- 15 Nisan 2010
- 21.548
- 5.674
- 1.858
Geçen sene biz 71 puan yapmışız Fener 41 puan yapmış. Şu anda biz 34 Fener 41 puanda (Bu hafta kazanırlarsa 44) Önümüzde 16 hafta var, bizim şampiyon olabilmemiz için geçen seneyi de geçmemiz lazım puan anlamında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildigim Fatih hoca Meloyu istiyordu. Istemedigini hic düsünmüyorum. Adami birinci senesinden sonra almayacaklardi, o zorla aldirtti. Yani bir daha kiraladilar.
yok hayır şu anda 1.5m yatır tek taraflı fesh et olay bitiyor karşılıklı fesih ise şu oluyor riera ile anlaşırsın 1.5 alacakya sezon sonuna kadar sen 750.000 euroya ikna edebilirsen 750 bin verirsin karşılıklı fesh edersin ama riera kabul etmediğ iiçin 1.5m verin gideyim diyor işte bizimkilerde vermek istemiyor bu yüzden iş uzuyor en kötü çare kulüp felan bulamazlarsa 1.5m verip tek taraflı fesh edecekler işte
Riera'nın lisansını iptal edip A2 ye gönderemiyor muyuz? Oynatmayacağız nasıl osla sezon sonuna kadar, şimdi göndermek için de tazminat ödemeye gerek yok. Sezon sonuna kadar ne hali varsa görsün.
Ünal Aysal Lig TV'de, "Alper'i alırsak Melo'yu almayız" tadında birşeyler söylemişti, bunu 'Fatih Terim Melo'yu istemiyordu" diye yorumlamış o üye.
Yahu gidin Espanyol'a basvurun, alin size beles Riera, önümüzdeki yarim sezon icin Maasinin yarisini vermeye haziriz, örnegin 750.000 biz, 750.000 de Espanyol öder, yine alir 1,5 milyon paragöz Riera.
Zilyon tane cözüm var ama bizim beceriksiz yöneticiler ancak sikecilere laf yetistirme derdinde.
Ek bir tazminat olmaza yapılması gereken bu zaten, bunun için de son güne kadar bekliyorlar heralde. Az para da değil kaldı ki Alex ve Hayro antrenmana çıkıyorlar bizde zaten, şimdiye kadar gelir gelmez 11 e giren sadece Drogba olmuştu. Antep maçını o ikisi olmadan da alabilmemiz gerekliydi.
Yahu gidin Espanyol'a basvurun, alin size beles Riera, önümüzdeki yarim sezon icin Maasinin yarisini vermeye haziriz, örnegin 750.000 biz, 750.000 de Espanyol öder, yine alir 1,5 milyon paragöz Riera.
Zilyon tane cözüm var ama bizim beceriksiz yöneticiler ancak sikecilere laf yetistirme derdinde.
İş yapacak bir ekip yok şu an yönetimde. Tulun'un yürütebildiği kadar gidiyor transfer çalışmaları.
işte riera onu istemiyor 1.5m'i alıp gidip anlaştığı kulüptende atıyorum 500 bin euro alıp 1.5 değil yarım sezonda daha fazl kazanmak istiyor
ne alakası var kontenjan açmak için ünal aysalmı alacaktı alperi ?
2.sene durum farklı alper ile transfer görüşmeleri sürerken söylenmişti alper'i alırsak meloyu almayacağız diye kontenjanı açmak istiyormuş fatih hoca
bunlarin yapacagi transfer calismalarina en hafif tabirle turp sıkayım, bu kadar beceriksiz olunmaz yahu.
Geçen sene biz 71 puan yapmışız Fener 61 puan yapmış. Şu anda biz 34 Fener 41 puanda (Bu hafta kazanırlarsa 44) Önümüzde 16 hafta var, bizim şampiyon olabilmemiz için geçen seneyi de geçmemiz lazım puan anlamında.
Geçemeyiz.Bu sene çok erken yarıştan kopacağız.Fenerin CAS'tan ceza yemesi ve Fethiye'ye elenmesi işlerine geldi.Transfer dönemini de kötü geçirdik.Yetişmemiz çok zor artık.Bu sene hedefimiz kupayı alıp,ligi de 2. bitirmek olmalı.
Ne alakası var bilmiyorum. Ben olanı yazdım. TV'de "Alper'i alırsak Melo'yu almayız" gibi bir cümle sarfetti Ünal Aysal.
O cümleden yola çıktığını varsayıyorum.