çolak tan ki sanki çok bi halt olur ha. Adam gibi bir oyuncu var şimdi de millet ona kafayı takmış, sanki daha iyisi var da o oynuyormuş gibi.

Melo Dünya Kupası kadrosuna alınmazsa skandal olur. Ve korkarım ki performansında da düşüş olabilir.

Şu an kadroya alınma motivasyonu çok fazla, milli takıma seçilmeye başlarsa böyle de devam eder en azından sözleşmesinin sonuna kadar..

Bizim için daha iyi olur, en azindan Dünya Kupa oynadi diye yorgun kalmaz.

Millet Hollandaya karsi oynadigi facia maçi unutmadilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt