Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat gitmiş, bu iyi haber. .

Valla ben olsam sneijder,melo,muslera,bruma haric takımdaki tüm yabancıları gonderirim.

Telles-hayrovic izlemedigimizden yorum yapmiym onlara.

aslinda cok güzel oyuncularimiz var ama onun kadarda cöp.

o saydiklarin yanina saglam oyuncu alinsa avrupada top bile 10 gireriz.

cokmu zormu bunu yapmak ?

Heitinga 2010 dünya kupasından sonra Atletico madride ujfalusi ile bedelsiz transfer olmuşlardı.

aslen Sağ bek'tir, stoper değil.

daha sonraları formsuzluğundan Ujfalusi sağ beke geçti hatta Uefa kupasıonda ki Atl Madrid ile maçlarımızda 2 maçta da sağ bek oynamıştı.

gerçi bizim takımda kim yerinde oynuyor orası da belli değil bu yüzden hem stoper hemde sağ bek için alınıyor olabilir.

Heitinga A.Madrid'e 2008'de transfer oldu. Ujfalusi de 2009'da.

2010 dünya kupası ile alakası yok. 2010'dan sonra ise Heitinga Everton'a gitti.

2008-2009'da A.Madrid'de en zayıf halka konumundaydı. Ujfalusi sağ bek oynadı bizim maçlarda doğru.

Bizimle oynadıkları sezonda kiralık olarak Everton'a gitmişti bile.

Heitinga sağ bek oynarsa facia olur bu arada.

tsk ettim renktaş peki suan ki form durumu ne bilim suan ki kapasitesi bizim için yetrlimidri sence ilacımız olabilir mi ?sencee...

bunu kiminle kıyaslayacağına bağlı...

semih'ten iyidir tabi ama ne kadar iyidir orası meçhul.

fulham'da idi yanılmıyormsam orda bile adam gibi ilk 11 oynayamıyordu.

koray günter-veysel sarı-yabancı stoper-yabancı kanat oyuncusu transferi bekliyorum.

Buarada Amrabat gittiyse Riera kalır gibi. Çünkü orta sahanın sol tarafında oynayacak adam kalmadı. Mancini, Alex'i orta saha olarak mı düşünüyor bilemiyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/media]

şu videoyu gösterseydik para bile kazanabilirdik

Bir kanat oyuncusu için oldukça kötü bir video.

Futboldan anlayan biri bu videoya bakıpta Amrabat'ı beğenmez.

İlk 30 sn yeterli bir ölçü 30 sn de ne kadar çöp bir oyuncu oldugu anlasılıyor zaten.

Yahu biz anca transfer yapıyoruz ama yinede gram ilerleyemiyoruz aksine geriye gidiyoruz nasıl iştir bu arkadaş sabri hala sol kanat oynuyor bu kadar transfer parası nereye gidiyor.Koca türkiyede 1 tane sol tarafta

oynayacak adam yok mu yahu.Yönetim neyi amaçlıyor kulübü batırmanın peşindeler heralde

bunu kiminle kıyaslayacağına bağlı...

semih'ten iyidir tabi ama ne kadar iyidir orası meçhul.

fulham'da idi yanılmıyormsam orda bile adam gibi ilk 11 oynayamıyordu.

suan kıyaslayabılıcegım bır adam var oda semıh onuda biraz olsun kıyaslamıssın zaten kafamda braz olsun olumlu şeyler yer edindi dedikjlerin itibariiyle hayırlısı diyelim tsk....

Kabul edelim güzel gitti :D

Şaka bi yana şampiyonlar ligini almıs kadar sevindim şu yetenek fakirinden kurtulduk ya. :D

Darısı diğer yetenek fukaralarına.

renktaş dünkü rezil oyuundan sonra bu haber benı bir nebze sevındırdı yolu acık olsun orda kalsın dönemsin hatta çoğalmasın bile :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt