Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat'ın gitmesi gerekiyordu tamam da, Bruma ve Aydın'ın sakatlığından sonra ne kadar mantıklı bu hamle? Takımda kanat oyuncusu kalmadı o ne olacak? Bruma, Aydın sakat, elde bir tane Hajrovic kaldı. E diğer kanatta da oyuncu yok, Hajrovic'in alternatifi de yok. Sabri'yi oynatırız artık!

allah allah bu adam napmışda bukadar nefret ettirmiş kendinden çok merak ettim he bi danyden daha kötü ne olabilir bişlmiyorum ki madem öyle diyolar benm de tavrım artık net gelmesinnnnnnnn!!!!!!!!!!

Birisi bir makale link etti az once, gordun mu bilmiyorum ama Everton'un defansta Heitinga oynadigi ve oynamadigi zamanki performansini ve istatistiklerini kiyaslayan. Evlere senlik. Okursan anlarsin neden taraftarlar oyle dusunuyorlar.

Chedjou ya nasıl 6,5 mil verildi inanılır gibi değil adam buraya müthiş bir PR çalışması ile getirildi yok fransanin en iyi stoperi falandi diye..bizim çoğu taraftarimiz da bunu yuttu

Profesyonel sözleşme imzalanacağını sanmıyorum onuna bu sene.

Calciomercato´ydu galiba gazete. 5 yillik sözlesme imzalayacagini yazmislar.

Mantikli geldi, cünkü bi kac Italyan kulüp pesindeydi Lucas´in.

Bizle sözlesme imzalayacagini Italyanlara söylemis olabilirler.

Zaten Mancini´nin Lucas´i begendigini de yazmislardi burda. Kontenjan gibi sorunlar vardi iste.

Performans olarak

Riera>Eboue

Dany>Chedjou

Haftalık performanslar farklıdır sezonluk performanslar farklıdır ayrıca Chedjou sezon başında yüksek bi bonservisle alındı kolay kolay yollayamazsın Eboueyi yollasan sağ bekte oynatacak adamın yok Riera yıllık 3 milyon euro alıyor artı Alex Telles alındı yerine yani bu işler o daha formda şunun performansı daha iyi bu kalsın onu yolla gibi çocuk oyuncağı değil bi oyuncuyu gönderirken veya alırken bütün yönlerini düşünmelisin

bence en önemlisi , SAMPIYONLAR LIGI Kadromuzda sirf 3 degisiklik hakkimiz var diye biliyorum ben ,

yanlisim varsa düzeltin .

Okadar Transfer ettik ..

< Bruma , <Riera , <Amrabat

> Telles , > Hajrovic , > Heitinga

Umut icin üzüldüm tek ..

Yav ne yatması? Geçen seneye göre 1 puan öndesin bile şu anda puan durumunda. Yatan, devrilen bişey yok ortada. Dier takımların performansı uçmuşsa sen istikrarını koruduysan bu batmak mıdır?

Heitinga'nın bittiği kesin mi? Geldi mi? Koray kaç maça çıkmış şimdiye kadar da Galatasaray ayarında adam oluyor?

Emre Can var kadronda en kötü onu oynatırsın senin de dediğin gibi.

Bunu kimse anlamıyor bu sene fener geçen senenin yarısı maç yaparken biz yine aynı sayı da maç yapıyoruz.O son dakika gollerini hafta içi avrupa maçı olsaydı,konsantre olup kaçını atabilirlerdi.Geçen sene bu fırsatı beşiktaş değerlendiremedi yetersiz olduğu için kadrosu ama fenerin kadrosu onlardan daha kaliteli olduğu için bu sene bu fırsatı değerlendirdi.

Dany, Riera ve Amrabat gitti. Bruma da G.antep'e kiralandı. Yerlerine İzzet ve Alex'in lisansları çıktı. Şimdi kadroda kaç yabancı oluyor,8. Bir tane stoper aldık, etti 9. Hadi bir tane de kanat aldık.

Şimdi bakalım duruma. Muslera - stoper- Alex - Melo - Sneijder - Drogba ile 6 yabancı hakkımız bitiyor. Daha İzzet'i bile kadroya alamıyoruz. Yabancı kanat gelse kimi keseceksin? Drogba demeyin, o adamı kesmen imkansız. Kötü de oynasa kadroda yer alır. Hangi hoca olursa olsun kesemez.

hamit +riera+dany+amrabat+chedjou =uçan paralar kim bunları aldırdıysa büyük iş yapmış!!!

SON DAKİKA: Galatasaray, Albert Riera ile sözleşmesini feshetme konusunda anlaşmaya vardı.

Ntvspor.net de diyor ama inanalım mı beyler?

Hafta sonlari yaptigim gibi takip edemiyorum hafta ici.

Amrabat, Riera olaylari nedir arkadaslar?

Birisi bir makale link etti az once, gordun mu bilmiyorum ama Everton'un defansta Heitinga oynadigi ve oynamadigi zamanki performansini ve istatistiklerini kiyaslayan. Evlere senlik. Okursan anlarsin neden taraftarlar oyle dusunuyorlar.

yok üstad görmedim ingilizcem de zayıf zaten ama az çok tahmin edebiliyorum artık ... ve kafamda bazı seyler oturdu heitinga hakkında bir adam gidicek diye sevinen taraftar bence haklıdır ve sebebide bir çok seydir... oyuzden mutlaka bu adamın bır cok seyi eksik tahminimce yazık vallahi yazık inş almayız .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt