Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amrabat o kadar kötü bir oyuncu değil. ama bizde iş yapmaz çünkü bize skora katkı yapacak yıldız kanat oyuncusu arıyoruz.

umarım malagada iyi oynarda 3e 5e satarız zarar etmeyiz fazla.

Bir beraberlikle şampiyonluk falan gitmez saçma saçma konuşmayalım eski takımın çöplerini temizlemek kolay bir iş değil artı kötü bi transfer dönemi geçirmiyoruz alınan ve alınması planlanan hiç bir futbolcuya en azından şu aşamada çöp denilemez

Trabzonspor, Galatasaray'dan Dany Nounkeu'yu kiralamak üzere./Eurosport

Roberto Mancini´yi seviyorum, ancak dün resmen maci katletti. Komikti yani. Hersey komikti.

Manchini neye göre maçı katletti? ( Sistem dışında )

Bene cevap vereyim bu soruna. Bir takımım systemi vey dizilişi ile bir macda 5 kere değiştirsen sorumlu değil 40% hocanın olur 100de100 olur tartèşmasèz. Bukadar oyhanmaz takımla. Ilk defa böyle sacmalık gördüm. Sahadaki futbolcuda kafa mı kalır yahu

LigTV haberlerini izliyordum şimdi, Koray Günter'e resmi teklif yapmışız, Dortmund'un cevabı bekleniyor.

Bene cevap vereyim bu soruna. Bir takımım systemi vey dizilişi ile bir macda 5 kere değiştirsen sorumlu değil 40% hocanın olur 100de100 olur tartèşmasèz. Bukadar oyhanmaz takımla. Ilk defa böyle sacmalık gördüm. Sahadaki futbolcuda kafa mı kalır yahu

Sen ozaman hiç Avrupa maçlarını izlemiyorsun Hacı kusura bakma. Büyük takımların hücum ve defans dizilişleri bile farklıdır, maç içinde işler kötü gidiyorsa duruma göre 10 kere bile taktik değiştirirler. Elindeki topçular buna uygun değilse, çözüm tek bir taktikle oynamak değil, buna uygun adamlar almaktır.

arkadaş bu stoper gereksiz diyenlerin futbol bilgisini o kadar çok merak ediyorum ki ..yahu takımda adam gibi bir stoper söyleseniz bana ya 1 tane 1 tane...

Stoper gereksiz

Sebep: Ligde en az gol yiyen takımız ama ilk 5sırada da en az gol atan takımız. Bizim defans değil hücum sorunumuz var bunu görmemek içinde futbol bilmemek değil kör olmak lazım.

Bakın ben hoca hatasız demiyorum. Ancak her ne olursa olsun şu kadro Türkiye liginde oynadığı her maçta en az 2 gol atmalı.

Stoper gereksiz

Sebep: Ligde en az gol yiyen takımız ama ilk 5sırada da en az gol atan takımız. Bizim defans değil hücum sorunumuz var bunu görmemek içinde futbol bilmemek değil kör olmak lazım.

Defans ve gol yollarinda sorunlarimiz var evet.. Ama bu adamlara guvenip yola cikilmaz! Defans derli toplu olursa takim geriden daha saglam baslar oyuna. Kesinlikle saglam bir stoper alinmali.

En fazla bir stoper transferiyle beraber bu takımın sahaya çıkması gereken sistemi ve 11'i yazın şuraya.

youtube da hetinga yazdım son 1 ay diye ksıtladım videosunu açtım yarım yamalak ingilizcemle anladıgım kadarıyla topu topu 5 6 yorumun çoğu f.ck.g bad player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt