Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim kazmalardan kurulu les bi hal aldi. Zor temizleriz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yönetim tam gaz vermişken diğer çöpleride yollasın hız kesmek yok aynen devam... Keşke bunu daha önce yapsaydınız ama nerde kendimi bildim bileli hiçbir transferimiz kampa yetişmedi... Resmen bıktım artık... Yahu 5-6 tane oyuncu alacağına 2-3 tane al ama First Class al... Maliyet olarak pek birşey değişmiyor zaten... Türk takımları transfer yapmasını bilmiyor...

Onu diyom işte Stoper dediğin böyle olacak arkadaş iki stoper iki gol..Gol yediği maçı stoperler çevirdşi

egemeni biz alamazmıydık istesek alırdık bedavaydı adam burda kimse beğenmezdi egemeni (gerçi bende pek beğenmem ama ceyhun ve balta stoper oynayacağına egemeni izlemeyi tercih ederdim). alves içinde sezon başı chedju>>>>alves diyordu forumun çoğu. istesk alvesi biz alırdık ama bizimkiler takıldılar chedjuyla uğraştılar bütün sene. alves bizde olsa takımın defans problemi kökten çözülürdü. neyse olan oldu artık.

92 korner kullanıp gol atamamışız, fazla da söze gerek yok. Zaten o 92 ortanın 85'i ön direğe bile ulaşamadığı için normal bir durum aslında.

gidecekler sırası böyle olmalı

1.Bruma

2.Riera

3.Dany

4.Amrabat

5.Eboue

92 korner kullanıp gol atamamışız, fazla da söze gerek yok. Zaten o 92 ortanın 85'i ön direğe bile ulaşamadığı için normal bir durum aslında.

Forumda sayılı kişilerden birisin benim icin gercekten düşüncelerini cok beğeniyorum hemen hemen aynı düşünüyoruz... Tebrik ederim seni futboldan anladığın belli oluyor...

muslera> volkan

eboue< gökhan

semih< egemen

chedju<alves

riera<caner

melo>
meyveles

selçuk>mtopal

sneijder>cristian

amrabat< kuyt

drogba=sow

burak<emenike

takımın esas sorunu defansmış harbiden :)

muslera> volkan

eboue< gökhan

semih< egemen

chedju<alves

riera<caner

melo>
meyveles

selçuk>mtopal

sneijder>cristian

amrabat< kuyt

drogba=sow

burak<emenike

Katılıyorum çok objektif kesinlikle...hatta sen drogba da duygusal davranmışsın sow çok daha yırtıcı yaş itibariyle..

muslera> volkan

eboue< gökhan

semih< egemen

chedju<alves

riera<caner

melo>
meyveles

selçuk>mtopal

sneijder>cristian

amrabat< kuyt

drogba=sow

burak<emenike

Selçuk şuanda herhangi bir süpürge sopasından bile iyi değil.

Mustafa Sarp bile ileri çıkıp gol atıyordu

bjk maçında atmıştı sanırsam

Bize mandzukic tarzı forvet lazım hacı. 2 tık altı bile olur yani o derece.

muslera> volkan

eboue< gökhan

semih< egemen

chedju<alves

riera<caner

melo>
meyveles

selçuk>mtopal

sneijder>cristian

amrabat< kuyt

drogba=sow

burak<emenike

Topal cok cok daha faydali takimina su an bizim Selcuk'dan.

muslera> volkan

eboue< gökhan

semih< egemen

chedju<alves

riera<caner

melo>
meyveles

selçuk>mtopal

sneijder>cristian

amrabat< kuyt

drogba=sow

burak<emenike

selçuk'un neresi üstün topaldan?

ayrıca takımın her yerinde sorun hatta takım bile değiliz ruhsuzlar topluluğu var sahada--melo,wes,mus

Forumda sayılı kişilerden birisin benim icin gercekten düşüncelerini cok beğeniyorum hemen hemen aynı düşünüyoruz... Tebrik ederim seni futboldan anladığın belli oluyor...

Valla ne görürsem, polyannacılık yapmadan, eyyama kaçmadan onu söylemeye çalışıyorum renktaş, teşekkür ederim düşüncelerin için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt