Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence ilk olarak Hajrovic'in lisansı çıkarılacak Elazığ maçı öncesi eğer başka bir yabancıda bir gelişme olmazsa.

sol bek hakan balta var ama kanat oyuncumuz yok.

bu yüzden bence Hajrovic daha elzem.

Amrabat bu takımın seviyesinde değil belki ama ilk gitmesi gerekenlerden de değil. Yanlış yapılıyor yine.Takımda kanat kalmadı oyunu açamıyorsun rakip kalenin önüne otobüs çektiğinde şişirmekten başka seçenek kalmayacak.

Neyin kafasını yaşıyorsun Amrabat bu takımda paf bile olamaz.

Yabancıların içinde bana göre en kalitesizi cidden Dany bile çok faydalı oldu.

Amrabat ne yapmış geldiğinden beri güreşçi gibi her hücumda rakibine aptalca faul yapıyor..

Daha çalım atmayı bilmeyen futbol zekası olmayan tek işi sağa çekip orta yapmak olan bir adamdan Galatasaray'a kanat mı olur..

Trabzon Alanzinho'nun sozlesmesini feshetmis, Dany'i almak icin Galatasaray'la gorusuyorlar deniyor. Olsa keske.

ben anlamıyorum arkadaş sizi amrabat gibi aslında yetneklı teknik kapasitesi yüksek hızlı seri ama bır turlu meziyetlerını sergıleyeghglkjklgylıfyhgvboıub fxmcöm<zxcgbhjkldcvbhjkljcmbnvzxcvbghnjmköçdxcfbnmö :D :D :D gittiii beeeeeeeeeeeee ohhhhhhh:troll:

kanat ve forvette oynuyo.tevezi örnek alıyo.ayrıca zamanında real madrid altyapısında 10 numaralı formayı giymiş ve kaptanmış oynadığı sürede.

Tesekkurler Sergen. Sanmiyorum bu cocuk icin kontenjan harcayacaklarini buyuk ihtimalle alirlarsada kiralik gonderirler.

sol tarafta hakan balta yada emrecanı bekte önünde tellesi kullanabiliriz. sağ tarafta iyileşirse hamit önünde hayroviç. yada alınırsa veysel-hayroviç olabilir

Heitinga için Roma ile anlaştığı yazıyor bazı yerlerde doğru mudur?

( keşke doğru olsa )

Araplar; Malaga'yı iflasın eşiğine getirmeseydi, bırakın Amrabat'ı kiralamayı adını bile telaffuz etmezlerdi.

Seçkin abi, sanmıyorum arayacağımızı.

Mesela geçen sezon sol açıkta iyi iş yaptı. Ama bu sene ortada yok. Hele de sahaya çıktığında rakip oyunculara kasti tekme atması hiç olmadı. Ben böyle bir oyuncuyu Galatasaray'a yakıştıramıyorum.

Sevgili Mirza,

Gönderilmesi gereken çok adam var ama ilk sırada Riera olmamalı, top ayağına yakışan, pas atmasını bilen kaç kişi var ki takımda ? Kasti hareketlerine bende sinirleniyorum ama ondan önce Eboue gitmeli.

Koray Günter, Semih kadar oynar fiziğide Semih'ten çok daha iyi

semihin yedeği yok hakkatten korayı almak lazım. kolay maçlarda semih-koray tandemi bile yapılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt