Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye 1 yabancıdan daha vazgeçmek zorundayız. o yüzden yabancı oyuncu transferine hiç gerek yok. eboue,drogba kim gidiyorsa gider seneye yerine yerli oyuncu alınır

Orası öyle tabi ama Hayrovic'ten çok bir beklentim yok açıkçası.Önceki sayfalarda gördüm, son anda bir fırsat transferiyle Nani kiralık olsa çok iyi olurdu.

Bilemiyorum, bu sınır olayı mevcutken yabancılarımızdan birinin Hayrovic olmasını aklım almıyor.

Benim bir cogundan bir beklentim yok zaten. Kabul etmek istemesek de bu sezon cok kötü transferler yaptik.

Biz zaten "Ya belki utandirir bizi" diyorsak, burda bir yanlis vardir.

Galatasaray transferde kumar oynamamali. Avrupa´daki statümüze bakiyorum, gurur duyuyorum.

Tabiki bunda Baskanin cok büyük emegi var, ama bu dogrultuda devam etmedi bu sene maalesef.

şimdi bruma antepe kiralancak

amrabat malaga'ya

riera gönderildi

dany gidecek iddiası hala devam ediyor.

4 yabancı gitti

izet ve telles geldi kaç yabancımız oldu.tam doldur boşaltlı havuz problemi gibi

Riera'nın gitmesine üzüldüm ama Emrah Bassan'a yaptıklarından sonra gitmese daha çok üzülürdüm.

Bizde bir düşünce hakmdir ali sami yen den beri. Galatasaryy türk olmayan takımları yenmek icin kuruleu. Sonrada lig sadece aractır asıl hedefimiz için denildi doğal olarak . Bu senede anamızın liginde hedefe 2cilikde yetiyor sonucta. Şampionluk herkez ister tabiki yinede ve kaybedince sevinecek halimizde yok ama bu seneye özel sorun değil ikincilik yeterki olalım 2ci. Bu tüpcü ligindeki sidik yarışmasından bıkdım ben zaten. Benim rakibim dortmund, real madrid vs arkadaş. Türkiye şike ligi sadedce ve sadece büyüklerimizinde dediği gibi sadece bir aractır asıl hedefimiz icin. Bu benim ve bir cok Galatasaraylının ana felsefesi tabiki sadece 30 milyonun icinde. Bqzıları belki fener camiasè gibi düşünüyordur. Anamızın lig kazanayım,fenere koyayım devamlı. Bunuda sayg gösteriyorum ama ben daha cok ali sami yenin yolundan gitmeyi tercih ediyorum.

tamam renktaş aynı fikirdeyiz zaten hedef avrupa herzaman busene için ise illaki üzülücez evet ama bu saaten sonra 2.lik ve alacagımız bir kupa (türkiye kupası) bence hem yeterlidir hemde başarıdır he birde chelsea yi elersek tamam ozman sıkıntı yok bencede...

şimdi bruma antepe kiralancak

amrabat malaga'ya

riera gönderildi

dany gidecek iddiası hala devam ediyor.

4 yabancı gitti

izet ve telles geldi kaç yabancımız oldu.tam doldur boşaltlı havuz problemi gibi

2 yabancı hakkı daha oluyor sanırım,ne bileyim ya bastan asagı bilmece gibi hersey...

Dany ve Eboue gitsin yerine Veysel ve adam gibi stoper gelsin

Maç genelinde konuşmadım.

Sence bu takımda gol atabilecek adam var mı?Forvette Umut'un oynaması,kurtarıcı olarak Amrabat'ın girmesi(daha önceleri Aydın'ın) hiç mi rahatsız etmiyor?Yada Sneijder'in pas attıktan sonra çıldırması,Melo'nun zoraki yan pas yapması falan?

Tamam da yine aynı yere çıkıyor. Yetenekli oyuncular defansa yardım etmek için hücumu unutmak zorunda kalıyor. İlerisi iyi değil zaten ama ortanın desteği olmadığı için daha da yararsız oluyorlar.

KAP'a bildrimler başlasın artık.Amrabat,Dany ve Riera defolup gitsinler.

Benim bir cogundan bir beklentim yok zaten. Kabul etmek istemesek de bu sezon cok kötü transferler yaptik.

Biz zaten "Ya belki utandirir bizi" diyorsak, burda bir yanlis vardir.

Galatasaray transferde kumar oynamamali. Avrupa´daki statümüze bakiyorum, gurur duyuyorum.

Tabiki bunda Baskanin cok büyük emegi var, ama bu dogrultuda devam etmedi bu sene maalesef.

Takımı çöplüğe çevirmekle, kaliteli yerlileri bünyeye katmak arasında ince bir çizgi var.Evet, maalesef bu dönem transfer işini beceremedik.Hep yazıyoruz Tarık-Veysel olayını ama yazsan ne yazmasan ne.Çok sağlam hareket edip, nokta trasnferler yapabilirdik, sezon başı söylediğimiz gibi Bayern olabilirdik belki ama yapacak bir şey yok artık.

Bir yanlış daha yapılmasın, Heitinga alınmasın diyoruz sadece.Bizim stoperlere dökülen paralardan sıfır takım kuruyor Anadolu takımları.

Riera ve Amrabat'tan sonra Dany'de Cuma'ya kadar Galatasaray ile yollarını ayıracak Dany'e sürpriz bir talip var

Tamam da yine aynı yere çıkıyor. Yetenekli oyuncular defansa yardım etmek için hücumu unutmak zorunda kalıyor. İlerisi iyi değil zaten ama ortanın desteği olmadığı için daha da yararsız oluyorlar.

Ben de aynı şeyi söylüyorum ve katılıyorum o konuda.

Yalnız tek bir stoper hele ki Heitinga gibi birinin transferiyle bu takım düzelmez.

Mancini'nin acilen 3-5-2 den ver her türlü 3'lü savunma anlayışından vazgeçerek ve Eboue'ye de iyi bir fırçalayarak

-------------------------Muslera-------------------------------

-Eboue--------Semih----------Zan-----------Alex---------------

-Hajrovic------Melo------------Selçuk-------Emre Çolak----------

----------------------Sneijder-----------------------------------

-----------------------Burak Yılmaz------------------------------

11'ine dönmesi lazım lig için.

Eboue yine akıllanmazsa sene sonu gönderilir. Ve kadrodan kesilerek eğer adam gibi bir stoper alınabilirse o Semih'in yanına, Zan'ın yerine monte edilir.

Ayrıca sağ beke de Veysel derhal alınmalı. Veyse eğer oynayabilir bir performans verirse Eboue yerine monte edilmeli.

Ben Baskanin eski vizyonunu özledim. "Büyük maclar büyük oyuncularla kazanilir" felsefesini özledim.

Su anda performansi düsse de, Drogba´nin bize gecen sene ve son sakatligina kadar kattiklari ortada.

Sneijder, Muslera, Melo, hatta 2 sene boyunca Eboue´nin kattiklari ortada.

Galatasaray bu dogrultuda devam etmeliydi. Bunu bu sene yapmadik ve yanlis yaptik.

- 10-12 Milyon´a Bruma´yi aldik (kontenjan sistemi malum), güya yetistiriyoruz (Türk futbol kültürü uygun mu?).

- O paraya kim bilir nasil bir yabanci kanat oyuncusu alinirdi diye düsünmeden edemiyorum.

- Salih + Hajrovic = 6.5 Milyon Euro. O paraya ve biraz fazlasina nasil bir kanat oyuncusu daha alinirdi kim bilir?

- Chedjou = 6.5 Milyon Euro (Hadi onun yine bi referansi vardi. Sanssizlik diyelim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt