Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene biz 71 puan yapmışız Fener 41 puan yapmış. Şu anda biz 34 Fener 41 puanda (Bu hafta kazanırlarsa 44) Önümüzde 16 hafta var, bizim şampiyon olabilmemiz için geçen seneyi de geçmemiz lazım puan anlamında.

Benim bildigim Fatih hoca Meloyu istiyordu. Istemedigini hic düsünmüyorum. Adami birinci senesinden sonra almayacaklardi, o zorla aldirtti. Yani bir daha kiraladilar.

2.sene durum farklı alper ile transfer görüşmeleri sürerken söylenmişti alper'i alırsak meloyu almayacağız diye kontenjanı açmak istiyormuş fatih hoca

yok hayır şu anda 1.5m yatır tek taraflı fesh et olay bitiyor karşılıklı fesih ise şu oluyor riera ile anlaşırsın 1.5 alacakya sezon sonuna kadar sen 750.000 euroya ikna edebilirsen 750 bin verirsin karşılıklı fesh edersin ama riera kabul etmediğ iiçin 1.5m verin gideyim diyor işte bizimkilerde vermek istemiyor bu yüzden iş uzuyor en kötü çare kulüp felan bulamazlarsa 1.5m verip tek taraflı fesh edecekler işte

Ek bir tazminat olmaza yapılması gereken bu zaten, bunun için de son güne kadar bekliyorlar heralde. Az para da değil kaldı ki Alex ve Hayro antrenmana çıkıyorlar bizde zaten, şimdiye kadar gelir gelmez 11 e giren sadece Drogba olmuştu. Antep maçını o ikisi olmadan da alabilmemiz gerekliydi.

Riera'nın lisansını iptal edip A2 ye gönderemiyor muyuz? Oynatmayacağız nasıl osla sezon sonuna kadar, şimdi göndermek için de tazminat ödemeye gerek yok. Sezon sonuna kadar ne hali varsa görsün.

Lisans iptali mümkün değil. Bize pahalıya patlar, yüksek tazminat vermek durumunda kalırız.

Sözleşme karşılıklı feshedilebilir. Bu durumda oyuncunun alacağını ödeyeceksin.

Yahu gidin Espanyol'a basvurun, alin size beles Riera, önümüzdeki yarim sezon icin Maasinin yarisini vermeye haziriz, örnegin 750.000 biz, 750.000 de Espanyol öder, yine alir 1,5 milyon paragöz Riera.

Zilyon tane cözüm var ama bizim beceriksiz yöneticiler ancak sikecilere laf yetistirme derdinde.

Yahu gidin Espanyol'a basvurun, alin size beles Riera, önümüzdeki yarim sezon icin Maasinin yarisini vermeye haziriz, örnegin 750.000 biz, 750.000 de Espanyol öder, yine alir 1,5 milyon paragöz Riera.

Zilyon tane cözüm var ama bizim beceriksiz yöneticiler ancak sikecilere laf yetistirme derdinde.

İş yapacak bir ekip yok şu an yönetimde. Tulun'un yürütebildiği kadar gidiyor transfer çalışmaları.

Ek bir tazminat olmaza yapılması gereken bu zaten, bunun için de son güne kadar bekliyorlar heralde. Az para da değil kaldı ki Alex ve Hayro antrenmana çıkıyorlar bizde zaten, şimdiye kadar gelir gelmez 11 e giren sadece Drogba olmuştu. Antep maçını o ikisi olmadan da alabilmemiz gerekliydi.

ek bir tazminat yok öyle birşey olmaz zaten sen sözleşme bitimine kadar olan parayı yatırırsın bitiyor işin adamla bizimkiler riera kulüp bulsun birazsını o kulüp karşılasın 1.5 değil 600 700 bin euroya kurtulalım diye düşündü kulüplerde çıktı ama riera isterse başka kulüp 5m yıllık versede adam 1.5m almadan ayrılmam düşüncesinde

işte riera onu istemiyor 1.5m'i alıp gidip anlaştığı kulüptende atıyorum 500 bin euro alıp 1.5 değil yarım sezonda daha fazl kazanmak istiyor

Riera tazminat istemeden sadece yıllık alacağını istiyorsa, parası ödenip derhal gönderilmeli.

işte riera onu istemiyor 1.5m'i alıp gidip anlaştığı kulüptende atıyorum 500 bin euro alıp 1.5 değil yarım sezonda daha fazl kazanmak istiyor

o zaman 1,5 milyonu vereceksin pasalar gibi. Iste biz fatih terime bu yüzden "futbolcudan anlamiyor diyoruz". Riera kötü futbolcu mu? asla degil, ama senede 3 milyon verilecek kalitede mi? Asla degil. Sonra da fatih'e toz kondurmaz bazilari. Koca bir kazik iste Riera, Amkarbat ve diger Kaziklari saymiyorum bile.

2.sene durum farklı alper ile transfer görüşmeleri sürerken söylenmişti alper'i alırsak meloyu almayacağız diye kontenjanı açmak istiyormuş fatih hoca

Valla tam hatirlamiyorum ben. Ama neyse geldi gecti. Allahtan o hatayi yapmadik. Ya da Wellington macerasina girmememiz de cok iyi oldu.

bunlarin yapacagi transfer calismalarina en hafif tabirle turp sıkayım, bu kadar beceriksiz olunmaz yahu.

Yapılacak en güzel iş, Mancini ve yardımcılarına bir bütçe verip görüşmeler dahil herşeyle onun ilgilenmesini sağlamak.

ah Bruma ah...

Muslera

Hamit Semih Gökhan Alex

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Bruma

Burak​

Geçen sene biz 71 puan yapmışız Fener 61 puan yapmış. Şu anda biz 34 Fener 41 puanda (Bu hafta kazanırlarsa 44) Önümüzde 16 hafta var, bizim şampiyon olabilmemiz için geçen seneyi de geçmemiz lazım puan anlamında.

Geçemeyiz.Bu sene çok erken yarıştan kopacağız.Fenerin CAS'tan ceza yemesi ve Fethiye'ye elenmesi işlerine geldi.Transfer dönemini de kötü geçirdik.Yetişmemiz çok zor artık.Bu sene hedefimiz kupayı alıp,ligi de 2. bitirmek olmalı.

Arkadaşlar lisans iptali içi küçük bir bilgi vereyim

Lisans iptali, oyuncudan bağımsız kulübün aldığı bir karardır. Bu durumda ağır tazminat öderiz. Bu olacak iş değil.

Lisans dondurma ise oyuncu ve kulübün anlaşması ile gerçekleşir. Oyuncu kulübün sözleşmeli oyuncusudur ama bir süre oynamaz. Yine de yıllık alacağını alır.

Riera'yı göndermenin yolu, sözleşmesi karşılıklı feshedilir ve alacağı ödenir. Bu durumda tazminat ödemezsin.

Geçemeyiz.Bu sene çok erken yarıştan kopacağız.Fenerin CAS'tan ceza yemesi ve Fethiye'ye elenmesi işlerine geldi.Transfer dönemini de kötü geçirdik.Yetişmemiz çok zor artık.Bu sene hedefimiz kupayı alıp,ligi de 2. bitirmek olmalı.

Biz 16 haftada 36 puan civarı alırız yine rahat rahat ama geçen seneki 71 puan bu sene şampiyon olmaya yetmez. Ondan önceki sene de 77 puan yapmışız mesela. Bu iki sezonda Fenerbahçe bu sezonki formunu gösterse yine şampiyon olamayacaktık yani. Mancini'nin etkisi burada çıkacak ortaya.

Ne alakası var bilmiyorum. Ben olanı yazdım. TV'de "Alper'i alırsak Melo'yu almayız" gibi bir cümle sarfetti Ünal Aysal.

O cümleden yola çıktığını varsayıyorum.

tamam işte bende onu diyorum Fatih hoca sol bek almak için kontenjan açmak amaçlı alperi istemişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt