Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ozaman hiç Avrupa maçlarını izlemiyorsun Hacı kusura bakma. Büyük takımların hücum ve defans dizilişleri bile farklıdır, maç içinde işler kötü gidiyorsa duruma göre 10 kere bile taktik değiştirirler. Elindeki topçular buna uygun değilse, çözüm tek bir taktikle oynamak değil, buna uygun adamlar almaktır.

Izliyorum merak etme hata canlı statlara giderekde gidiyorum yılardır almanyada ve yeniden yeniliyorum . Ben böyle bir şey dah g görjedim bir macda. 10 kere diyorsun bide. Fm oyunlarında belki

bence eldeki kadro için yaptığı bir seçim olabilir kaliteli kanat oyuncusu olsa sistemde ısrarcı olmaz diye düşünüyorum.

Bruma varken bitirme pahasına kullanmadı ama buda var.

7 maç oynamıs Bruma zaten 4 mac FT zamanında oynamıstı hatırladıgım kadarıyla.

Yani Mancini lig de sadece 3 maçta kullanmıs.

Yani gelişimini baltalamıs,sakatlanması da tuzu biberi oldu.

Ha sakatlanmasa zaten oynamayacaktı bence.

Amrabat, Riera, Dany ve Bruma giderse 1 degil 2 yabanci transferi yapilir.

Ama önemli bir hamle olmaz, o Ontivero mudur nedir, onla sözlesme imzalarlar.

Heitinga ve Ontivero gelir, Galacticos kadrosu kurulur. Evet

Izliyorum merak etme hata canlı statlara giderekde gidiyorum yılardır almanyada ve yeniden yeniliyorum . Ben böyle bir şey dah g görjedim bir macda. 10 kere diyorsun bide. Fm oyunlarında belki

Almanya liginde bu dediğin olmaz zaten, adamlar istikrar abidesi :) EPL ve özellikle PL maçlarını izlesen şöyle bir çokça görürsün. Maç içinde işler iyi gitmiyorsa taktik değiştireceksin mecburen yoksa nasıl kazanmayı düşünüyorsun ki?

şu transfer döneminde kanata iyi bir oyuncu alamadık yahu, birde eldeki bruma-aydın-amrabatdan da olduk. oysa para var imaj var CL var. neden iyi bir kanat oyuncusu alınmaz. bu takımı ileride skora, gol bölgesine taşıyacak bir tek sneijder var başkada yok.

konu dışı ama adamlar güzel şarkı yapmış herkese sallıyolar valla çok hoşuma gitti...[media]https://www.youtube.com/watch?v=q3Zx3G9-Ed0[/media]

forumlarda heitang yorumu.. can he just go already. even on a free. we would save at least a couple of million on wages alone!!

bi yandan coplerden kurtuluyoz diger yanda yenileriyle dolduruyoz

ee öncenden bu durum yokmuydu olaganüstü durum oldu simdi ?

kac puan fark vardi simdimi geldi akillarina bence gazeteyi doldurabilmek icin bi haber !

su aralar ali Naci küçük ün haberleri pek yalan çıkmıyor.haber doğruysa durumun ciddiyetini başkanın yeni kavrayabilmis olması daha vahim bir durum bence

Defans ve gol yollarinda sorunlarimiz var evet.. Ama bu adamlara guvenip yola cikilmaz! Defans derli toplu olursa takim geriden daha saglam baslar oyuna. Kesinlikle saglam bir stoper alinmali.

Arkadaş 17 maç gol yeme ne olucak gol atamıyoz biz gol. Sorun transfer falanda değil bence 3-5-2illeti. Yıl olmuş 2014 biz 3-5-2 oynuyoz kafayı yicem. Antep maçı kadroyu gördüm allah kahretsin dedim izlemedim. Melo yu stopere hapsetmek ayrı bi lesh lik 3-5-2 ayrı bi leshlik.

Bruma kiralanmış bu arada büyük ihtimalle, Antep başkanının konuşmalarından bu anlaşılıyor.

Is isten gectikten sonra nasil da sorunlar bir bir hallediliyor.

Böyle 3 kurusun hesabini yaparken sampiyonlugu verdiniz, ayni zarari yine ettiniz. Tebrikler.

Bakın ben hoca hatasız demiyorum. Ancak her ne olursa olsun şu kadro Türkiye liginde oynadığı her maçta en az 2 gol atmalı.

Aslında öylede biz biraz belki fazlada küçük görüyoruz ligimizi. Ama ne olurs olsun bir takımla bukar oynarsan mac icinde rymini yakalamasè takım olarak zora sokarsın. Zaten makine gibi işleyen takım olmakda uzağız ki bu tür system değişikleri ile mac icinde rytim yakalamanı takım olarak imkansèz haline sokuyorsun. Hadi skora göre yaparsèn 1- kere. Ama 5 iere skorda aynıyken. Hocaya bir konuda belki hak vere bilirim . Elindeki malzeme ile ne yaptığını bilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt