Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deneme tahtası ne alaka yaptığın transferden emin olacaksın. Salih Dursun, Umut Gündoğan gibi oyuncuların ikinci sınıf olduğunu bile bile aldık.

Senin saydıkların birinci sınıf mı...??? Gencleri alıp alıp deniyoruz ya tutarsa hesabı bu acıdan deneme tahtası dedim... Yahu almanlardan futbolcu almak kolay mı sanıyorsunuz adamlar ışık görmemiş o yüzden satıyorlar almanların görmediğini biz gördük öyle mi komik olmayın ya...

Hocam takımda iş yapamyan, mücadele etmeyen, ruhsuz oyuncuları say deseler en başta Drogba ve Selçuk derim sorun formsuzluk değil dediğin gibi ruhsuzluk...

Neyse renkdaş hemfikir olamayacağız Selçuk konusunda anlaşılan. Tek isteğim Selçuğu çabuk silmeyin, küstürmeyin. Hele yabacı kuralı olduğu yerde daha sabırlı olun yeter. İnşallah o mücadele hırsı ile dolu oyuncular alırız, ruhsuzlara yol veririz.

[attachment=7148:image.jpg] Bek sağ sol dediler geldik ;)

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 207
kim bunlar ya bayern mi ? çok iyi dağılmışlar gerçekten....

Bizim futbolcular biraz Bayern i izlesinler, baksinlar saha icinde pozisyon nasil alinir, nasil yardimlasma olur ogrensinler bir zahmet. Takim olarak nasil hareket edilir haberleri yok hala.

G.Saray Yönetiminin her şeyi ile bitirip en geç Çarşamba günü İstanbul'a getirmeyi planladığı Heitinga ismine Mancini karşı çıktı.

İtalyan teknik adam Aysal ve Arıboğan'a " Heitinga istediğim özelliklere sahip bir stoper değil. Galatasaray'ın yan toplarda zaafiyeti var. Ve Heitinga özellikle hava toplarında biraz zaafları bulunan bir oyuncu. O yüzden defansa istediğim takviye bu değil" dedi.

Ve Galatasaray'da biten transfer tamamı ile rafa kaldırıldı. Heitinga ismi gündemden çıkarıldı.

saçmalığa bak anlaşılmış mancini veto etmiş ulan mancini vermemişse ismi neden görüşüp anlaşıyorsunuz boşuna zaman kaybı akıl var mantık var önce sorun onay verdiyse görüşün anlaşın ALLAH akıl fikir versin ne diyeyim

Fatih TERİM'in yönetime küfürler ederek basıp gitmesinin sebeplerinden birisi de budur.Bizim yönetimde birileri var oyuncu simsarlığı yapan, neyse...

Bakın tırnak birşey söyleyecem gereksiz yere hakaret vs denmesin baştan söyleyeyimde bizim forvette gezen beyin fonksiyonunu kaybetmişler top nereye giderse oraya aynı anda gittikleri içinileri giden her top heba oluyor.

Şöyle bir dinamizm kursalar değişmeli olarak olacak aslında etkili olacağız bazen yapıyoruz bunu sneijder aradan çıkıyor gol atıyor yapmamız gereken şey aynen bu olmalı. Ame gel gör ki kime anlatacaksın, drogba iyi hoş'da saygımda sonsuz ama olmuyor be abi forvette o var diye bütün topları ona atmak zorunda değiliz.

Ya oturup teker teker oyuncuların ne tür hanzolukları olduğunu yazıcam(gerçi hepimiz biliyoruz) ama üşeniyorum ders çalışmam lazım.

Hetitinga'yı Dizk Advocatt'ı getirmeye çalışan kişiler kimse direk kulup'ten direk uzaklaştırılmalı.

Menajer önerisi olarak gelmiştir, Mancini'ye söylemişlerdir almayın demiştir hoca. Bu kadar basit, yoksa mesai harcanmaz Heitinga için.

Neyse renkdaş hemfikir olamayacağız Selçuk konusunda anlaşılan. Tek isteğim Selçuğu çabuk silmeyin, küstürmeyin. Hele yabacı kuralı olduğu yerde daha sabırlı olun yeter. İnşallah o mücadele hırsı ile dolu oyuncular alırız, ruhsuzlara yol veririz.

Hocam Selçuk kalsın ama birazcık yedek kalsın o da kendisini toparlar zaten ancak şu haliyle ben sadece kadrodan kesik yemesini istiyorum.

Kafa burda degil,takmiyor stslyi.sezon sonu amerikaya atar kendisini.Bize mutlaka forvet şart. .

Yas 37 hemen hemen her maci izlerim. Futboldanda anladigimi dusunuyorum.

Sene basindan beri maclar gozumun onune getirdigimde

Rize antalya icerde berabere bitti. İnanilmaz goller kacti berabere kaldik kayip 4 puan.

Disarda gencler maci yine kacan bir duzine gol.

Bunun gibi cok mac var. Hatta deplasman kopenhag maci

Ayni defansla maclara cikip daha iyi golculere sahip olsaydik puan farki bu kadar olmazdi.

Once atak oyuncusu olmali transferde.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizim futbolcular biraz Bayern i izlesinler, baksinlar saha icinde pozisyon nasil alinir, nasil yardimlasma olur ogrensinler bir zahmet. Takim olarak nasil hareket edilir haberleri yok hala.

aynen kardeşim bizim değil aslında türk futbolunun en buyuk sıkıntılarından bırı o bu anlamda rejkardaın bi sözü vardı basarısızlıgıyla ilgili yurtdısında vergı bır demeçte turkıyede turk futbolcusuna ben taktik veremıyorum anlayamıyorlar bırak taktıgı otuz yasına gelmıs profesyonel lısansı olan futbolcuya yer tutmayı öğrettim adam nerde durucagını pozısyon nasıl alacagını bılmıyor gıbı cumleler kurmustu o sıkıntı suan bızde hala var sneijder gibi adamın var pas atacak pas alıcak kaçıcak boş koşu yapıcak olması gerekn yerde olmayan futbolcularla dolduruyoruz sahayı ve buda basarıszlıkları getırıyor tabiki buda bu senenın basarıszlıklarından bir tanesi olabılır

Senin saydıkların birinci sınıf mı...??? Gencleri alıp alıp deniyoruz ya tutarsa hesabı bu acıdan deneme tahtası dedim... Yahu almanlardan futbolcu almak kolay mı sanıyorsunuz adamlar ışık görmemiş o yüzden satıyorlar almanların görmediğini biz gördük öyle mi komik olmayın ya...

Türkiye'den çöp alacağıma bunlara yüklü para veririm. Hiç olmazsa adamlar Alman altyapısı görmüş ve oynamasalar bile kadroya girmeye başarmışlar genç yaşta. Bizim ligde rahatça oynarlar. Bir de takım çok yaşlı 35 yaşındaki adamları mı alalım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt