Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antep'le oynuyorsun, Madrid'le değil. Antep'i şu kadronun eze eze yenmesi lazım akılları maçta olsa. Alex ve Hajroviç oynamadı, stoper almadık diye mi puan kaybettik. Juventus'u yenen takım stoper alınmadı diye Antep'e kaybediyor. Moraliniz bozuk diye mantıksız şeyler sürmeyin ortaya, biz de zil takıp oynamıyoruz heralde burda. Şampiyon olamazsak da olamayız arkadaş nedir yani bu. Çok şımardık 2 yıl üst üste şampiyonluk gelince.

Iyi iste, biz de bu yüzden elestiriyoruz. 2 sene sampiyon olduk diye 3 sene yatalim mi?

Sadece transferlerin gec yapilmasini elestirmiyorum, Mancini´nin komik tercihlerini de elestiriyorum.

Acikcasi fikrim sudur:

- Heitinga gibi hicbir katkisi olmayacak adamla ugrasacagima, alirim Koray´i, gelecek sezon icin hazirlarim.

- Koray Günter´i, beceremiyorlarsa da Salih veya Emre Can´i bütün lig maclarinda stoper oynatirim.

- Bakarsin gelecek sezon icin bir stoper kazanmis oluruz. Heitinga odunu neden bu cocuklarin önünü kapatsin?

xYk25z.png

Zaten Amrabat,Riera ve Danyyi gönderecektik hani ? Okeydi?Şimdi sıra sıra yollanıyorlar işte bunun sırası mı var ondan önce gönderilecek o kadar adam var bilmem ne?Ha 1 saat önce yollamışsın ha 1 saat sonra yollamışsın arkadaş neyin tafrasını yapıyosunuz anlamıyorum ki önemli olan bu adamları en az hasarla göndermek değil mi?

Performans olarak

Riera>Eboue

Dany>Chedjou

gidenler gelenler havada uçuşuyor,bu işlerin maliyeti nedir çok merak ediyorum,zira har vurup harman savuruyoruz.bence bu harcanan paralar çok aranacak.bence yönetim manciniye çok güveniyor umarım güvendiklerinin karşılığını alırlar,zira hala takıma ne oynatmak istediğnin kavrayamamış bir hoca.neden bilmiyorum ama mancini de sanki sonu rijkaard gibi olacak sanki.takım otoritesini kaybedip ffıytıracak gibi umarım olmaz.gerçi melodan stoper yaratma uğruna orta sahayı yerle bir eden adam dan sabriden sağ bek olmaz ken sol bek yaratmak isteyenden herşey beklenebilir gibi umarım beni yanıltır.

hadi

be yok artık harbimi diyon :( içim karardı suan gerçekten moral bozuldu şimdi bir yandan süpürüyoruz bir yandan içeri alıyoruz bu ne yaa bu arada sanada tsk renktaş bilgi için

malesef. adamlar dans edesim geliyo gidecegi icin diyo. haftaligindan kurtulacaz diyolar verin belese gitsin gibisinden.

Riera'yı çok sevsemde, yıllık maliyeti çok fazlaydı gönderilmesi son derece doğru.

Iyi iste, biz de bu yüzden elestiriyoruz. 2 sene sampiyon olduk diye 3 sene yatalim mi?

Sadece transferlerin gec yapilmasini elestirmiyorum, Mancini´nin komik tercihlerini de elestiriyorum.

Acikcasi fikrim sudur:

- Heitinga gibi hicbir katkisi olmayacak adamla ugrasacagima, alirim Koray´i, gelecek sezon icin hazirlarim.

- Koray Günter´i, beceremiyorlarsa da Salih veya Emre Can´i bütün lig maclarinda stoper oynatirim.

- Bakarsin gelecek sezon icin bir stoper kazanmis oluruz. Heitinga odunu neden bu cocuklarin önünü kapatsin?

Yav ne yatması? Geçen seneye göre 1 puan öndesin bile şu anda puan durumunda. Yatan, devrilen bişey yok ortada. Dier takımların performansı uçmuşsa sen istikrarını koruduysan bu batmak mıdır?

Heitinga'nın bittiği kesin mi? Geldi mi? Koray kaç maça çıkmış şimdiye kadar da Galatasaray ayarında adam oluyor?

Emre Can var kadronda en kötü onu oynatırsın senin de dediğin gibi.

malesef. adamlar dans edesim geliyo gidecegi icin diyo. haftaligindan kurtulacaz diyolar verin belese gitsin gibisinden.

allah allah bu adam napmışda bukadar nefret ettirmiş kendinden çok merak ettim he bi danyden daha kötü ne olabilir bişlmiyorum ki madem öyle diyolar benm de tavrım artık net gelmesinnnnnnnn!!!!!!!!!!

yeni ilk 11:

--------Muslera-----

Salih-Semih-Zan/Emre Can-Telles

------Melo---Selcuk---

Hajrovic-Sneijder-Emre

---------Drogba----

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt