Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk ve Umut yerine

Yekta ve Umut hamlesi yapabilirdi

böylece orta saha topa hakim olur ve pozisyon üretebilirdik

ama çıkmaması gereken ilk isimlerden biri olan Emre Çolak'ı çıkararak orta sahayı Antep'e teslim etti...

Bence tek hatası Umut Bulut'u 2.yarı başlayınca çıkarmamak oldu. Gerçi Umut çıktıda ne oldu? Takımda ışık yok, takımda hırs yok, takımda ciddiyet yok. ( Melo, Muslera ve Semih hariç )

Roberto Mancini´yi seviyorum, ancak dün resmen maci katletti. Komikti yani. Hersey komikti.

Manchini neye göre maçı katletti? ( Sistem dışında )

Hangi birini sayayim ki simdi? Gercekten siralamami mi bekliyorsun? Peki.

- Ilk 11 zaten sacmaydi. Ilk 11´i begenen 1 kisi gösterebilirmisin?

- Sabri sol bek, 3-5-2 vs. basladik. Neyse. Hadi maca böyle basladin, ilk yariyi heba ettin. Ya hamleler?

- Sabri ve Umut´a o kadar tahammül edip, iyi oynayan Emre´yi cikarmasi.

- Salih´i neredeyse forvet oynatmasi.

- Ceyhun´u kurtarici diye oyuna almasi. 2-0 öndeyiz sandim bi ara.

- Takimin acil gole ihtiyaci var, Mancini´nin plani: Salih, Ceyhun. Tebrikler valla.

Yani böyle oyuncularla 3-5-2 oynamanin, ilk yariyi komple heba etmenin anlami nedir?

Ne Telles var ne Riera. Nasil oynayacaksin sen 3-5-2´yi? Hata veya aksaklik kaldirmaz bu sistem.

Yani dedigim gibi. Mancini´yi severim de, dünkü macin aciklamasi yok. Gercekten yok.

Tugay hoca ne ise yariyor Allah askina? Tamam hoca Mancini de, bu kadar sacmaliga da engel olunmaz mi?

Bence tek hatası Umut Bulut'u 2.yarı başlayınca çıkarmamak oldu. Gerçi Umut çıktıda ne oldu? Takımda ışık yok, takımda hırs yok, takımda ciddiyet yok. ( Melo, Muslera ve Semih hariç )

Ben olsam elimde düzgün kanat adamım yoksa

topu orta sahada kazanıp oradaki varyasyonlarla golü bulmaya çalışırdım

ve Umut ile Yekta'yı oyuna sokardım

Yönetim artık gerekeni yapmalı, hoca'nın dediği gibi '' 2 günde bu işler çözülmeli. ''

Riera, Dany ve Amrabat gönderilmeli. İzzet ve Alex'in lisansları çıkmalı. Ve stoper alınmalı. 2 gün içinde bunlar halledilmeli.

melo muslera semihin yanına w10 da eklenmeli ama w10 futbol aklına uyum sağlayacak oyuncumuz yok seneye takımı w10 etrafında yapmalıyız.

Bu takıma savaşan oyuncular lazım --> Aslında savaşmak yetmiyor, yetenek de lazım --> Yetenekli oyuncu ama ruh yok --> Yeteneği boş ver ya ruh lazım.

Ne zaman ikisi birden olacak bilmiyorum.

Yani Mancini´ye asla laf söyletmeyen, en ufak elestiriyi Mancini´ye hakaret olarak algilayip karsi ataga gecen Umutsu Sahin arkadasimiz bile "Ne yaptin sen Mancini ya?" diyorsa, Roberto Mancini dün agir sacmalamistir :) Roberto Mancini´nin sacmaladigini kanitlayan yegane kisidir Umutsu Sahin kardesimiz :) Baska birsey söylememe gerek yok herhalde :)

Heitinga transferinin son bir umut engellenmesi icin kulübü faks yagmuruna tutuyorum.

Yönetim artık gerekeni yapmalı, hoca'nın dediği gibi '' 2 günde bu işler çözülmeli. ''

Riera, Dany ve Amrabat gönderilmeli. İzzet ve Alex'in lisansları çıkmalı. Ve stoper alınmalı. 2 gün içinde bunlar halledilmeli.

Sence 2 gün içinde halledilebilecek ışığı veriyorlar mı bizimkiler? Ben açıkçası transferin son dakikasına kadar halledilemeyecek diyorum. Çünkü bizde böyle bir hastalık var maalesef.

- Sabri sol bek, 3-5-2 vs. basladik. Neyse. Hadi maca böyle basladin, ilk yariyi heba ettin. Ya hamleler?

- Takimin acil gole ihtiyaci var, Mancini´nin plani: Salih, Ceyhun. Tebrikler valla.

Yani böyle oyuncularla 3-5-2 oynamanin, ilk yariyi komple heba etmenin anlami nedir?

Ne Telles var ne Riera. Nasil oynayacaksin sen 3-5-2´yi? Hata veya aksaklik kaldirmaz bu sistem.

Yani dedigim gibi. Mancini´yi severim de, dünkü macin aciklamasi yok. Gercekten yok.

Tugay hoca ne ise yariyor Allah askina? Tamam hoca Mancini de, bu kadar sacmaliga da engel olunmaz mi?

Allahınızı severseniz Tugay Hoca falan demeyin şu adama. Futbolcuyken hayranı olduğum adam tam bir pasif karakter çıktı, o yetmedi bir de resmen uğursuz olduğunu düşünüyorum; aklıma 2010-2011 sezonu geliyor, deli oluyorum resmen. Takım sahada rezilleri oynarken Hagi ile beraber o yedek kulubesindeki çaresiz halleri geliyor aklıma kamera her Tugayı gösterdiğinde.

Kardeşim, sistem ve taktik önemli. Ama şu kadro ne olursa olsun çıkıp en az 2 gol atmalı. Sabri oynamış, Umut oynamış farketmez.

Ayrıca kulübedeki oyunculardan hiçbiri maçın gidişatını değiştirecek kapasitede değil.

Biraz önce şöyle demiştim. Bu takım 3-6-0, 2-8-0 ya da 4-5-1 oynasın. Çıkıp en az 2 gol atacak. Atamıyorsa sorun başka.

Hoca'nın %40 hatası varsa oyuncuların %60 hatası var. Semih, Muslera ve Melo harici; takımda hırs, ciddiyet ve ışık görebiliyormusun?

Muslera-Melo- Sneijder haric takım komple yollansin sene sonu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim için daha iyi olur, en azindan Dünya Kupa oynadi diye yorgun kalmaz.

Millet Hollandaya karsi oynadigi facia maçi unutmadilar.

Gitmezse bence çok olumsuz yansır Melo'ya. Sürekli ne kadar oynamak istediğini açıklıyor ki bence sonuna kadar hak ediyor da...

Her türlü öneriniz icin Galatasaray kulübüne faks gönderebilirsiniz. Elbirligi ile Heitinga transferine karsi ciktigimizi (tabi futboldan anlayanlar icin) bildirmek icin Türk Futbolunda Adalet İçin, Haklarımızın Savunulması İçin Kulübe Faks | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu bu konuda ki faks numaralarina Top-Rated Online Fax Service | HelloFax araciligi ile faks gönderin.

Faxa gerek yok, GS Bonus'tan 40 TL Bonus Kazan 'da bize ulaşın bölümü var :)

Semih'i beğenmeme sebebimi belirteyim kardeşim. Semih 2 sene önceki Semih değil. Kendisini dev aynasında görmeye başladı. Topu ayağında alınca kendini Maldini sanmaya başlıyor.

Abi bence sen yanlis algilamissin. Semih bu takimin en mütevazi adamlarindan biri. Aciklamalarinda cok dikkatli konusuyor, sadece Fenerle ilgili birsey dedi mi o da kendini tutamiyor bizim gibi, biraz ciddiyetini kaybediyor ve laf sokmaya calisiyor. Ama dev aynasi falan, gercekten sasirdim öyle yazmana. Bence tam tersi.

Eksikleri var mi? Tabi ki. Ama ben Semih de gelisme görüyorum. Oyunu acmaya calisiyor arkadan, zaten soguk kanli biriydi simdi daha da serin oynuyor. Hakkini yemeyelim yani. Melo ve Muslera ile birlikte varini yogunu sahaya koyan 3.adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt